Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Den Haag

117 resultaten

  MTV Makelaardij BV

  MTV Makelaardij wordt bemand door Maril�ne Castricum, Nicole Elst en Ferry Rodenburg. Gezamenlijk hebben wij jarenlange vakervaring. Wij kennen de huizenmarkt en kunnen daardoor gedetailleerd meedenken over de woonmogelijkheden binnen de kaders die u als klant stelt.

  En dat doen we met plezier, want MTV Makelaardij werkt vanuit ervaring �n vanuit passie voor het makelaarsvak. Het is die passie die ervoor zorgt dat wij voor de volle honderd procent betrokken zijn bij de�aankoop of verkoop�van uw woning. Het kopen en verkopen van een woning gaat nu ��nmaal om meer dan een stapel stenen alleen. �

  $(document). ready(function(){ $(". persoon a img"). hover( function() { $(this). stop(). animate({"opacity": "1"}, "normal"); }, function() { $(this). stop(). animate({"opacity": "0. 5"}, "normal"); }); }); -->

  Meer informatie

  Wessels Makelaardij B.V.  Van harte welkom bij Wessels Makelaardij B. V. Ons doel is u te helpen met het vinden van uw droomhuis. Op onze website vindt u informatie over de verschillende diensten die ons kantoor aanbiedt.

  Meer informatie

  Doen NVM Makelaars Den Haag

  Makelaarskantoor Doen NVM Makelaars Den Haag is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Dr. Lelykade 60, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Doen NVM Makelaars Den Haag of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  V&W ERA Makelaars

  V&W ERA Makelaars

  Meer informatie

  Roeth Vastgoed Makelaardij

  Makelaarskantoor Roeth Vastgoed Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de De la Reyweg 591, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Roeth Vastgoed Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  About Real Estate

  About Real Estate is gespecialiseerd in huur en verhuur, maar ook in de aan- en verkoop van een woning. Tevens hebben wij zeer ruime ervaring op de beleggingsmarkt. Wij kunnen u, met onze persoonlijke betrokkenheid, kennis en ervaring, uitstekend adviseren en ondersteunen in deze processen, en begeleiden u hierin van A tot Z.

  Ons doel is om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en u zoveel mogelijk te ontzorgen. We hechten veel waarde aan openheid en wederzijds vertrouwen en hebben dan ook een volledig transparante werkwijze, waarbij we veel persoonlijk contact hebben met onze klanten. Door korte lijnen in onze communicatie wordt alles wat er gebeurt rondom de woning altijd met u gecommuniceerd.

  Meer informatie

  You Vastgoed

  YOU biedt via YOU | Makelaardij diensten voor de aan- en verkoop als ook aan- en verhuur van huizen. Ook is er aandacht voor mogelijkheden als bijvoorbeeld verhuizingen, inrichting en bouwkundig advies. Onze slogan is ‘makelen en meer’.

  Daarnaast biedt YOU via YOU | Beheer de mogelijkheid om op maat gemaakte dienstverlening uw vastgoed bezit te beheren. Een goede manier of uw bezit (tijdelijk) uit handen te geven.

  YOU | beleggingen biedt mogelijkheden om direct of indirect te beleggen in residentieel vastgoed. Via YOU kunt u vastgoed aankopen en verhuren, alleen of tezamen met anderen via investeringsvehikels als bijvoorbeeld een Commanditaire Vennootschap.

  Graag leggen wij u in een persoonlijk gesprek meer uit over de diverse mogelijkheden.

  Meer informatie

  De Heeren van Steen Vastgoed

  Makelaarskantoor De Heeren van Steen Vastgoed is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Frederikstraat 989-A, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Heeren van Steen Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  NassauHuis Makelaardij

  Makelaarskantoor NassauHuis Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Nassaulaan 19, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van NassauHuis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Wunderink & de Lange

  Jong, creatief en gedreven

  Wunderink & de Lange is een makelaarskantoor gevestigd in Den Haag met een onderscheidende, hedendaagse vorm van dienstverlening of het nu gaat om verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur of vastgoedbeleggingen.

  Wij geloven in de kracht van een persoonlijke en directe benadering. Wij zeggen waar het op staat en voorzien u van een goed gefundeerde en eerlijke mening met betrekking tot uw vastgoed. Wij geloven in de kracht van eenvoud, hard werken, een kleinschalig kantoor met een groot bereik, directe communicatie en één contactpersoon.

  Wij vinden dat de negen tot vijf mentaliteit in de hedendaagse makelaardij een achterhaald concept is. Ook al belt, mailt of appt u ons in de avond of in het weekend, dan krijgt u direct het antwoord waar u naar op zoek bent.

  Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij met betrekking tot verkoop, aankoop, verhuur, beleggingen, rentals & relocation kunnen wij als kantoor vrijwel al uw vastgoed gerelateerde vraagstukken beantwoorden.

  Meer informatie

  Jers Vastgoed

  Makelaarskantoor Jers Vastgoed is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Bontekoekade 13, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Jers Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  KB Makelaardij

  Makelaarskantoor KB Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Kempstraat 228, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van KB Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rehof Makelaars

  Makelaarskantoor Rehof Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Jonckbloetplein 76, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rehof Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Scoop Makelaardij

  Na 34 jaar bij een gerenommeerd makelaarskantoor in de Randstad te hebben gewerkt, heb ik mijn droom gerealiseerd: voor mijzelf beginnen! Alle ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik nu op mijn manier inzetten om mijn opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn en hen te helpen bij de grote stap wat het kopen of verkopen van een huis is. SCOOP staat voor: Service, Communicatie, Onafhankelijkheid, Objectiviteit en Persoonlijke dienstverlening. Graag ben ik u van dienst bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning.

  Meer informatie

  Staedion

  Makelaarskantoor Staedion is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Postbus 40406, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Staedion of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Elzenaar NVM Makelaars Wateringse Veld

  Makelaarskantoor Elzenaar NVM Makelaars Wateringse Veld is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Kopenhagenweg 1, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Elzenaar NVM Makelaars Wateringse Veld of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Maximaal Makelaars

  Makelaarskantoor Maximaal Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Badhuisstraat 20, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Maximaal Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Lindy Nikken Real Estate

  Makelaarskantoor Lindy Nikken Real Estate is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Zuid-Hollandlaan 7, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Lindy Nikken Real Estate of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Vries Robbé Makelaardij

  Welkom bij De Vries Robbé Makelaardij

  Elk huis, groot of klein heeft iets bijzonders te vertellen. Dat kan iets zijn dat evident is; het kan ook iets zijn dat meer verborgen ligt. Het is onze taak om dat naar voren te brengen.

  Onze medewerkers hebben daar - met hun jarenlange ervaring - een goede neus voor! Daarnaast kennen zij de prijzen van deze markt op hun duimpje; zij kennen de spelregels van het biedverloop en creëren zo voor u de beste kansen.

  Naast de professionaliteit staat ons kantoor voor betrouwbaarheid. Uw huis is bij ons dan ook in goede handen.

  Een afspraak voor een oriënterend gesprek is eventueel ook 's-avonds of op zaterdag mogelijk.

  Meer informatie

  Den Braber & Ram Vastgoed

  Makelaarskantoor Den Braber & Ram Vastgoed is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Treilerdwarsweg 81, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Den Braber & Ram Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie