Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Den Haag

137 resultaten

  De Chinese makelaar

  Makelaarskantoor De Chinese makelaar is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Stille Veerkade 30-B, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Chinese makelaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Schippers Makelaardij Assurantiën Hypotheken

  Makelaarskantoor Schippers Makelaardij Assurantiën Hypotheken is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Valeriusstraat 1, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Schippers Makelaardij Assurantiën Hypotheken of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rick Real Estate

  Makelaarskantoor Rick Real Estate is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Regentesseplein 229, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rick Real Estate of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Dekkers de Groot Makelaardij b.v.

  Dekkers de Groot is een jong NVM makelaarskantoor in Den Haag met een frisse visie op de makelaardij.
  Door écht de tijd voor u te nemen en alle kansen helder in kaart te brengen vinden wij de perfecte match tussen woonwensen en woonmogelijkheden.

  Kiezen voor Dekkers De Groot betekent kiezen voor een sterke klant- en servicegerichte benadering, voor scherpe tarieven en voor dienstverlening. Bovendien stelt u zelf uw persoonlijke dienstenpakket samen!

  Ons kantoor is een vertrouwd adres voor koop, verkoop, huur, verhuur, taxatie, beheer en beleggingen. Breng een bezoekje aan ons dynamische kantoor in het sfeervolle Statenkwartier en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
  Er is altijd parkeerplek voor de deur.

  Meer informatie

  Westhaghe Makelaars

  Makelaarskantoor Westhaghe Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Steenwijklaan 118, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Westhaghe Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Leegstra NVM Makelaardij

  Leegstra NVM Makelaardij is een actief kantoor met vakkundige, ervaren en oplossingsgerichte medewerkers die zich volledig inzetten voor iedere cliënt. Gestart in 1992 met een kantoor aan de Apeldoornselaan, in 2000 verhuisd naar de Laan van Meerdervoort 428 en inmiddels, na een uitdagende verbouwing, per 14 augustus 2012 verhuisd naar een groter kantoor met twee aparte spreekkamers in een schitterend pand op een betere zichtlocatie, namelijk Regentesselaan 1/hoek Laan van Meerdervoort op de grens van de wijken Duinoord en Regentessekwartier.

  Oprichter Paul Leegstra, beëdigd makelaar en gecertificeerd taxateur o. z. , heeft ruim 39 jaar ervaring in alle facetten van de makelaardij. Rick Verhaar is sinds april 2014 bij ons kantoor werkzaam, als gediplomeerd kandidaat-makelaar en per juli 2018 als register makelaar-taxateur. Nicolette Amptmeijer is onze ervaren binnendienst-medewerker en verzorgt het beheer en de financiële administratie. Hilly Leegstra versterkt ons team als dat nodig is.

  Omdat de veelzijdigheid in de makelaardij ons zo aanspreekt, zijn wij niet gespecialiseerd in één bepaalde tak van de makelaardij, maar adviseren wij bij aan- en verkoop, en aan- en verhuur van woningen, winkels, kantoren en andere bedrijfsruimten en verzorgen wij taxaties.

  Tevens beheren wij ca.400 woningen en winkels voor particuliere verhuurders en verzorgen wij splitsingen in appartementsrechten.

  Voor hypotheken verwijzen wij onze cliënten naar Fisher Assurantiën aan de Statenlaan waarmee wij goede ervaringen hebben.

  Als klein kantoor hebben wij niet al teveel woningen tegelijk in de verkoop of verhuur zodat wij alle vier op de hoogte zijn van de stand van zaken van onze portefeuille en iedere opdracht persoonlijk kunnen begeleiden, vanaf het eerste inname gesprek tot de oplevering en overdracht.

  In voorkomende gevallen begeleiden wij onderhoud- of renovatie- werkzaamheden vóór verkoop of na aankoop. Hiervoor kunnen wij diverse aannemers aanbevelen die al vele jaren vakkundig en tegen betaalbare prijzen voor ons werken. Ons belangrijkste doel is een tevreden cliënt. Vandaar dat wij blij zijn dat wij steeds vaker aan- of verkoopopdrachten krijgen van relaties voor wie wij al eerder een woning hebben gekocht of verkocht. En voor een aantal tevreden cliënten hebben wij voor de tweede keer een combinatieopdracht (zoekopdracht en verkoop van de oude woning) tot een goed resultaat gebracht.

  Voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling kunt u contact met ons opnemen op *********** of info@leegstramakelaardij. nl.

  Meer informatie

  Akloe Assurantiën

  Makelaarskantoor Akloe Assurantiën is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Alberdingk Thijmstraat 21, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Akloe Assurantiën of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Welkom Wonen Makelaars

  Makelaarskantoor Welkom Wonen Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Hyacinthweg 68, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Welkom Wonen Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Wessels Makelaardij B.V.  Van harte welkom bij Wessels Makelaardij B. V. Ons doel is u te helpen met het vinden van uw droomhuis. Op onze website vindt u informatie over de verschillende diensten die ons kantoor aanbiedt.

  Meer informatie

  Staedion

  Makelaarskantoor Staedion is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Postbus 40406, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Staedion of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  KB Makelaardij

  Makelaarskantoor KB Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Kempstraat 228, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van KB Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Jers Vastgoed

  Makelaarskantoor Jers Vastgoed is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Bontekoekade 13, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Jers Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Vastelle Makelaars

  Makelaarskantoor Vastelle Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Westvlietweg 73, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Vastelle Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rehof Makelaars

  Makelaarskantoor Rehof Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Jonckbloetplein 76, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rehof Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Messemaker Vastgoed Beheer

  Makelaarskantoor Messemaker Vastgoed Beheer is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Kepplerstraat 126, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Messemaker Vastgoed Beheer of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Euro-House

  Makelaarskantoor Euro-House is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Zuiderparklaan 263, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Euro-House of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Nivita Makelaars

  De beste makelaar in Leidschenveen-Ypenburg

  Aankoop & Verkoop/ Certified Expat Broker

  Gratis Waardebepaling

  Meer informatie