VERRA Real Estate

Den Haag

Woningverhuur en woningverkoop in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Missie: Expats en woningeigenaren in het expatsegment bij uiteenlopende vastgoedvraagstukken te helpen en te ontzorgen

Visie: Onze visie is om te bouwen aan langdurige klantrelaties op alle mogelijke gebieden van residentieel vastgoed. Wij willen dit voor elkaar krijgen door de organisatie te uniformeren en professionaliseren met hoog opgeleide en zelfsturende teams. Door de juiste toepassing van nieuwe technologie willen we zoveel mogelijk expats en woningeigenaren een ultieme klantbeleving laten ervaren.

Verra Real Estate als uw makelaar: een bedrijf, expat of particulier kan veel van de serviceverlening van Verra Real Estate verwachten. Door hoogwaardige dienstverlening toe te passen geniet Verra Real Estate de voorkeur bij grote internationale bedrijven in Den Haag die hun expats uit het buitenland door ons team laten begeleiden. Zij ervaren de luxe en rust van de dienstverlening van ons team door de huisvesting van buitenlandse werknemers volledig toe te vertrouwen. Ons team vervult hierbij de niche in deze exclusieve markt om u of uw expats te voorzien van een ongestoord verblijf in Nederland. Hierbij behoeft de woningzoekende zich geen zorgen te maken over het vinden van woonruimte en problemen die ontstaan tijdens de periode dat zij hier verblijven.

Altijd succes Verra Real Estate is in alle gevallen in staat om passende woonruimte te vinden volgens de door u aangegeven wijze. Dit is mogelijk doordat ons team beschikt over een zeer ruim netwerk van verhuurders en makelaars in Den Haag en omstreken. Verra Real Estate zorgt ervoor dat uw bedrijf of uzelf geen zorgen hoeft te maken over huisvesting en alle facetten die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. Alle denkbare wensen van bedrijven zijn voor Verra Real Estate realiseerbaar. Indien u op dezelfde dag tientallen werknemers tijdelijk wilt huisvesten of u de meest specifieke wensen heeft met betrekking tot het interieur van de woning, Verra Real Estate zal altijd maatwerk leveren zonder dat dit ten koste gaat van onze hoogwaardige service en kwaliteitsniveau. Dit komt ook terug in de flexibele bezichtigingsmogelijkheden. Indien u in het weekend of in de avonduren zou willen bezichtigen is dit altijd mogelijk. U kunt daarbij ook denken aan begeleiding van het gehele huisvestingstraject van uw buitenlandse werknemer in Nederland. Verra Real Estate is gespecialiseerd en beschikt over de relevante ervaring en kennis om tijdelijke werknemers in Nederland te huisvesten. Naast het vinden van woonruimte, biedt Verra Real Estate ook mogelijkheden voor diverse andere ‘expatservices’.

Wie zijn wij?

Julie Hetterscheidt

Office manager

Eveline Aalbers

Office manager

Martijn van der Laan

Verhuurmakelaar

Niek Verra

Verhuurmakelaar

Joshua Holsnijders

Verhuurmakelaar

Jasmijn Kuijper

Assistent makelaar

Nadine Vink

Verhuurmakelaar

Dominique Minnaar

Vastgoedadviseur

Freek Smits

Verhuurmakelaar

Steffen Dewina

Verhuurmakelaar

Iwan Post

Verhuurmakelaar

Peter van Straaten

Verkoopmakelaar

Onze nieuwste woningen

d'Aumeriestraat

€ 1.300 per maand

Mies Ruthplaats

€ 1.550 per maand

Van Speijkstraat

€ 1.795 per maand

Prins Willem-Alexanderweg

€ 2.250 per maand

Dr. de Visserplein

€ 1.750 per maand

Hoge Rijndijk

€ 1.250 per maand

Obrechtstraat

€ 1.300 per maand

Laan Copes van Cattenburch

€ 4.500 per maand

Hogewoerd

€ 1.475 per maand

Onze vestiging

Andere vestigingen