Pararius Huurwoningen

VERRA Real Estate, woningverhuur en woningverkoop in Den Haag en omgeving

Eisenhowerlaan 116, 2517 KM Den Haag

Toon alle huurwoningen aangeboden door VERRA Real Estate

Toon alle koopwoningen aangeboden door VERRA Real Estate

Over ons

Missie: Expats en woningeigenaren in het expatsegment bij uiteenlopende vastgoedvraagstukken te helpen en te ontzorgen

Visie: Onze visie is om te bouwen aan langdurige klantrelaties op alle mogelijke gebieden van residentieel vastgoed. Wij willen dit voor elkaar krijgen door de organisatie te uniformeren en professionaliseren met hoog opgeleide en zelfsturende teams. Door de juiste toepassing van nieuwe technologie willen we zoveel mogelijk expats en woningeigenaren een ultieme klantbeleving laten ervaren.


Verra Real Estate als uw makelaar: een bedrijf, expat of particulier kan veel van de serviceverlening van Verra Real Estate verwachten. Door hoogwaardige dienstverlening toe te passen geniet Verra Real Estate de voorkeur bij grote internationale bedrijven in Den Haag die hun expats uit het buitenland door ons team laten begeleiden. Zij ervaren de luxe en rust van de dienstverlening van ons team door de huisvesting van buitenlandse werknemers volledig toe te vertrouwen. Ons team vervult hierbij de niche in deze exclusieve markt om u of uw expats te voorzien van een ongestoord verblijf in Nederland. Hierbij behoeft de woningzoekende zich geen zorgen te maken over het vinden van woonruimte en problemen die ontstaan tijdens de periode dat zij hier verblijven.

Altijd succes Verra Real Estate is in alle gevallen in staat om passende woonruimte te vinden volgens de door u aangegeven wijze. Dit is mogelijk doordat ons team beschikt over een zeer ruim netwerk van verhuurders en makelaars in Den Haag en omstreken. Verra Real Estate zorgt ervoor dat uw bedrijf of uzelf geen zorgen hoeft te maken over huisvesting en alle facetten die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. Alle denkbare wensen van bedrijven zijn voor Verra Real Estate realiseerbaar. Indien u op dezelfde dag tientallen werknemers tijdelijk wilt huisvesten of u de meest specifieke wensen heeft met betrekking tot het interieur van de woning, Verra Real Estate zal altijd maatwerk leveren zonder dat dit ten koste gaat van onze hoogwaardige service en kwaliteitsniveau. Dit komt ook terug in de flexibele bezichtigingsmogelijkheden. Indien u in het weekend of in de avonduren zou willen bezichtigen is dit altijd mogelijk. U kunt daarbij ook denken aan begeleiding van het gehele huisvestingstraject van uw buitenlandse werknemer in Nederland. Verra Real Estate is gespecialiseerd en beschikt over de relevante ervaring en kennis om tijdelijke werknemers in Nederland te huisvesten. Naast het vinden van woonruimte, biedt Verra Real Estate ook mogelijkheden voor diverse andere ‘expatservices’.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Julie Hetterscheidt
  Julie Hetterscheidt
  Office manager
 • Eveline Aalbers
  Eveline Aalbers
  Office manager
 • Martijn van der Laan
  Martijn van der Laan
  Verhuurmakelaar
 • Niek Verra
  Niek Verra
  Verhuurmakelaar
 • Joshua Holsnijders
  Joshua Holsnijders
  Verhuurmakelaar
 • Jasmijn Kuijper
  Jasmijn Kuijper
  Assistent makelaar
 • Nadine Vink
  Nadine Vink
  Verhuurmakelaar
 • Dominique Minnaar
  Dominique Minnaar
  Vastgoedadviseur
 • Freek Smits
  Freek Smits
  Verhuurmakelaar
 • Steffen Dewina
  Steffen Dewina
  Verhuurmakelaar
 • Iwan Post
  Iwan Post
  Verhuurmakelaar
 • Peter van Straaten
  Peter van Straaten
  Verkoopmakelaar

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door VERRA Real Estate

Overige vestigingen

VERRA Real Estate Rotterdam