Pararius Huurwoningenszesxwbq

Nick van Delft Real Estate, woningverhuur en woningverkoop in Duivendrecht en omgeving

Parnassiaveld 169, 1115 EP Duivendrecht

Toon alle huurwoningen aangeboden door Nick van Delft Real Estate

Toon alle koopwoningen aangeboden door Nick van Delft Real Estate

Over ons

Aandacht voor uw situatie

Een passende woning is een belangrijke basis voor een prettig leven. Elke situatie is uniek, ook uw situatie. We houden hier vanaf het eerste contact rekening mee.

Optimale inzet

Anders gezegd, we rusten niet voordat u over de woonruimte beschikt waar u naar op zoek bent.

Groot aanbod

We beschikken over een bijzonder groot netwerk en een nog groter aanbod aan koop- en huurwoningen. We weten dus hoe we u snel aan de juiste woonruimte kunnen helpen.

Uitstekende begeleiding

Bij een nieuwe woonruimte komt nogal wat kijken. We kennen alle ins en outs waardoor we u voortdurend kunnen helpen met goede tips en adviezen.

Duidelijke voorwaarden

Geen “kleine lettertjes” of addertjes onder het gras. Onze voorwaarden zijn duidelijk zodat u precies weet waar u aan toe bent.

No cure no pay

U betaalt alleen als er daadwerkelijk een huurcontract wordt afgesloten.

GRATIS zoekopdracht

In tegenstelling tot andere aanbieders houden we er niet van om u onnodig kosten in rekening te brengen. Het plaatsen van een zoekopdracht is dus GRATIS.

Expat specialist

Nick van Delft Real Estate helpt u snel aan een geschikte woonruimte. Ons grote netwerk en uitstekende kennis van de omgeving komen hierbij goed van pas. Bovendien ondervindt u geen last van de taalbarrière bij het zoeken naar woonruimte. Laat ons uw wensen weten en we gaan voor u aan de slag. We gaan direct op zoek en regelen alvast afspraken voor bezichtigingen. Dit bespaart u veel tijd en energie. Eenmaal in Nederland kunnen we u bovendien op diverse terreinen assisteren. U kunt daarbij denken aan het vinden van scholen, het assisteren met verhuizen etc. Nick van Delft Real Estate werkt op no cure no pay basis en het plaatsen van een zoekopdracht is GRATIS.

Huur

Het kopen van een woning is niet altijd mogelijk of handig. Dat is nou eenmaal afhankelijk van uw situatie. Maar ook het huren van een woning heeft een aantal belangrijke voordelen:

-U bent niet verantwoordelijk voor het grote onderhoud

-U ondervindt geen nadeel bij waardevermindering van uw woning

-U heeft geen last van stijgende hypotheekrentes

-U kunt soms belastingvrij huursubsidie krijgen

Op Pararius ziet u een greep uit ons aanbod. Zoekt u iets bijzonders? Laat het ons direct weten.

Als u een lange reis Gaat maken of voor uw werk voor lange tijd in het buitenland verblijft, is het interessant om uw woning te verhuren. Natuurlijk wilt u dan wel dat alles netjes verloopt en dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. U moet uw woning met een gerust hart achter kunnen laten. Nick van Delft Real Estate behartigt uw belangen op een betrouwbare en professionele manier.

Onze huurders

Dit zijn voornamelijk buitenlandse mede-werkers (expats) van internationale bedrijven die in Nederland worden gestationeerd. Maar ook particulieren die bijvoorbeeld hun eigen woning hebben verkocht maar nog niet de nieuwe woning in kunnen. Uw woning kan dan een uitstekende tussenoplossing zijn. Natuurlijk kunt u uw woning ook voor onbepaalde tijd verhuren.

Zo gaan we te werk

Nick van Delft Real Estate werkt op no cure no pay basis. Als u overweegt uw woning te verhuren neemt u contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken. Tijdens het gesprek in de betreffende woning heeft u alle gelegenheid om uw wensen kenbaar te maken en zullen wij u bijstaan met tips en adviezen. Als u ons opdracht geeft om de verhuur van uw woning voor onze rekening te nemen kunnen er eventueel direct foto’s gemaakt worden voor publicatie.

Aan de slag

We gaan meteen voor u aan de slag. We zorgen voor een betrouwbare huurder, regelen de betalingen en zorgen voor het onderhoud. Ook het in gebruik nemen van de woning door de huurder en het “uitchecken” wordt door ons begeleid.

Financieel interessant!

Bemiddeling

Dat het verhuren van uw woning financieel interessant is blijkt wel. Voor het bemiddelen bij het vinden van een huurder, wordt slechts 8% over de huurprijs van de totale contractstermijn in rekening gebracht. Dit met een minimum van € 125,-.

Bemiddeling en beheer

Wilt u ons niet alleen laten bemiddelen, maar ook het beheer laten uitvoeren tijdens de huurperiode, dan geldt hiervoor een totaal percentage van 6% over de totale contractstermijn, met een minimum van € 150,-. Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW. Van overige kosten is geen sprake. Heeft u vragen? We staan direct voor u klaar.

Hieronder ziet u enkele begrippen en onze huurvoorwaarden in een notendop.

De kale huurwoning

Dit is een vrije sector woning zoals dat is bepaald door “De Stedelijke Woningdienst van Amsterdam” De woning verkeert technisch in goede staat maar heeft soms uiterlijk een opknapbeurtje nodig om het naar uw wens te maken. De huurprijs voor deze woning begint bij ongeveer € 650,- per maand.

De gestoffeerde huurwoning

Deze woning is pas gerenoveerd en gestoffeerd. Ze verkeert in goede tot uitstekende staat, is luxe en heel belangrijk: direct bewoonbaar. De huurprijs van deze woning begint bij ongeveer € 800,- per maand.

De gemeubileerde huurwoning

Weet u van tevoren al hoelang u een woning wilt huren? Dan is een gemeubileerde woning een goede optie. De woning is compleet ingericht, dus van alle gemakken voorzien. Geen gesjouw met zware spullen, maar direct genieten. Ook de huurprijs van een gemeubileerde woning begint bij € 800,- per maand.

Onze tarieven en voorwaarden

Voor woningen met een huurovereenkomst tot drie maanden rekenen wij 1/3 deel van één maand huur. Voor huurovereenkomsten van 4 t/m 6 maanden rekenen wij een courtage van een halve maand huur. Huurt u een woning voor meer dan 6 maanden dan wordt er een courtage van 1 maand huur in rekening gebracht. Voor alle bedragen geldt een toeslag van 21% BTW.

Borgsom of bankgarantie

Als u een woning gaat huren moet u bij de ondertekening van het huurcontract een borg betalen of een bankgarantie afgeven. Dit bedrag blijft in het bezit van de verhuurder. Na beëindiging van het huurcontract krijgt u dit bedrag terug als u aan alle verplichtingen in het huurcontract heeft voldaan. Identificatie Als u de huurovereenkomst gaat tekenen, vragen wij u om een kopie van uw rijbewijs of paspoort en een werkgeversverklaring of loonstrook.