Coppelmans Makelaardij

Eindhoven

Woningverhuur en woningverkoop in Eindhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Coppelmans Makelaardij: een succesvol makelaarskantoor met een herkenbare, eigen stijl. Dat merkt u meteen. We zijn namelijk allesbehalve een 'gewoon' grijs makelaarskantoor, maar een team van vakkundige, enthousiaste en vooral menselijke medewerkers. Een kantoor waar klanten nog gewoon mensen zijn, en geen nummers en waar we geloven in de meerwaarde van een vriendelijke, persoonlijke service.

Coppelmans Makelaardij timmert sinds 2003 met veel succes aan de weg, zowel in de bestaande bouw als in de markt van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze visie is, dat er steeds sprake moet zijn van een duidelijke meerwaarde: een betere service, een duidelijke eigen visie, een herkenbare eigen stijl.

Coppelmans Makelaardij is opgericht door Jacqueline Coppelmans-Janssen. Zij is beëdigd makelaar en taxateur en is als geen ander thuis in de vastgoedwereld in Waalre, Eindhoven en omgeving.

Per 1 maart 2018 zijn wij met kantoor gevestigd op de Elzentlaan 27 in Eindhoven.
Op deze prachtige en centraal gelegen plek bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over de aankoop, verkoop, verhuur of taxatie van uw woning, hier in Eindhoven, Waalre en omliggende gemeenten

Waarom bent u voor deze zaken bij ons aan het juiste adres? Het is een ABC-tje. Een goede makelaar heeft Aandacht en is Betrokken. We spannen ons tot het uiterste in om de aankoop of verkoop onder voor u gunstige condities tot stand te brengen. 'En die C dan? ', zult u zeggen. Die staat voor Coppelmans!

En mocht u tot de conclusie komen dat uw huidige woning niet meer correspondeert met uw woonwensen, dan weet u vanaf nu Coppelmans Makelaardij te vinden!

Onze nieuwste woningen

St Leonardusstraat

€ 1.450 per maand

Nieuwveld 4

€ 220.000 k.k.

Drs. Hein Mandosplaats 12

€ 419.000 k.k.

Dokter de Steenhuijsenlaan 10

Prijs op aanvraag

Guido Gezellestraat 23

€ 895.000 k.k.

da Costaweg 16

€ 995.000 k.k.

Tesselschadelaan 18

€ 1.185.000 k.k.

Prins Hendriklaan 19

€ 875.000 k.k.

Europalaan 84

€ 290.000 k.k.

Onze vestiging