Holland Housing Center

Eindhoven

Woningverhuur en woningverkoop in Eindhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Holland Housing Center is een dynamisch bedrijf bestaande uit gedreven professionals die binnen hun vakgebied tot de besten behoren. Ons aanbod en advies kenmerkt zich door exclusief en kwalitatief vastgoed in combinatie met een persoonlijke en service gerichte verkoopstrategie.

Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende facetten van het onroerend goed; verhuur,beheer,short stay, verkoop, taxaties én beleggen. Hierin richten wij ons op zowel professionals als particulieren en opereren in een ijzersterk netwerk.

Met een universele aanpak bewijst Holland Housing Center de diversiteit in de branche en onderscheidt zich van de traditionele aanbieders. Wij willen het absolute A-merk zijn in betrouwbaar vastgoed advies. Los van welke marktsituatie dan ook zullen wij ons differentiëren van de massa op basis van een relatie gedreven aanpak.

Holland Housing Center gelooft in een samensmelting van kennis om een universele aanpak te realiseren. Wij opereren dynamisch en zijn daarom 24/7 bereikbaar.

Mochten wij iets voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op.

Wie zijn wij?

Jay Kremer

Verhuurmakelaar

Michelle Maureen

Assistent makelaar

Onze vestiging