HousingXL.nl

Eindhoven

Woningverhuur en woningverkoop in Eindhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Om onze opdrachtgevers en u als woningzoekendek zo goed mogelijk te kunnen bedienen, heeft HousingXL een zeer compleet dienstenpakket. Wij proberen onze diensten geheel op maat aan te bieden voor onze opdrachtgevers en klanten.

Woonruimte huren, onze organisatie brengt u, de huurder GEEN bemiddelingscourtage in rekening.

HousingXL is met 20 kantoren een van de grootste verhuurmakelaars in Nederland wij hebben een groot en kwalitatief hoogwaardig huuraanbod. Aan de hand van uw pakket van eisen en wensen voor uw huisvesting, maken wij een uitgebreide selectie uit ons aanbod. U kunt ook als wij niet direct een passend object aanbieden op onze websie www. housingxl. nl kosteloos een inschrijving realiseren. Als wij dan passende woonruimte vrij krijgen kunnen wij u contacteren.

Stap 1:
Door middel van een inschrijving op onze website. Na de inschrijving zullen we samen met u een selectie maken van de objecten welke mogelijk geschikt zijn voor u.

Stap 2:
Na het maken van de selectie zullen wij samen met u de objecten gaan bezichtigen. U zult door een van onze professionele verhuurmakelaars door alle objecten heen geleid worden en deze zal u tevens informeren over de uitgangspunten zoals minimale huurperiode en huurprijs.

Stap 3:
Nadat u een keuze heeft gemaakt zal Housingxl de onderhandelingen met de verhuurder opstarten. Hierna zullen wij de huurovereenkomsten opmaken en kunt u genieten van uw nieuwe huurwoning.

Kosten:
Afhankelijk van het object betaald u eenmalig administratie- & contractkosten, in de meeste gevallen circa 247,50 excl. euro.

Uw HousingXL vestiging bij u in de buurt informeert u graag over de mogelijkheden of u kunt natuurlijk het inschrijfformulier invullen en een van onze medewerkers zal dan z. s. m. contact met u opnemen. Benodigdheden voor de inschrijving van particulieren en/of bedrijven:

- 2 recente salarisstroken en/of een arbeidscontract
- Geldig legitimatiebewijs
- Recente IB-aangifte
- Recent uittreksel KVK met geldig legitimatie bewijs van de handtekeningbevoegden van de betreffende onderneming

Bent u verhuurder, ga naar onze website:

http://www. housingxl. nl/nl/verhuurders/

Onze nieuwste woningen

de Beente

€ 1.450 per maand

Stuwweg

€ 1.350 per maand

Jac Thijssedomein

€ 725 per maand

Hoogbrugstraat

€ 1.850 per maand

Joannesstraat

€ 795 per maand

Tongerseweg

€ 895 per maand

Kattenstraat

€ 1.395 per maand

Batterijstraat

€ 895 per maand

Oranjeplein

€ 1.250 per maand

Onze vestiging