Pararius Huurwoningen

HousingXL.nl (Short Stay), woningverhuur in Eindhoven en omgeving

Vestdijk 159, 5611 CB Eindhoven

Over ons

Om onze opdrachtgevers en u als woningzoekenden zo goed mogelijk te kunnen bedienen, heeft Bricks makelaardij een zeer compleet dienstenpakket. Wij proberen onze diensten geheel op maat aan te bieden voor onze opdrachtgevers en klanten.

Aan de hand van uw pakket van eisen en wensen voor uw huisvesting, maken wij een uitgebreide selectie uit ons aanbod. U kunt ook als wij niet direct een passend object aanbieden op onze websie kosteloos een inschrijving realiseren. Als wij dan passende woonruimte vrij krijgen kunnen wij u contacteren.

Stap 1:
Door middel van een inschrijving op onze website. Na de inschrijving zullen we samen met u een selectie maken van de objecten welke mogelijk geschikt zijn voor u.

Stap 2:
Na het maken van de selectie zullen wij samen met u de objecten gaan bezichtigen. U zult door een van onze professionele verhuurmakelaars door alle objecten heen geleid worden en deze zal u tevens informeren over de uitgangspunten zoals minimale huurperiode en huurprijs.

Stap 3:
Nadat u een keuze heeft gemaakt zal Brick's makelaardij de onderhandelingen met de verhuurder opstarten. Hierna zullen wij de huurovereenkomsten opmaken en kunt u genieten van uw nieuwe huurwoning.

Kosten:
Afhankelijk van het object betaald u eenmalig administratie- & contractkosten, in de meeste gevallen circa € 250,- excl. BTW.

Bij Brick's makelaardij informeert u graag over de mogelijkheden of u kunt natuurlijk het inschrijfformulier invullen en een van onze medewerkers zal dan z. s. m. contact met u opnemen. Benodigdheden voor de inschrijving van particulieren en/of bedrijven:

- 2 recente salarisstroken en/of een arbeidscontract
- Geldig legitimatiebewijs
- Recente IB-aangifte
- Recent uittreksel KVK met geldig legitimatie bewijs van de handtekeningbevoegden van de betreffende onderneming

+ Toon meer