Huurinc Housing

Eindhoven

Woningverhuur en woningverkoop in Eindhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wij vinden gegarandeerd uw woning in Eindhoven en omgeving!

Wie een leuk appartement, kamer, huis, woning of studio, villa, loft of bedrijfsruimte wil huren in de regio Eindhoven kiest automatisch voor Huurinc Housing! Huurinc Housing heeft een state of the art matchingsysteem.24 uur per dag koppelt onze software woningzoekers aan ons woningbestand en andersom. Tevens zorgen spiders er voor dat ook al het andere aanbod uit de regio gematcht wordt aan ons zoekersbestand. We begeleiden u graag met zorg en aandacht met het zoeken naar een passende woonruimte.

Ook voor het verhuren en het beheren van uw huurwoning bent u bij ons aan het goede adres. Het verhuren van uw woning is met Huurinc Housing vakkundig geregeld. Als lokale verhuurmakelaar verzorgen wij het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat Huurinc Housing in overleg met u de verhuurprijs en voorwaarden bepaalt, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de kandidaten grondig screent en selecteert en het verhuurovereenkomst inclusief aanvullende bepalingen, indien gewenst ook in het Engels, opstelt.

Daarnaast zorgen wij voor een uitgebreide inspecties inclusief fotos bij het in- en uitchecken. Het voordeel hiervan is dat het verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen en wet- en regelgeving verloopt.

Neem voor meer informatie of advies gerust vrijblijvend contact op met ons.

Onze nieuwste woningen

Mierloseweg

€ 1.495 per maand

Tongelresestraat

€ 1.395 per maand

Spoorstraat

€ 1.500 per maand

Canisiushof

€ 790 per maand

Canisiushof

€ 1.495 per maand

Geldropseweg

€ 1.520 per maand

Fregatstraat

€ 1.750 per maand

Buijtenste meerken

€ 1.995 per maand

Eindhovenseweg

€ 1.850 per maand

Onze vestiging