SMART Housing & Makelaars

Eindhoven

Woningverhuur in Eindhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

SMART Housing & Makelaars
SMART Housing & Makelaars is lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) en is ingeschreven in de registers van het SCVM en is opgericht door Dirk van Oorsouw.
Wij hebben ons gespecialiseerd in het verhuren van woningen, het verkopen/aankopen van woningen en het taxeren van uw onroerend goed.

Woning verhuren
Uw woning verhuren? Huurbemiddeling, professioneel beheer en de huurincasso, SMART Housing & Makelaars regelt het voor u. Kies voor uw huurwoningen SMART Housing & Makelaars als uw makelaar. Vul hier het inschrijfformulier in.

Woning huren
Appartement huren, of een andere woonruimte die aansluit bij uw situatie? SMART Housing & Makelaars kan u met een woning huren op een professionele manier van dienst zijn. Vul hier het inschrijfformulier in

Taxaties
De taxatierapporten van SMART Housing & Makelaars voldoen aan alle eisen die erkende financiële instellingen hanteren en worden door elke geldverstrekkende organisatie geaccepteerd. Wij geven 100% acceptatiegarantie op onze taxatierapporten. Vul hier het inschrijfformulier in.

Woning verkopen
Bij het verkopen van een woning komen vele ingewikkelde, vaak juridische aspecten om de hoek kijken. Bijvoorbeeld: het vaststellen van een reële vraagprijs, aansprakelijkheden, onderhandelingen, ‘hoe bereik ik mijn kopers? ’ en de koopakte. U kunt ons bereiken op *********************

Onze nieuwste woningen

Gagelstraat

€ 725 per maand

Saenredamstraat

€ 1.345 per maand

Onze vestiging