Van Santvoort Makelaars Helmond

Eindhoven

Woningverhuur in Eindhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Ons bedrijf is sinds 1976 gevestigd in Eindhoven, Helmond, Eersel, Nuenen en Deurne. Als marktleider op het gebied van makelaardij & financiële dienstverlening in Zuidoost-Brabant, bieden wij onze opdrachtgevers een breed scala aan specialistische diensten in de vastgoedsector. De kracht van onze medewerkers schuilt in de combinatie van persoonlijke aandacht, specialistische kennis, gebruik van een groot netwerk en onafhankelijke dienstverlening.

Thuis in uw regio
Wij zijn thuis in de regio en kennen de omgeving als geen ander. Wij helpen je graag bij transacties van woningen, nieuwbouw, bedrijfspanden en landelijk vastgoed. Bij verkoop, aankoop, huur, verhuur, nieuwbouwconsultancy, taxaties en financiële diensten bieden wij meerwaarde.

Persoonlijke aanpak
Wij leven ons in en verdiepen ons in jouw vraag. Iedere opdracht begint met een persoonlijk gesprek. je kan rekenen op een werkwijze die een NVM-makelaar eigen is. Het resultaat komt overeen met jouw verwachtingen en liefst een beetje meer.

Nummer 3 van Nederland
Hoog op de ranglijst staan is in kwantitatieve zin voor ons geen doel op zich. Sinds enkele jaren presenteert het blad ‘Vastgoed’ de Makelaardij Top 100, met een opsomming van de grootste makelaarskantoren van Nederland. Als je jezelf al jaren in de top ziet staan, levert dat toch even een gevoel van gepaste trots op. Maar: ‘goed’ is voor ons belangrijker dan ‘groot’. Bij ons staat kwaliteit en goed presteren al ruim 40 jaar voorop. Daarmee zijn we groot geworden. Onze ouders hebben een goede basis gelegd en wij bouwen daarop voort. Wij leveren onze diensten niet alleen over de volle breedte van de makelaardij, maar hebben daarnaast een duidelijke keuze gemaakt voor vier afzonderlijk te positioneren speerpunten: nieuwbouw, bestaande bouw, bedrijfs onroerend goed en landelijk wonen.

Onze nieuwste woningen

Marterstraat

€ 875 per maand

Magnolia

€ 1.030 per maand

Philitelaan

€ 1.150 per maand

Paradijslaan

€ 1.500 per maand

Onze vestiging