Pararius Huurwoningen

Victoriapark, woningverhuur in Eindhoven en omgeving

Stratumsedijk 29 A, 5611 NB Eindhoven

Over ons

De broers Zjef en Stijn Bogers zijn de oprichters van Holland2Stay. Holland2Stay staat voor Smart Stay! Onze mooie en moderne woningen zijn zelfstandig en volledig gemeubileerd. Kant en klaar, je trekt in en geniet meteen van je privacy voor een betaalbare prijs.

Sinds 2003 voerden Zjef en Stijn al een aantal jaren beheeractiviteiten uit voor privé-vastgoed en vastgoed van anderen. In 2011 vloeide hier de oprichting van Eindhoven2Stay uit. In februari 2014 werd Amsterdam2Stay toegevoegd en een jaar later gingen de deuren van Rotterdam2Stay open.

In 2015 is Bas van der Schot toegetreden tot de directie als Operational Director. Bas geeft met zijn jarenlange ervaring in de online wereld een professionele impuls aan het ontwikkelen en stroomlijnen van de automatisering van de processen binnen Holland2Stay. Met de drive nieuwe locaties te vinden en te zorgen dat deze op de kaart staan, is hij een zeer welkome aanvulling op het directieteam.

In 2016 is DenBosch2Stay een feit. Een drukke zomer volgde! Ons eerste Short Stay hotel Hotel2Stay is geopend in Amsterdam, Delft2Stay is van start gegaan en zijn we nu ook in het hart van Nederland gevestigd met Utrecht2Stay. En wij blijven groeien, binnenkort volgen er meer steden die toegevoegd kunnen worden aan onze lijst!

Intussen werden wij blij verrast met de award voor Beste Huurproject van Nederland door Pararius en Vastgoedjournaal voor ons gebouw in Amsterdam.

Ons toegewijde team werkt dagelijks om het huuraanbod te bevorderen qua capaciteit en kwaliteit. Op dit moment bestaat ons aanbod uit meer dan 2600 studio’s en appartementen, allemaal gesitueerd op centrale en aantrekkelijke locaties in Nederland.

Dankzij duidelijke afspraken met de gemeentes, projectontwikkelaars en investeerders dragen wij bij om de huurprijzen economisch aantrekkelijk te houden en ook betaalbaar! Daarom helpen wij je graag met het aanvragen van huurtoeslag. Met onze service kunnen wij je aanvraag voor huurtoeslag vanaf het begin voor je verzorgen.

De woningen zijn allemaal in perfecte conditie. Wij trachten elk probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ons team staat voor je klaar en is vaak te vinden in de panden van Holland2Stay. Zo weten we altijd wat er gaande is en kunnen we snel reageren.

Wij horen graag van je!
Heb je een vraag of opmerking? Twijfel dan niet om met een van onze medewerkers ter plekke te praten. Je mag ons ook altijd bellen of e-mailen.