Havos Vastgoed

Froombosch

Woningverhuur in Froombosch en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Vos Vastgoed koopt woningen en appartementen, winkels en overig bedrijfsonroerendgoed rechtstreeks van particulieren, banken en via veilingen. Het verworven onroerendgoed wordt na een zorgvuldige inspectie zonodig gerepareerd of verbouwd en aangepast aan de eisen van deze tijd.

Wij zijn ook gespecialiseerd in overnachtingsmogelijkheden en tijdelijke woonruimte in de Eemshaven. Bent u op zoek naar een kamer of pension in Delfzijl of in Uithuizen dan bent u bij Havos Vastgoed aan het juiste adres.

Kenmerken Vos Vastgoed:

Vos Vastgoed verschilt ten opzichte van een makelaar:

koopt zelfstandig en voor eigen rekening en risico;

heeft geen voorbehoud van financiering;

U weet direct waar u aan toe bent;

U kunt desnoods uw nieuw aangekochte woning direct en zorgeloos betrekken, want u hebt uw huidige woning immers met zekerheid verkocht;

de opleveringsdatum bepaalt u helemaal zelf (als u wilt kunt u de door u verkochte woning nog een bepaalde periode bewonen);

u hebt geen kosten van een makelaar of bemiddelaar, zodat u al gauw enkele duizenden euro’s bespaart waar u helemaal niets voor hoeft te doen.

Al hetgeen wat met u wordt afgesproken, wordt in een koopovereenkomst vastgelegd en door een notaris op correcte wijze uitgevoerd. Sneller uw woning verkopen bestaat niet!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de voordelen die we u bieden ten opzichte van een makelaar of bemiddelaar, bel ons gerust voor een vrijblijvende, en uiteraard kosteloze, afspraak zodat we bij u thuis komen. Na bezichtiging brengen wij direct een bod uit, en u weet waar u aan toe bent! Om te bewijzen dat onze methode werkt kunt u kijken bij aanbod op deze website. U kunt dan een indruk krijgen van de panden die wij de laatste tijd hebben gekocht.

Onze nieuwste woningen

Hereweg

€ 1.100 per maand

Hereweg

€ 752 per maand

Helper Brink

€ 1.300 per maand

Selwerderstraat

€ 1.150 per maand

Hoofdstraat

Prijs op aanvraag

Kerkstraat

€ 695 per maand

Borgweg

Prijs op aanvraag

Opwierderweg

€ 2.500 per maand

Schoolstraat

Prijs op aanvraag

Onze vestiging