Anderz Makelaar

Groningen

Woningverhuur en woningverkoop in Groningen en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

AnderZ makelaar Groningen

AnderZ makelaar Groningen is het adres om een huis te kopen in en om Groningen. Wij zijn jouw aankoopmakelaar ! Of wil je juist jouw huis verkopen en zoek je een verkoopmakelaar voor Groningen? AnderZ Makelaar heeft meer dan 20 jaar ervaring op de woningmarkt in Groningen en omstreken en graag laten we je zien wat we voor je kunnen doen. AnderZ Makelaar staat voor je klaar en hou daarbij in gedachte dat wij anderZ zijn en de zaken anderZ doen.

Waarvoor kun je ons als makelaar in Groningen inschakelen?

Ga jij je huis verkopen en zoek je een van de beste makelaars? Heb je jouw droomhuis in Groningen of omstreken te koop zien staan en wil je een aankoopmakelaar inschakelen? Heb je hulp nodig bij een prijsonderhandeling of een waardebepaling? Of wil je hypotheek- of financieel advies voor het financieren van jouw nieuwe huis? Hieronder vind je een rijtje met diverse mogelijkheden waarvoor je terecht kunt bij AnderZ Makelaar in Groningen:

Aankoopmakelaar in Groningen en omstreken: waardebepaling en bouwkundige gebreken, onderhandelingen over de prijs, hypotheek- en financieel advies, advies m. b. t. plaatselijke verordeningen en bestemmingsplannen

Verkoopmakelaar in Groningen: advies over de waarde, begeleiding bij gehele verkooptraject, presentatie aan koperspubliek en prijsonderhandelingen

Taxateur

Verhuur en beheer makelaar

Gratis waardebepaling

Hypotheek– en financieel advies

Beleggingen en financiering beleggingspanden

Waarom kiezen voor AnderZ Makelaar in Groningen?

Duidelijkheid: dat is precies wat AnderZ Makelaar belangrijk vindt. Wanneer je ons inschakelt als makelaar kun je er op rekenen dat wij altijd advies uitbrengen op basis van feiten. In ons advies zijn we altijd duidelijk, eerlijk en transparant: wij vinden het belangrijk dat jij van te voren weet waar je aan toe bent en achteraf niet voor onaangename verassingen komt te staan. Wij zorgen ervoor dat je na de koop of verkoop van jouw huis nergens spijt van krijgt en niet voor onaangekondigde kosten komt te staan! Al vele jaren zijn wij actief als makelaar op de woningmarkt in Groningen en omstreken en hebben al vele mensen blij mogen maken met onze hulp en advies. Kijk ook eens op Wie Is De Beste Makelaar voor de recensies als makelaar van onze opdrachtgevers. Bij AnderZ Makelaar vinden we het belangrijk dat jouw wensen en eisen centraal staan en daarom zullen wij er alles aan doen om aan jouw verwachtingen te kunnen voldoen. Samen met ons koop jij je droomhuis of verkoop jij je huis voor de beste prijs!

AnderZ Makelaar – waarom niet?

Bij AnderZ Makelaar zeggen we eigenlijk altijd: waarom niet? Waarom zou je AnderZ Makelaar niet inhuren als aankoop- of verkoopmakelaar? Test ons eens gratis als jouw makelaar, vraag ons mee naar een woning die je wilt kopen of wilt verkopen en kijk of wij een geschikte aankoop- of verkoopmakelaar voor jou kunnen zijn. Op deze manier kom je erachter dat AnderZ Makelaar de meest geschikte makelaar in Groningen is om jou te helpen bij het kopen of verkopen van jouw huis. Daarnaast kun je ons altijd vrijblijvend en gratis uitnodigen voor een waardebepaling.

No cure no pay!

AnderZ Makelaar pakt zaken graag anderZ aan. Daarom werken wij op basis van het ‘no cure no pay’ principe: dit houdt in dat je helemaal NIKS betaalt als we je huis niet verkopen. Meer motivatie heb je niet nodig toch? We hebben dus géén intrekkingskosten. Wanneer je een makelaar zoekt in Groningen, is het belangrijk om daar op te letten. Op deze manier voorkom je onnodige kosten bij de verkoop van je huis. En dat wil je niet toch?

Wij van AnderZ Makelaar doen het dus anderZ en brengen geen kosten in rekening wanneer jouw huis niet verkocht wordt. Wij gaan voor jou door het vuur, want als wij ons best niet zouden doen dan verdienen wij ook niks. Op deze manier ontstaat er een mooie win-win situatie! Dat is voor jou een mooi argument om voor AnderZ Makelaar te kiezen. Wil je meer weten over onze werkwijze? Op onze contactpagina vindt je al heel veel informatie over ons.

Nieuwsgierig wat AnderZ Makelaar voor jou kan doen?

Ben je nieuwsgierig wat wij als makelaar in Groningen voor jou kunnen betekenen? Wil je een gratis waardebepaling aanvragen? Heb je vragen of wil je meer informatie over AnderZ Makelaar? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak! Je kunt ons bereiken door te bellen, te appen, een mailtje te sturen naar info@anderzmakelaar. nl of door het contact formulier in te vullen.

Bij AnderZ Makelaar staan wij voor jou klaar! (en de koffie ook)

Onze nieuwste woningen

Mgr. Feronstraat 46

€ 850 per maand

Grevingaheerd 158

€ 200.000 k.k.

Zwaluwenveld 26

€ 300.000 k.k.

H.W. Mesdagstraat 52

€ 300.000 k.k.

Overwinningsplein 89

€ 219.000 k.k.

Sint Maartenstraat 50

€ 550.000 k.k.

Zwanestraat 2 1a

€ 450.000 k.k.

Onze vestiging