Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Woning verhuren in Groningen

  Allooy Vastgoedbeheer

  Allooy Vastgoedbeheer is het bedrijf waar u terecht kunt voor het huren van woonruimte in Groningen zonder dat u als huurder zijnde hier kosten voor betaald!

  Het woningaanbod dat Allooy Vastgoedbeheer te huur aanbiedt verschilt van (gemeubileerde) appartementen, studio’s tot kamers. Alle woonruimtes zijn gelegen in de aantrekkelijke buurten en wijken van Groningen.

  Indien u een woonruimte ziet welke u aanspreekt kunt u eenvoudig reageren via onze website of via Pararius. Door middel van één klik op de reageer button kunt u ons uw contactgegevens toezenden en zal er spoedig contact met u worden opgenomen.

  Aangezien Allooy Vastgoedbeheer de woonruimtes namens de verhuurder te huur aanbiedt worden u als huurder zijnde geen enkele kosten in rekening gebracht!

  Meer informatie

  Vastgoed Haren B.V.

  Vastgoed Haren BV is een lokale belegger. Wij verhuren appartementen in het centrum van Groningen.

  Meer informatie

  Fides Diensten

  Nieuw, duidelijk en geen bemiddelingskosten

  Fides Verhuurdiensten is een nieuwe speler in de Groningse verhuurmarkt. Onze visie is dat verhuurder en huurder beiden tevreden moeten zijn en dat bereik je met goed beheer. Wij maken duidelijke afspraken en werken voornamelijk voor verhuurders die de waarde hechten aan een goede huurder.

  Daarom betalen verhuurders ons om goede huurders te vinden. Daar ligt het eerste voordeel voor jou als huurder, want huur je een woonruimte bij één van deze verhuurders dan betaal je bij ons geen bemiddelingskosten, courtage of andere vergoedingen.
  Wij brengen alleen eenmalig € 39,95 aan administratiekosten in rekening.

  Meer informatie

  ViaDaan

  ViaDaan, verantwoord huren.

  ViaDaan staat voor bemiddeling tussen huurders en verhuurders op de particuliere woningmarkt.

  Historie

  ViaDaan is opgericht in 2017 en daarmee een frisse nieuwe speler op de markt. Wij staan voor duidelijke communicatie tussen huurder en verhuurder. Hiermee profilieren wij ons niet zozeer op de klassieke makelaardij echter meer op een nieuwe frisse wind in de verhuurmarkt.

  Filosofie

  ViaDaan bemiddelt tussen huurder en verhuurder en zorgt voor de juiste match op basis van zoekcriteria en gewenst kandidatenprofiel. ViaDaan is snel, professioneel en flexibel. Eenmaal bij ViaDaan ingeschreven worden huurkandidaten direct geholpen bij het vinden van de juiste woonruimte. Voor verhuurders geldt dat woonruimte snel kan worden verhuurd aan de juiste kandidaat uit onze geselecteerde ledenbestand.

  Meer informatie

  NTC Vastgoed

  Onze diensten bestaan uit de aan- en verkoop van vastgoed, het beheer van vastgoedobjecten en portefeuilles, verhuur van woningen en advies over onder andere bouwtechnische zaken, financiering en contract beheer.
  Onze aanpak is transparant en persoonlijk. Al onze afdelingen zijn op de hoogte van wat er speelt op elk gebied van de complete portefeuille. Wij zijn gericht op kwalitatief goede en langdurige relaties met opdrachtgevers, leveranciers en huurders. U profiteert van specialistische kennis en wij kunnen snel schakelen.

  Meer informatie

  HouseHunting Groningen

  Uw woning verhuren?

  HouseHunting is dé verhuurmakelaar van Nederland met inmiddels 20 vestigingen in Nederland. Wij helpen u om uw woning snel en veilig te verhuren. Bent u vastgoedbelegger, wilt u uw woning voor onbepaalde tijd of juist tijdelijk verhuren? Bij ons bent u aan het juiste adres!

  Zo verhuren wij snel en veilig uw woning

  Onze vestigingen beschikken over een groot netwerk waardoor uw woning binnen korte tijd is verhuurd. Wij screenen kandidaten in samenwerking met huurcheck. nl op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Wij streven ernaar om uw woning binnen 14 dagen te verhuren. Nadat de woning is verhuurd stellen wij een rechtsgeldige huurovereenkomst op. Daarnaast maken wij bij de sleuteloverdracht een inspectierapport + met foto's. Zo kunt u een huurder aan het einde van de huurovereenkomst aanspreken op gebreken.

  Proactieve marketing

  Om uw woning snel verhuurd te hebben, zetten wij de advertentie van uw pand niet alleen op onze eigen website maar ook op de meest bekende woningwebsites, waaronder Funda, Pararius en huurwoningen. nl. Is de woning geschikt voor expats? Dan plaatsen wij de woning ook op expatrentals. eu. Daarnaast valt uw woning op door goede foto’s en een duidelijke omschrijving .

  Vastgoedbeheer

  U kunt ook bij HouseHunting terecht voor het beheren van uw woning. (commercieel, technisch en financieel vastgoedbeheer). Zowel de eigenaar als de huurder krijgen met een eigen inlogcode toegang tot hun persoonlijke pagina op onze website. Zo heeft u als eigenaar altijd toegang tot uw gegevens, zoals huuropbrengsten en facturen Alle huurstromen lopen via onze eigen stichting HouseHunting Beheer Derdengelden.  Bent u geïnteresseerd?

  Neem dan gerust contact op en maak een vrijblijvende afspraak. Wilt u eerst meer informatie? Vraag dan onze uitgebreide brochure aan.

  Contactgegevens:
  Telefoon: 06 - 21 25 64 52
  Email: huubbleeker@househunting. nl

  Meer informatie

  NederWoon Verhuurmakelaars Zwolle

  NederWoon is gebouwd op de wensen en behoeftes van huurders en verhuurders. Dat zie je terug in onze dienstverlening, maar vooral in ons contact met klanten. Bij NederWoon vind je geen moeilijke procedures en voorwaarden. Wel medewerkers die erop gebrand zijn om een kamer of huurwoning voor je te vinden of te verhuren.

  Voor veel huurders en verhuurders is het huren of verhuren van woonruimte een noodzakelijk kwaad. Dat beseffen we. Daarom bieden wij dienstverlening die is toegespitst om zo snel mogelijk een kamer of huurwoning te vinden of te verhuren. Dat vinden en verhuren doen we via deze interactieve website, maar ook met echte 'ouderwetse' kantoren in het centrum van de grootste plaatsen in Gelderland, Overijssel en Utrecht. Kantoren waar je terecht kunt met vragen en met medewerkers die je gewoon kunt bellen en e-mailen.

  Leuke huurders en geen leegstand, daar worden wij blij van!

  Meer informatie

  Ben-s

  Makelaarskantoor Ben-s is een verhuurmakelaar met een actueel aanbod van 2 huurwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Damsterdiep 34, Groningen.

  Ben je op zoek naar een huurwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Ben-s of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Tijssen&Vos

  BEDRIJFSMAKELAAR

  We begeleiden de verkoop of aankoop van vastgoed of zoeken een koper of huurder. Deskundig, pro-actief en transparant.
  Ons verzorgingsgebied is Groningen, Friesland en Drenthe, maar ook buiten deze provincies hebben wij ervaring en zijn wij bereid te adviseren en bemiddelen in commercieel vastgoed.

  STRATEGISCH VASTGOEDMANAGEMENT

  Tijssen& Vos kan voor u een regierol vervullen in verstandig vastgoedmanagement: we adviseren, organiseren, beheren en rapporteren.

  VASTGOEDBEHEER

  Eén aanspreekpartner voor het beheer van uw vastgoedportefeuille: technisch, administratief en commercieel. Als Tijssen & Vos kunnen we daarvoor zorgen.

  Meer informatie

  WHXL Groningen

  WHXL Groningen
  WHXL is een jong en enthousiast makelaarskantoor in Groningen dat zich onderscheidt door een pro-actieve manier van werken: niet wachten tot de klant bij ons komt maar zorgen dat wij bij de klant komen. Of het nu gaat om de verkoop of verhuur van uw woning of het geven van een hypotheekadvies, een actieve, efficiënte en klantgerichte werkhouding staat bij ons voorop.

  Na enkele jaren gevestigd te zijn geweest in een twee verdiepingen tellend winkelpand aan de noordelijke zijde van het Gedempte Zuiderdiep in Groningen zijn wij sinds 2013 gevestigd aan de Verlengde Bremenweg 6 te Groningen.


  Waarom kunt u meer van WHXL verwachten?
  WHXL wordt gevormd door meerdere zelfstandig ondernemers die de zelfde normen en waarden nastreven en voor eigen rekening en risico het makelaarsvak of het beroep van financieel dienstverlener beoefenen. Doordat iedereen zelfstandig ondernemer is en niet verzekerd is van een vast inkomen kunt u rekenen op net dat stapje extra.

  Meer informatie

  de makelaar Ella Onrust

  Welkom bij de makelaar Ella Onrust.
  Ella Onrust is een klein makelaarskantoor in de stad Groningen. Na een periode als zelfstandig makelaar onder de vlag van een groot makelaarskantoor te hebben gewerkt, heb ik besloten zelfstandig verder te gaan.

  Hoewel er reeds veel makelaars zijn, ben ik ervan overtuigd dat ik u iets extra’s te bieden heb. U en uw wensen staan centraal in mijn werkwijze. Kortom, een klantgerichte aanpak. Dit is geen loze kreet; dit is een belofte. Samen met u maak ik een plan om uw doel te realiseren. Dit betekent dat u precies weet wat u van mij kunt verwachten.

  Mijn werkwijze kenmerkt zich als direct, toegankelijk, open en eerlijk met een no-nonse mentaliteit.

  Tot slot garandeer ik u een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding.

  Wat kunt u van mij als makelaar verwachten?
  Uw opdracht wordt door mij op een actieve wijze zeer deskundig gerealiseerd
  U ontvangt van mij een klantgerichte aanpak

  Meer informatie

  Makelaardij Van Wieren

  Wij zijn beheerder van verhuurde onroerend goed in de stad Groningen. We beheren en verhuren studentenkamers, studio's en appartementen in de stad Groningen. Ons aanbod is ook zichtbaar op FB, op onze pagina Mijn Huisbaas Groningen. We hebben een kantoor aan de Paterswoldseweg en op afspraak bent u daar welkom, we zijn niet altijd geopend. We zijn goed bereikbaar via Whatsapp. Als huurder bij ons krijgt u te maken met ons verhuurteam van drie medewerkers die als front desk al uw vragen beantwoorden via speciale huisappgroep.

  Meer informatie

  Schouten & Van der Giezen Makelaars

  Onze afdeling Verhuur wordt geleid door specialisten in huurwoningen en mogelijkheden om te verhuren. Voor lange of korte tijd, bijvoorbeeld als tussenoplossing (leegstandswet).

  Meerdere woningen tegelijk verhuren, verhuur van hele complexen?
  Vraag naar de mogelijkheden bij SCHOUTEN + VAN DER GIEZEN, makelaars in Groningen.

  Het huis en de huurder

  Je woning is een kostbaar bezit, daar ben je zuinig op.
  Daar hoort een betrouwbare huurder bij - en heldere afspraken.
  Betrouwbaar, dat toetsen we. Voordat we een kandidaat-huurder voorstellen aan een huiseigenaar, voeren we eerst een uitgebreide screening uit. Onder andere met de betrouwbare NVM Woontoets: identiteit, betalingsgedrag, sociaal gedrag in de buurt.
  Er moet echt een match zijn: geschikt huis, geschikte huurder.

  SCHOUTEN + VAN DER GIEZEN makelaars een begrip is in Groningen.

  Tarief

  Pas als alle seinen op groen staan - goede kandidaat, perfecte woonmatch - en de huurovereenkomst rond is, brengen wij onze courtage in rekening: één maand huur, vermeerderd met 21% BTW.

  Meer informatie

  Dalsheim Makelaars

  Over Simon Dalsheim:

  “Mijn no nonsens-mentaliteit heb ik vermoedelijk overgehouden aan het platteland, waar ik ben opgegroeid. Kouwe drukte is aan mij niet besteed. Ik heb bewust een klein kantoor. Zo kan ik een persoonlijke benadering garanderen. Dat betekent voor mij: goed luisteren naar jouw wensen en met je meedenken, pro-actief handelen en snel reageren.

  Inmiddels heb ik bijna twintig jaar ervaring in het vak en werk ik zelfstandig als geregistreerd NVM-makelaar en taxateur in Groningen en omstreken. Ik ken de stad door en door.

  Mijn werkwijze is laagdrempelig, informeel en betrokken. Het werkt, klanten komen terug. Dat zie ik als een groot compliment. Het allerleukste aan mijn vak? Dat ik mensen blij kan maken. Voor minder doe ik het niet. ”

  Meer informatie

  Schreuder Makelaars

  Woonwensen waarmaken

  De makelaars en woonadviseurs van Schreuder maken al ruim 30 jaar woonwensen waar in Groningen en Haren. Voor alles geldt: we koppelen vakbekwaamheid aan een flinke dosis inzet en flexibiliteit.

  Als middelgroot makelaarskantoor bieden wij een brede dienstverlening. Naast de makelaardij (aankoop en verkoop) kun je bij ons ook terecht voor je hypotheek, verzekeringen, of je kunt ons inschakelen als administrateur voor de VvE.

  Maar wist je dat wij ook beleggingspanden voor huur beheren, bijvoorbeeld in de Herestraat of aan de Grote Markt?

  Ons team van specialisten staat iedere werkdag, en voor bezichtigingen zelfs in de avonden en weekenden, voor je klaar. Niet voor niets is ons motto: woonwensen waarmaken

  Meer informatie

  Gout Beheer B.V.

  Gout beheer is een verhuurkantoor, welke voornamelijk actief is op de Groningse woningmarkt. Wij bieden onze diensten aan bij huur, verhuur en het beheer van woningen. Wij hebben een ruim aanbod met verschillende soorten huurwoningen. Voor vragen en/of opmerkingen zijn we te bereiken op ********************* of op het telefoonnummer ************ Hierop zijn wij te bereiken van maandag t/m donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Onze medewerkers staan u graag te woord.

  Meer informatie

  Yure

  YURE staat voor Young Urban Real Estate. Als aankoopmakelaar en vastgoedadviseur begeleiden we investeerders bij het aankopen van Beleggingspanden en Studentenhuizen in Groningen.

  Één van de diensten die wij aan onze klanten aanbieden is: Beheer

  Dit betekent dat wij de zorg voor de huurders uit handen nemen bij de eigenaren.

  Onze werkwijze is accuraat, doortastend, transparant en persoonlijk. YURE organiseert alles, zodat de klant zorgeloos kan genieten van zijn investering.

  Meer informatie

  Lucas Klamer Makelaardij

  Lucas Klamer heeft ruim 10 jaar ervaring met het aan- en verkopen en het beheer van onroerend goed. Wij bieden u een compleet pakket dienstverlening bij:

  - Het kopen en verkopen van woningen en beleggingsobjecten

  - Het verhuren van woningen, kamers, bedrijfs- en kantoorruimten

  - Het gehele beheer van uw onroerend goed

  - Het verzorgen van de beheers- en onderhoudstaken voor VVE’s

  Een goede woon of werkomgeving is van groot belang. Of u nu eigenaar bent, huurder of belegger, voor elke situatie bieden wij passende dienstverlening aan, die aansluit op uw wensen en behoeften.

  Meer informatie

  Makelaardij Minerva

  Voor het aankopen, verkopen, aanhuren en verhuren van woningen en het verrichten van taxaties en waardebepalingen in en rond de stad Groningen

  Voor aanhuur en (tijdelijke) verhuur van appartementen en woningen in en rond Groningen.

  Meer informatie

  Ad Hoc Groningen

  Ad Hoc is al sinds 1990 de onbetwiste marktleider op het gebied van bestrijding van leegstandsrisico's. Leegstandsbeheer als enige met landelijke dekking en toch regionale expertise, grootschalig en toch slagvaardig. Ad Hoc zorgt voor ruimte.

  Tijdelijk huren: zoek jij een woning voor weinig? Tijdelijk huren biedt je precies dat. Meer zekerheid dan anti-kraak, met toch lage lasten én een hoge flexibiliteit voor jou. Ook dat heeft Ad Hoc in huis!

  Meer informatie

Bent u van plan uw woning in Groningen te verhuren? Zet uw huis te huur op Pararius, dé grootste website voor het verhuren van huizen en appartementen.

Uw huis verhuren in Groningen
Pararius is de grootste aanbieder voor het verhuren van woningen en appartementen in Groningen. Als u van plan bent uw huis in Groningen te verhuren, kijk dan op deze pagina en schrijf u gratis in: woning verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 woningzoekenden per maand. Reden genoeg dus om u nu in te schrijven op Pararius. Klik op deze link en schrijf u in om uw woning in Groningen te verhuren: huis verhuren.

Verhuurspecialisten die aangesloten zijn bij Pararius
Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van woningen in Groningen. Alle makelaars in Groningen die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een huis. Wij houden intensief contact met elke makelaar om de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker op peil te houden. Momenteel hebben wij ongeveer 430 woningen in de verhuur in Groningen. Pararius staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Des te exclusiever het huuraanbod des te eerder woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont daarom alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van woningen in Groningen.

Verhuren aan expats
Het verhuren van woningen in Groningen aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website met zes verschillende talen. Hierdoor is Pararius absoluut van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Groningen.

Woningen verhuren in Groningen
Als u van plan bent om uw huis te huur te zetten in Groningen, dan is dit mogelijk via Pararius. Wij brengen u in contact met een kwalitatieve makelaar uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan vijf makelaars en één van deze makelaars accepteert uw gegevens. Vervolgens nemen zij dan contact op met u over het verhuren van uw huis. Schrijf u nu gratis in en zet uw woning in Groningen te huur op Pararius.  

+ Toon meer

Huis verhuren per stad