Pararius Huurwoningen

Interhouse Haarlem, woningverhuur in Haarlem en omgeving

Wilhelminastraat 17, 2011 VH Haarlem

Toon alle huurwoningen aangeboden door Interhouse Haarlem

Over ons

Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals© is een gerenommeerde organisatie met een uitbreidend netwerk van vestigingen, waarbij de bedrijfsactiviteiten bestaan uit het bemiddelen bij huur en verhuur van alle soorten woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille.

Interhouse is formeel opgericht op 1 januari 1998 door Ton Kortekaas. Een buitengewone interesse voor de woning- en vastgoedmarkt, de beschikking over een reeds bestaand netwerk en het willen bieden van een optimale dienstverlening liggen hieraan te grondslag. Interhouse staat absoluut voor vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en bovenal kwaliteit!

Vanuit het hoofdkantoor in Lisse worden de vestigingen aangestuurd en wordt er continu gewerkt aan het verder verbeteren van onze formule, waarbij wij altijd net een paar stappen verder zullen blijven gaan. Interhouse heeft dan ook alleen gemotiveerde, vakkundige mensen in dienst die onze manier van werken met veel plezier toepassen en volledig in dienst staan van onze cliënten.

Als u overweegt een woning te huren of verhuren, of wellicht het volledige beheer vertrouwd uit handen wilt geven, dan heeft u hierbij het juiste adres gevonden!

Medewerkers

 • Interhouse Haarlem
  Interhouse Haarlem
  Verhuurmakelaar
 • Cilly de Ruyter
  Cilly de Ruyter
  Commercieel medewerker
 • Interhouse Vastgoedmanagement
  Interhouse Vastgoedmanagement
  Vastgoedadviseur

+ Toon meer