PUUR Makelaars Haarlem

Haarlem

Woningverkoop in Haarlem en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Haarlem is een van de populairste steden om in te wonen. Er zijn veel verschillende buurten die allemaal hun eigen specifieke kenmerken hebben. Onze makelaars kennen deze buurten als geen ander en zijn daardoor in staat om jou het beste advies te geven: zowel bij de aankoop, als bij de verkoop van je huis. Hierdoor weet je zeker dat we altijd het beste resultaat voor je realiseren.

Alleen professionals

Puur Makelaars heeft een team van zeer ervaren gecertificeerde makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers. Zij zorgen er altijd voor dat onze klanten op de hoogte zijn van hetgeen wij doen en vooral waarom. Ons team zorgt voor een zorgeloze aankoop, of verkoop van een huis. En natuurlijk altijd tegen de beste voorwaarden!

Onze werkwijze

Vanaf het eerste gesprek tot het champagnemoment zijn wij een partner voor je. We luisteren naar jouw wensen en stellen vragen. Soms zijn dat lastige of kritische vragen, maar zo komen we erachter wat voor jou de meest ideale oplossing is. Soms is dat niet de oplossing die op het eerste gezicht het meest voor de hand ligt. Soms is het zelfs een oplossing die niet meteen leuk is, maar die uiteindelijk voor jou beter uitpakt.

Gedurende het hele aan- of verkooptraject adviseren wij je en houden wij alle financiële, juridische en bouwkundige aspecten in de gaten. We regelen, in nauwe samenwerking met jou, wat er geregeld moet worden. We nemen waar nodig zelf het initiatief, maar we houden je volledig op de hoogte. Wij zorgen dat je tijdens het hele aan- of verkooptraject precies weet waar je aan toe bent.

Groot klantenbestand

Puur Makelaars heeft een zeer groot klantenbestand, waardoor we heel snel een match kunnen maken tussen koper en verkoper. Soms nog voordat een huis officieel op de markt komt.

Meerdere vestigingen

Omdat we meerdere vestigingen hebben, is onze slagkracht groot. Onze makelaars wisselen onderling veel informatie uit, waardoor zij allemaal zeer goed op de hoogte zijn van de snel veranderende woningmarkt. Hierdoor ontdekken we vaak als eerste trends waar we direct op inspelen en waar onze klanten ook direct van profiteren.

Groot online bereik

Puur Makelaars zet naast de traditionele kanalen ook online zwaar in, bijvoorbeeld via de website www. puurmakelaars. nl, sociale media, e-mailmarketing en online advertising. Hierdoor krijgt ons aanbod een zeer groot bereik via internet. Dat is aantrekkelijk voor verkopers, want hoe meer mensen zien dat een huis te koop is, hoe groter de kans op een snelle verkoop is.

Enkele sterke punten, volgens onze klanten:
- Grote kennis van de lokale markt
- Betrokken en persoonlijke benadering
- Vakkundige medewerkers
- Goede website met mooie presentatie van het aanbod
- Proactieve en flexibele medewerkers
- Goede presentatie van de huizen
- Komen afspraken na

Puur Makelaars: powered by our team!

Je vindt onze vestigingen aan:
* Zijlweg 36, Haarlem
* Jan Gijzenkade 181, Haarlem
* Bloemendaalseweg 123 B, Bloemendaal
* Binnenweg 170 A, Heemstede
* Tweede Egelantiersdwarsstraat 14 hs, Amsterdam
* Ceintuurbaan 356 hs, Amsterdam
* Huizerweg 114, Bussum

Onze vestigingen zijn op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Buiten kantooruren werken wij graag op afspraak.

Onze nieuwste woningen

Zuid Schalkwijkerweg 31

€ 1.300.000 k.k.

Oranjeboomstraat 134

€ 400.000 k.k.

Engelandlaan 1026

€ 225.000 k.k.

Frankestraat 51

€ 400.000 k.k.

Duvenvoordestraat 18

€ 850.000 k.k.

Wagenweg 34

€ 350.000 k.k.

Nassauplein 1

€ 487.500 k.k.

Westergracht 95

€ 625.000 k.k.

Van Zeggelenstraat 98

€ 335.000 k.k.

Onze vestiging