Pararius Huurwoningen

EV Wonen Makelaardij, woningverkoop in Heerhugowaard en omgeving

Rustenburgerweg 88, 1703 RZ Heerhugowaard

Toon alle koopwoningen aangeboden door EV Wonen Makelaardij

Over ons

EV Wonen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Heerhugowaard en is heel goed op de hoogte wat betreft de huizenmarkt in deze gemeente.

Ook succesvol verkopen van de eigen woning of het aankopen van een nieuwe woning. Bel of stuur een e-mail voor het inplannen van een vrijblijvend gesprek.

Een huis succesvol verkopen gaat niet vanzelf. Hier komt veel bij kijken. Een stevig verkoopplan, een eersteklas presentatie en een gedreven makelaar zijn daarvoor onmisbaar. Voeg daarbij de proactieve inzet, social media en een flinke dosis lokale marktkennis en u heeft de mix die ervoor zorgt dat EV Wonen Makelaardij aantoonbaar zeer tevreden klanten heeft.

Het vak makelaardij wordt uiterst serieus genomen. Dat betekent onder meer dat er voldoende aandacht is voor uw persoonlijke situatie en de bijzonderheden van uw woning. Samen met een goede communicatie staat dit garant voor een succesvol verkoop– of aankooptraject.

Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar en hebben als makelaar in regio Heerhugowaard kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een op maat gemaakt verkoopplan op te stellen dat het beste past bij uw woning. U als verkoper of koper staat altijd voorop.

Naast Heerhugowaard zijn we ook als makelaar actief in Alkmaar, Oterleek, Langedijk, Hensbroek, Obdam en omstreken.

Op een eigen en persoonlijke manier kunnen wij u als verkoopmakelaar of aankoopmakelaar volledig ontzorgen bij de verkoop of aankoop van uw woning.

Waarom kiezen voor EV Wonen Makelaardij:
–> Kennis van de markt en uw buurt
–> Zeer goede beoordeling door tevreden klanten
–> Scherpe offerte
–> Optimale presentatie van uw woning
–> Groot bereik van potentiële kopers
–> Gedreven makelaar
–> Aangesloten bij een brancheorganisatie

Veelzijdig makelaarskantoor
Bij het kopen of verkopen van een woning komen ook hypotheken en taxaties in beeld. Wilt u naast een gedreven en vakkundige makelaar ook hypotheekadvies of een taxatie? Ook dit is een onderdeel van het dienstenpakket van makelaarskantoor EV Wonen uit Heerhugowaard.

Door oprechte aandacht te bieden kunnen wij ons goed inleven in de situatie van zowel verkoper als van kandidaat koper.

In deze overhitte huizenmarkt zoek je een makelaar die je woning snel en voor de beste prijs verkoopt. En dat met een optimaal verkoopproces dat ontzorgt en garandeert.

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door EV Wonen Makelaardij