Stienstra

Heerlen

Woningverhuur en woningverkoop in Heerlen en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Stienstra heeft voor u een ruim aanbod van huur- en koopwoningen. Woningen en appartementen door heel Nederland, van Vaals tot Den Helder. Woonplezier is één van de belangrijkste levensbehoeftes en daar dragen wij graag aan bij. Uw woonwensen staan bij ons centraal.

Graag zoeken wij samen met u een woning die aan al uw woonwensen voldoet, om uw woonplezier maximaal te maken. Niet voor niets is Stienstra al sinds 1961 een begrip in vastgoedland. Stienstra is een van de grootste particuliere vastgoedeigenaren in Nederland. Dit houdt onder andere in dat u van de eigenaar huurt en niet van een tussenpersoon. Daarin maakt Stienstra het verschil. Huren van de eigenaar biedt voordelen omdat Stienstra de exacte achtergrond van het de woning, het appartement of de buurt kent. Wij zorgen goed voor onze woningen en voor u als huurders. Dankzij deze aanpak is Stienstra door de Nederlandse Woonbond al vijf keer uitgeroepen tot “Beste particulier verhuurder van Nederland”.

Uw woning is uw dagelijkse leefomgeving. Daarom willen wij u zo goed mogelijk informeren over de woningen die wij aanbieden. Wij staan graag voor u klaar om u rond te leiden en van alle informatie te voorzien.

Wie zijn wij?

Brigitte van Dijk

Makelaar

Niels van de Leemkolk

Makelaar

Eric-Jan Dorrestijn

Makelaar

Jeroen Janssen

Makelaar

John Geres

Makelaar

Patrick Kuijper

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Tessmanstraat 6

€ 1.125 per maand

Bisschop Willebrandlaan 42 E

€ 1.295 per maand

Helperpark 320

€ 1.075 per maand

Piet Mondriaanlaan 389

€ 1.025 per maand

Willem van Oranjestraat 2

€ 975 per maand

Ommershofselaan 23

€ 1.350 per maand

Laan van Westfalen 123

€ 1.150 per maand

Schoolstraat 2 g

€ 1.010 per maand

Grote Markt 24 12

€ 1.150 per maand

Onze vestiging