Stienstra

Heerlen

Woningverhuur en woningverkoop in Heerlen en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Huren, Kopen, Wonen Stienstra. nl

Stienstra heeft voor u een ruim aanbod van huur- en koopwoningen. Woningen en appartementen door heel Nederland, van Vaals tot Den Helder. Woonplezier is één van de belangrijkste levensbehoeftes en daar dragen wij graag aan bij. Uw woonwensen staan bij ons centraal.

Graag zoeken wij samen met u een woning die aan al uw woonwensen voldoet, om uw woonplezier maximaal te maken. Niet voor niets is Stienstra al sinds 1961 een begrip in vastgoedland. Stienstra is een van de grootste particuliere vastgoedeigenaren in Nederland. Dit houdt onder andere in dat u van de eigenaar huurt en niet van een tussenpersoon. Daarin maakt Stienstra het verschil. Huren van de eigenaar biedt voordelen omdat Stienstra de exacte achtergrond van het de woning, het appartement of de buurt kent. Wij zorgen goed voor onze woningen en voor u als huurders. Dankzij deze aanpak is Stienstra door de Nederlandse Woonbond al vijf keer uitgeroepen tot “Beste particulier verhuurder van Nederland”.

Uw woning is uw dagelijkse leefomgeving. Daarom willen wij u zo goed mogelijk informeren over de woningen die wij aanbieden. Wij staan graag voor u klaar om u rond te leiden en van alle informatie te voorzien.

Wie zijn wij?

René Curvers

Makelaar

Brigitte van Dijk

Makelaar

Rick Visser

Makelaar

Niels van de Leemkolk

Makelaar

Eric-Jan Dorrestijn

Makelaar

Jeroen Janssen

Makelaar

John Geres

Makelaar

Patrick Kuijper

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Annie Zernikeweg 12

€ 975 per maand

Ballonvaart 14

€ 1.050 per maand

Tasstraat 21

€ 1.075 per maand

Marie Baronstraat 12

€ 1.050 per maand

Veldmuis 15

€ 1.025 per maand

Hoogveldlaan 67

€ 1.075 per maand

Insula 33

€ 775 per maand

Veldleeuwerik 60

€ 1.075 per maand

Zeldenrustlaan 27

€ 975 per maand

Onze vestiging