Pararius Huurwoningenszesxwbq

Van Werkhoven Vastgoedmanagers, woningverkoop in Hengelo en omgeving

Enschedesestraat 99, 7551 EK Hengelo

Toon alle koopwoningen aangeboden door Van Werkhoven Vastgoedmanagers

Over ons

Van Werkhoven Makelaars & Taxateurs is in Hengelo (O) en omgeving al jarenlang een begrip op de vastgoedmarkt. Van Werkhoven Vastgoedmanagers is een essentieel en nog steeds groeiend onderdeel van de organisatie. Van Werkhoven Vastgoedmanagers verzorgt al meer dan 45 jaar het beheer/de administratie van woningen en bedrijfs onroerend goed voor institutionele en particuliere beleggers. Wij zijn de aanspreekpartners op het gebied van verhuur in de regio Twente. Gezien het steeds meer uitbreiden van onze portefeuille zijn wij ook aktief in de regio's Deventer/Salland, Utrecht en Flevoland.

Voor wat betreft het beheren van woningen en bedrijfs onroerend goed kan Van Werkhoven Vastgoedmanagers u op alle fronten tot dienst zijn. Van het vinden van nieuwe huurders tot de verzorging van administratief/financieel beheer tot technisch beheer. Door onze tientallen jaren ervaring als beheerder van woningen en bedrijfs onroerend goed bent u voor gedeeltelijk of volledig beheer bij Van Werkhoven Vastgoedmanagers. Wij communiceren regelmatig en helder naar de eigenaren zodat iedereen op de hoogte blijft van de activiteiten binnen de Vereniging.

Bedrijfscultuur
Van Werkhoven Vastgoedmanagers staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening enerzijds en het voorop stellen van de wensen van haar klanten anderzijds. Kwaliteit is het steekwoord dat in alle diensten en uitingen naar voren komt en moet komen. Het huren en verhuren van woonruimte is een zaak van vertrouwen en vraagt om zorgvuldigheid bij het selecteren van de potentiele huurders.

Wij hebben een goede kennis van de markt in de ruimste zin van het woord. Van Werkhoven Vastgoedmanagers verhuurt en beheert woningen in alle prijsklasse.

Wat kunt u van ons verwachten:

- kwaliteit en service staan bij ons op nummer 1;

- al maar dan 45 jaar aktief in de Vastgoedmarkt;

- kennis van de markt;

- wij leveren het totaalpakket in de vorm van bezichtigingen en opleveringen en wederverhuur;

- groot netwerk van zowel huurders als verhuurders;

- aangesloten bij NVM, NEVAP en Vastgoedmanagement Nederland hierdoor waarborgen wij een

zorgvuldige werkwijze;

- het uitvoeren van credit checks bij huurkandidaten.

Kortom voldoende informatie om kennis te maken met Van Werkhoven Vastgoedmanagers

Medewerkers

  • Petra van Werkhoven
    Petra van Werkhoven
    Verhuurmakelaar
  • Nicky Borkent
    Nicky Borkent
    Verhuurmakelaar

+ Toon meer