MulderNijkamp Makelaars | Taxateurs

Hengelo

Woningverhuur en woningverkoop in Hengelo en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Maarten Nijkamp is sinds 1995 actief in de makelaardij. Aanvankelijk in de verkoop, in een latere periode heeft hij dit uitgebreid met verhuur en het beheer van woningen en appartementen. In de loop der jaren heeft Maarten veel kennis opgedaan met alle facetten van woningbouw: verkoop, verhuur, ontwikkeling en effectief vastgoedbeheer. De combinatie met zijn lokale kennis – de regio Twente heeft voor Maarten geen geheimen – maakt hem tot een betrouwbare partner in (ver)huur en (ver)koop. Tevens is hij de aangewezen persoon voor aankoop van onroerend goed.

Bert Mulder is sinds 1999 actief in vastgoed. Hij begon zijn carrière als projectontwikkelaar bij een grote vastgoedbelegger. Daar beheerde hij een miljoenenportefeuille gericht op de verkoop, het beheer en onderhoud van commercieel onroerend goed. Vervolgens was hij bijna 10 jaar vennoot bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars.
Inmiddels heeft Bert bijna twintig jaar ervaring met commercieel vastgoed, zowel vanuit de eigenaar zijde van onroerend goed alsmede als bedrijfsmakelaar. Een ideale combinatie voor een uniek perspectief, de basis voor een scherp advies met meerwaarde.

Wie zijn wij?

Maarten Nijkamp

Verhuurmakelaar

Bert Mulder

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Antwerpenstraat

€ 750 per maand

Vincent van Goghplein

€ 750 per maand

Deldenerstraat

€ 695 per maand

Javastraat

€ 750 per maand

Resedastraat

€ 550 per maand

Onze vestiging