HouseHunting 't Gooi

Hilversum

Woningverhuur en woningverkoop in Hilversum en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Service, enthousiasme en professionaliteit zijn de kernwaarden van HouseHunting ‘t Gooi & Flevoland. Wij bieden een betrouwbaar, open en deskundig advies. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in expat housing.

Het Gooi- en omstreken kenmerkt zich als de perfecte uitvalbasis, centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Bij HouseHunting ’t Gooi & Flevoland bent u aan het juiste adres voor de verhuur van uw villa, twee onder één kap woning, eengezinswoning, hoekwoning, appartement, studio of studentenkamer.

Bent u op zoek naar een woning? Het aanbod van huurwoningen varieert tussen allerlei prijsklassen in het Gooi en omstreken. (o. a. in Bussum, Hilversum, Laren, Blaricum, Weesp, Muiden, Naarden, Huizen, Loosdrecht, Breukeleveen, Ankeveen, ’s-Gravenland, Nederhorst den Berg, Kortenhoef, Almere, Zeewolde). Afhankelijk van de woning kan deze gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

Wilt u uw woning verhuren? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ook direct kosteloos uw woning in ons bestand laten opnemen en aanbieden. Uw woning zal worden aangeboden op onze eigen landelijke website en we kunnen deze ook plaatsen op de grootste verhuurwebsites van Nederland, te noemen Pararius, Funda, Jaap, Huislijn en Huurwoningen. nl.

HouseHunting ’t Gooi & Flevoland verzorgt de (online) presentatie, huurprijsbepaling en de plaatsing op het internet tot de uiteindelijke sleuteloverdracht zonder dat u zich daar maar een moment zorgen over hoeft te maken. Indien gewenst gaat de service daarna verder. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het uit handen nemen van het beheer van uw woning gedurende de huurovereenkomst. Wij verzorgen de huurincasso alsmede het technische beheer. Zo kunt u uw woning verhuren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de huurinkomsten, eventuele mankementen aan de woning of het contact met de huurder.

HouseHunting ’t Gooi & Flevoland

- U kunt bij ons terecht voor verhuur, aanhuur, verkoop, beheer & financieel advies;
- Persoonlijke benadering en moderne dienstverlening;
- Aanbod op alle relevante websites als Funda, Pararius, Jaap, Huislijn, etc;
- Professionele en uitgebreide screening huurder;
- Groot netwerk van internationale bedrijven;
- Website met duizenden bezoekers per dag;
- Landelijk netwerk van verhuurders en huurders;
- Uw woning staat dezelfde dag nog online.

Expat verhuur het Gooi en Flevoland

Voor expats en relocationbureau's hebben wij tevens een speciale service! Wij kunnen als aanhuurmakelaar van dienst zijn. Om de expat goed te begeleiden en adviseren, kunt u gebruik maken van de volgende diensten:

- Hulp bij de zoektocht van de juiste woning;
- Het verzorgen van advies op het gebied van verzekeringen (inboedel / opstal / rechtsbijstand / aansprakelijkheidsverzekering / autoverzekering / zorgverzekering / reisverzekering);
- Het verzorgen van advies op het gebied van financieringen;
- Gebruik van schoonmaakbedrijf en/of schilder;
- Ophaalservice vliegveld.

Om er zorg voor te dragen dat de huurder zich thuis voelt zullen wij de de huurder verrassen met een kleinigheidje. Kortom: all-round service!

Wie zijn wij?

Jelmer Wielema

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Zwitserlandstraat

€ 1.695 per maand

Cereslaan

€ 1.550 per maand

Achtknoop

€ 3.350 per maand

Nederlandstraat

€ 2.500 per maand

Onze vestiging