Pararius Huurwoningen

de Bree Makelaardij, woningverkoop in Koog aan de Zaan en omgeving

Raadhuisstraat 17, 1541 JA Koog aan de Zaan

Toon alle koopwoningen aangeboden door de Bree Makelaardij

Over ons

De Bree Makelaardij is een jong NVM kantoor dat u op een actieve en professionele manier kan helpen met de verkoop van uw woning maar ook zeer capabel is op het gebied van het aankopen van uw woning en het opstellen van gevalideerde taxatierapporten.

Ons team (5) zet zich maximaal in om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. We gaan daar heel ver in, verder dan veel andere kantoren. Dit blijkt uit Funda en andere media. Hier scoren wij (zeer) goed op de volgende punten: hoge opbrengsten, snelle verkooptijden, beste beoordelingen in de Zaanstreek e. o (gemiddeld een 9.5! ), kwalitatief uitstekende dienstverlening en ook nog een prima prijs/kwaliteitsverhouding!

Ook nieuwsgierig geworden naar onze servicegerichte dienstverlening? U bent bij ons op de Raadhuisstraat 17 te Koog aan de Zaan, van harte welkom om, onder het genot van een kop koffie of thee, uw wensen te bespreken. Dit kan zijn voor het verkopen, aankopen of taxeren van uw woning. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ************.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Daniella Husson
  Daniella Husson
  Commercieel medewerker
 • Elena de Cristofaro
  Elena de Cristofaro
  Commercieel medewerker
 • Joris Vink
  Joris Vink
  Assistent makelaar
 • Erik de Bree
  Erik de Bree
  Verkoopmakelaar

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door de Bree Makelaardij