Van Kessel & Story

Leerdam

Woningverhuur in Leerdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Vanuit ons kantoor in het centrum van Leerdam staat Van Kessel & Story makelaars – taxateurs klaar voor verkopers en aspirant kopers van woonhuizen, bedrijfspanden en combinaties hiervan. Deskundigheid, flexibiliteit en service; dit zijn enkele kernwoorden waar wij voor staan. Laat ons u ervan overtuigen dat het zakelijk behartigen van uw belangen perfect samen gaat met onze persoonlijke aandacht.

In deze snelle tijd zijn bijvoorbeeld sociale media onmisbaar in onze branche. Natuurlijk maken wij ook gebruik van deze tools zodat de presentatie van uw woning met een druk op de knop bij vele geïnteresseerden te zien is. Maar met onze locatie hebben wij een extra verkooptool in handen, een 15 meter etalage waar onze panden aan alle voorbijgangers getoond wordt.

Met onze partners Van Kessel & Van Gellicum en Van KesselKroezen (welke gevestigd zijn in Culemborg en Geldermalsen) bundelen wij onze kennis en kracht zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis, laat u hierbij begeleiden door mensen met kennis van zaken. Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek om uw wensen kenbaar te maken.

Onze vestiging