Pararius Huurwoningen
szesxwbq

100% Wonen, woningverhuur en woningverkoop in Meerssen en omgeving

Stationstraat 16, 6231 CL Meerssen

Toon alle huurwoningen aangeboden door 100% Wonen

Over ons

Sinds de start van onze organisatie in 2004 is er veel veranderd. Om maar een paar voorbeelden te noemen: De financiële crash van 2008, van papieren advertenties naar FB advertenties, om maar niet te spreken over regelgeving. We hebben het allemaal meegemaakt… en omarmt. Want wat we doen, doen we met veel plezier, iedere dag weer, mede dankzij onze grote groep opdrachtgevers.

missie
100% wonen heeft als missie ‘samen maken wij wonen mooier’.

visie
Wij zijn geen normaal makelaarskantoor en dat is ook onze kracht. Vanuit een multi-disciplinaire kijk op wonen weten we als geen ander uw woon-dromen te realiseren. Voor alle woonaspecten kunt u bij ons terecht; [ver]huur, [ver]koop, financieringen, [ver]bouw en inrichten. Wij zien mogelijkheden nu en in de toekomst door buiten de gebaande paden te denken, zijn creatief en hebben een open cultuur naar binnen en buiten. Wij zijn integer, loyaal en maken écht contact met onze opdrachtgevers.

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Maak een afspraak en we drinken samen aan onze bar een bakje slow-coffee van Nederlands beste brander en praten we over uw woondroom.

Medewerkers

  • Raymond Aarts
    Raymond Aarts
    Verhuurmakelaar
  • Raya Gilissen
    Raya Gilissen
    Commercieel medewerker

+ Toon meer