Wouter Damen Makelaardij

Mierlo

Woningverkoop in Mierlo en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wouter Damen Makelaardij

Verkoop van een huis vraagt om een professionele, doelgerichte en op maat gesneden aanpak. Immers geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Door onze jarenlange ervaring zien wij juist de laatste jaren een belangrijke verschuiving als het gaat om de verkoop van een huis.

Wouter Damen Makelaardij zich gespecialiseerd in de bemiddeling bij verkoop van bestaande woonhuizen in de regio Mierlo-Geldrop-

Wouter Damen Makelaardij is een enthousiast en betrouwbaar kantoor al ruim 25 jaar actief op het gebied van aankoop, verkoop en taxaties van woningen in de regio Mierlo en omstreken. Als Vastgoedpro-makelaar zijn wij professioneel in onroerende zaken, beschikken over een brede ervaring en actuele kennis van de regionale (huizen)markt.

Ons kantoor onderscheidt zich door de sterke persoonlijke aanpak, waarbij U ALS CLIENT CENTRAAL STAAT. Uw wensen staan voorop. Onze doelstelling: tevreden cliënten die hun positieve ervaringen doorgeven aan vrienden en kennissen. Hoofdpunten van onze werkwijze: Kwaliteit, Service en Persoonlijke Betrokkenheid.

.

Onze nieuwste woningen

Marktstraat 75

Prijs op aanvraag

Jan Tooropstraat 16

€ 750.000 k.k.

Torenakker 4

€ 325.000 k.k.

Nieuwhuis 16

€ 498.000 k.k.

Gerst 32

€ 425.000 k.k.

Spechtlaan 6

€ 1.575.000 k.k.

Steenuil 18

€ 285.000 k.k.

Neerakker 60

€ 575.000 k.k.

Onze vestiging