Aspekt Makelaars

Nieuwegein

Woningverhuur en woningverkoop in Nieuwegein en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Over ons

De koop of verkoop van een huis is een hele stap. Daarbij wilt u niet over één nacht ijs gaan. Neem daarom een deskundige in de arm! Kiezen voor Aspekt makelaars betekent kiezen voor een makelaar met de hoogste klanttevredenheid.

De juiste vraagprijs, een strategisch verkoopplan en een optimale presentatie zijn van doorslaggevend belang. Wij lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen in marketing en social media.

U bent van harte welkom om eens nader kennis te maken op ons kantoor aan de Beverweide 2 te Nieuwegein of vraag een gratis waardebepaling aan, wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons werkgebied

Wij verkopen veel in Nieuwegein. Ook helpen wij regelmatig kopers en verkopers in omliggende plaatsen als IJsselstein en Tull en 't Waal. Wij hebben daarnaast ook een makelaarskantoor in Utrecht, vanuit daar werken wij in verschillende wijken van Utrecht. Bijvoorbeeld Leidsche Rijn, Zuilen en Overvecht, Vleuten en De Meern. Vanuit onze beide kantoren kopen en verkopen wij dus huizen in een groot deel van de provincie Utrecht. Als u voor ons kiest weet u zeker dat u kiest voor een makelaar die de woningmarkt echt goed begrijpt.

Onze nieuwste woningen

Albers Pistoriusweg

€ 1.075 per maand

Nedereindseweg

€ 1.500 per maand

Onze vestiging