Pararius Huurwoningenszesxwbq

EHR Nijmegen, woningverhuur en woningverkoop in Nijmegen en omgeving

Stijn Buysstraat 9 A, 6512 CJ Nijmegen

Toon alle huurwoningen aangeboden door EHR Nijmegen

Over ons

Bezoek kantoor alleen mogelijk op afspraak

Bij EHR bent u aan het juiste adres!

EHR is Executive Home Rentals. Met een dynamisch en uiterst flexibel team helpt EHR expats, bedrijfsleven en particulieren bij de (tijdelijke) huur en verhuur van gestoffeerde en/of gemeubileerde huurwoningen en appartementen.

De huurprijzen variëren van € 750,00tot € 3.000,00en zijn meestal exclusief gas, water, elektra, Tv- internet en lokale heffingen. Ter zekerheidstelling voor nakoming van de verplichtingen van de huurovereenkomst wordt een borgsom gevraagd.

EHR gelooft al sinds 1994 in de kracht van betrokkenheid. Daarom biedt EHR u een uitgebreid aanbod huurwoningen en dienstverlening op maat, om het gehele huur- of verhuurtraject zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Zorgeloos uw woning verhuren doet u uiteraard met EHR.

Hoe werkt EHR?
Zodra u zich kosteloos heeft ingeschreven via onze site www. ehr. nl sturen wij u onmiddellijk een actueel huizenaanbod toe. Inschrijving bij EHR garandeert dat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden van het actuele huizenaanbod. Na inschrijving staat u drie maanden bij ons geregistreerd. Indien u langer bij ons ingeschreven wilt blijven staan, dient u dit aan EHR kenbaar te maken. Na het raadplegen van het aanbod kunt u reageren op een woning via onze website www. ehr. nl of u kunt ons bellen of mailen voor meer informatie of het maken van een bezichtigingafspraak.

Bij interesse in de woning zal contact opgenomen worden met de verhuurder met de vraag of hij/zij instemt met verhuur aan de kandidaat huurder. Bij het huren van een woning wordt ter goedkeuring een concept huurovereenkomst gestuurd aan partijen. Voor het opmaken van het contract dient u een kopie paspoort, kopie loonstrook (3), bankafschrift met kopie bankpas en een werkgeversverklaring aan ons te zenden. Na goedkeuring van de concept huurovereenkomst stellen wij de definitieve huurovereenkomst op. De sleuteloverdracht kan slechts plaatsvinden nadat EHR de eerste huurbetaling en borg ontvangen heeft en een huurovereenkomst is getekend.

Overige services
Naast het tot stand brengen tot een huurovereenkomst heeft EHR een gevarieerd pakket aan servicemogelijkheden aan te bieden. Zo kunnen wij kandidaat huurders ophalen bij een bedrijf of hotel en na afloop van de bezichtigingen weer terugbrengen tegen een tarief van € 45,00per uur. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van het omvangrijke netwerk van EHR bettreffende alle aspecten van een relocationtraject in samenwerking met relocation partners.

Home Search
Maak optimaal gebruik van alle mogelijkheden door middel van onze zoek- service. Hierbij plaatst u een exclusieve zoekopdracht bij EHR. Wij zijn bekend met de lokale markt en selecteren voor u woningen uit het woningaanbod van collega verhuurbemiddelaars, naar aanleiding van uw zoekprofiel. In overleg met u plannen wij dag-tour bezichtigingen bij de collega verhuurbemiddelaars. EHR begeleid u vanaf de bezichtigingen, onderhandelingen, huurcontract beoordeling tot aan het moment van sleuteloverdracht. Bij het volledige Home Search traject berekenen wij u 10% courtage over een jaar huursom.

Condities
Op al onze leveringen en diensten zijn de EHR Algemene bemiddelingsvoorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland. EHR bemiddelt tussen verhuurder en huurder en is derhalve geen partij.

Wat brengen wij u in rekening?
EHR werkt op basis van “no cure no pay”. Na het aangaan van een huurovereenkomst, belasten wij u met de servicekosten van € 595,00per contract.

Voor het opmaken van een verlengingsovereenkomst brengen wij € 195,00administratiekosten in rekening (verleng- administratiekosten worden gedeeld door huurder- en verhuurder).

Alle genoemde bedragen zijn excl. btw

Medewerkers

  • Monique Brandwijk
    Monique Brandwijk
    Makelaar

+ Toon meer