Pararius Huurwoningen

Hans Janssen Garantiemakelaars, woningverkoop in Nijmegen en omgeving

St. Canisiussingel 19 H, 6511 TE Nijmegen

Toon alle koopwoningen aangeboden door Hans Janssen Garantiemakelaars

Over ons

~Hans Janssen Garantiemakelaars ontzorgt!

De kwaliteit van de dienstverlening die Hans Janssen Garantiemakelaars u aanbiedt, hangt in belangrijke mate af van de mensen die bij ons werkzaam zijn. Op onze kantoren werken teams met gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij u op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning.

In Nijmegen e. o. is Hans Janssen Garantiemakelaars al 45 jaar actief op vele disciplines op het gebied van onroerend goed. Naast een jarenlange ervaring, waarborgt het NVM- lidmaatschap en onze onderscheidende werkwijze als Garantiemakelaar een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening.
Naast aan- en verkopen en taxeren van woningen in de bestaande bouw, zijn wij ook actief op het gebied van nieuwbouw en wordt ons kantoor- al in het beginstadium van ontwikkeling - betrokken bij nieuwbouwplannen voor zowel koop- als huurwoningen in de regio. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Als u op zoek bent naar uw droomhuis, of dit reeds op het oog hebt, kunt u Hans Janssen Garantiemakelaars inschakelen als aankoopmakelaar.

Maar ook als u geïnteresseerd bent in onze nieuwbouwplannen of er aan denkt om uw eigen woning te verkopen, bent u bij Hans Janssen Garantiemakelaars aan het juiste adres als verkoopmakelaar.

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Hans Janssen Garantiemakelaars