Pararius Huurwoningenszesxwbq

Wood & Apples real estate (Short Stay), woningverhuur in Oisterwijk en omgeving

Schijfstraat 18, 5061 KB Oisterwijk

Toon alle huurwoningen aangeboden door Wood & Apples real estate (Short Stay)

Over ons

WOOD&APPLES is een vernieuwende en creatieve vastgoedontwikkelaar die zich sterk maakt voor herontwikkeling tevens verhuren zij zelfontwikkeld commercieel vastgoed.
Herontwikkeling van vastgoed is duurzaam en duurzaamheid heeft de toekomst. Duurzaamheid betekent voor WOOD&APPLES; Duurzaam bouwen, Duurzame gebouwen en het aangaan van Duurzame relaties.

Binnen de visie van WOOD&APPLES is een goed concept de basis van een goed project. Binnen de projecten van WOOD&APPLES speelt herontwikkeling een belangrijke rol. De visie hierachter is dat de herontwikkeling van vastgoed duurzaam is; in feite is het een groeicyclus zoals deze zich ook in de natuur afspeelt; het begint met een concept, dit concept groeit uit tot een gebouw, het gebouw krijgt een functie en vervolgens ontstaat er uit de oorspronkelijke functie van dit gebouw bij herontwikkeling weer een nieuwe functie.
Vergelijkbaar met een pitje dat wordt gezaaid, dit pitje groeit uit tot een boom, aan de boom groeit een appel en met het pitje uit die appel ontstaat een nieuwe boom.

De visie van WOOD&APPLES en de link naar de natuurlijke groeicyclus vindt u direct terug in de bedrijfsnaam, en komt ook naar voren in het onderscheidende karakter van WOOD&APPLES. WOOD&APPLES onderscheidt zich duidelijk van andere vastgoedontwikkelaars door de focus te leggen op het transformeren en herbestemmen van bestaand vastgoed, waarbij de kernwaarden authenticiteit, creativiteit en duurzaamheid zijn.

Kortom: WOOD&APPLES; hier groeit meerwaarde!