Pararius Huurwoningen

Bol Makelaars & Taxateurs, woningverkoop in Oosterhout NB en omgeving

Abdis van Thornstraat 78 80, 4901 ZB Oosterhout NB

Toon alle koopwoningen aangeboden door Bol Makelaars & Taxateurs

Over ons

Bol Makelaars & Taxateurs B. V.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de Regio Oosterhout en Breda is Bol Makelaars & Taxateurs een ervaren speler op de spannende huizenmarkt. Zeker in tijden van economische tegenslag is het van groot belang enthousiast en vakkundig te werk te gaan. Al onze klanten kunnen dan ook terugkijken op een persoonlijke benadering met vaste aanspreekpunten binnen ons kantoor.

Het is niet alleen belangrijk een woning te laten zien aan aspirant kopers, ook de terugkoppeling en communicatie gedurende het gehele verkooptraject is van groot belang. Onze makelaars zijn gewoon bereikbaar en altijd bereid om zowel koper als verkoper bij te staan in het al zo spannende traject van een woning kopen of verkopen.

Met de absolute drang om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen gaan we dagelijks die uitdaging aan als makelaars. Tevens is de zeer belangrijke binnendienst enthousiast en vakkundig, alles voor het succesvol verkopen of aankopen van uw woning.

Met name onze persoonlijke aanpak spreekt onze klanten en ons zelf het meeste aan, en wij nodigen u dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek waarbij het gehele traject van kopen en verkopen van een woning met u zal worden besproken.

U bent dus nu aangeland bij het juiste adres voor het beste resultaat.

Bol Makelaars & Taxateurs, op de toekomst gericht. . .

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Bol Makelaars & Taxateurs