Pararius Huurwoningen

Waltmann Makelaars, woningverkoop in Papendrecht en omgeving

Jan Steenlaan 11, 3351 RA Papendrecht

Toon alle koopwoningen aangeboden door Waltmann Makelaars

Over ons

Uw woningmakelaar in de regio Drechtsteden
Waltmann Makelaars is al meer dan 115 jaar de woningmakelaar in de regio Drechtsteden. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Wij staan als een huis voor de belangen van onze klanten.

Persoonlijk en dichtbij
Waltmann Makelaars biedt persoonlijke dienstverlening van hoge kwaliteit en vindt het zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. In 2016 is dit beloond met een gemiddelde klantbeoordeling van 8,7. Met onze vestigingen in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht heeft u altijd persoonlijk advies dichtbij huis.

Een ervaren en betrouwbare NVM Makelaar
Waltmann Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, een organisatie die borg staat voor continue kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze medewerkers zijn professioneel, deskundig en ervaren. Met meer dan 115 jaar praktijkervaring in huis hebben wij veel kennis van de lokale vastgoedmarkt in regio Drechtsteden.

7 redenen om Waltmann als Woningmakelaar in te schakelen

Marktkennis: met meer dan 115 jaar ervaring kennen wij de regio Drechtsteden als geen ander.

NVM Makelaar: onze gecertificeerde makelaars begeleiden en ontzorgen u gedurende het gehele proces.

Hoge tevredenheid: in 2016 beoordeelden klanten ons met een score van 8,7.

No Cure, No Pay: u betaalt pas courtage wanneer uw woning is verkocht. Verkopen wij uw woning niet, dan zullen wij ook geen intrekkingskosten in rekening brengen.

De beste presentatietechnieken: Dit doen wij door middel van professionele fotografie, styling, 3D plattegronden en een indrukwekkende virtual reality tour.

Online marketingdiensten: onze online marketingactiviteiten waaronder social media helpen uw woning extra onder de aandacht te brengen.

Persoonlijk en dichtbij: met fysieke locaties in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht heeft u altijd persoonlijk advies dichtbij huis.

Nog meer bij Waltmann
Naast de particuliere huizenmarkt zijn wij ook gespecialiseerd in bedrijfs onroerend goed, projectontwikkeling, financiële dienstverlening en verzekeringen. 


+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Waltmann Makelaars