Pararius Huurwoningen

House Select, woningverhuur en woningverkoop in Ridderkerk en omgeving

Kerkweg 142, 2985 AX Ridderkerk

Toon alle huurwoningen aangeboden door House Select

Toon alle koopwoningen aangeboden door House Select

Over ons

Welkom op de website van HOUSE SELECT

Wilt u een huis huren of verhuren? Het deskundige en enthousiaste team van House Select staat voor u klaar! House Select houdt zich dagelijks bezig met het verhuren van (tijdelijke) woonruimte aan expats en begeleidt zowel de huurder als verhuurder op professionele en betrokken wijze tijdens het gehele traject.

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u alle zorg van A tot Z uit handen kunnen nemen. Mede door onze nauwe samenwerking met collega makelaars, relocationbureau’s, ambassades en grote internationale bedrijven kunnen
wij gebruik maken van een groot netwerk aan contacten waardoor wij in staat zijn uw woning optimaal onder de aandacht te brengen.

Of het nu gaat om gestoffeerde of gemeubileerde appartementen, bungalows of villa’s: House Select concentreert zich op de persoonlijke wensen van iedere klant. Voor zowel de huurder als verhuurder zoeken wij altijd naar de beste oplossing. Een efficiënte aanpak en een uitstekende service staan daarbij centraal. Bij ons is een tevreden klant is altijd het uitgangspunt!

Wilt u dat wij uw woning verkopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer onder verkoop.

Op deze website geven we u een indruk van onze diensten. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij leggen u dan graag in persoonlijk gesprek alles uit over de mogelijkheden.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Miranda Kouwen
  Miranda Kouwen
  Verhuurmakelaar
 • Sabine Janssen
  Sabine Janssen
  Assistent makelaar
 • Ed Heijnen
  Ed Heijnen
  Verkoopmakelaar

+ Toon meer