Pararius Huurwoningen

Interhouse Rotterdam, woningverhuur en woningverkoop in Rotterdam en omgeving

Mariniersweg 84 A, 3011 NT Rotterdam

Toon alle huurwoningen aangeboden door Interhouse Rotterdam

Over ons

nterhouse Huur- en Verhuurprofessionals® is een gerenommeerde uitbreidende verhuurmakelaardij organisatie met momenteel vestigingen in Amsterdam, Amersfoort, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Sassenheim, Rotterdam en Utrecht. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij aanhuur en verhuur van alle soorten woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Interhouse beschikt over een enorm netwerk van vraag en aanbod en werkt immer aan lange termijn relaties met haar cliënten. Iedere vestiging beschikt over een eigen exclusiviteitgebied, waarbij de betreffende vestiging volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt.

Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® is opgericht op 1 januari 1998. Interhouse staat reeds meer dan 19 jaar voor vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en bovenal kwaliteit!

Vanuit onze vestiging in Rotterdam bedienen wij het gebied 'Rotterdam e. o. ' en de direct omliggende gemeenten.

Wij werken continu aan het verder verbeteren van onze formule, waarbij wij altijd net een paar stappen verder zullen blijven gaan. De vestigingen van Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® beschikken over gemotiveerde, vakkundige medewerkers en staan volledig in dienst staan van onze cliënten.

Als u overweegt een woning te huren, te verhuren, of wellicht het volledige beheer van uw onroerende zaken vertrouwd uit handen wilt geven, dan bent u bij Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® echt aan het juiste adres!

Medewerkers

 • Carlo Mulder
  Carlo Mulder
  Verhuurmakelaar
 • Jordi Marsé
  Jordi Marsé
  Office manager
 • Eleonora van der Tuin
  Eleonora van der Tuin
  Verhuurmakelaar
 • Martijn Willemse
  Martijn Willemse
  Verhuurmakelaar

+ Toon meer