Pararius Huurwoningen

Jeco Rental Services, woningverhuur en woningverkoop in Rotterdam en omgeving

Glashaven 105, 3011 XG Rotterdam

Toon alle huurwoningen aangeboden door Jeco Rental Services

Over ons

Jeco Rental Services is een verhuurmakelaar die gespecialiseerd is in bemiddeling van gestoffeerde en/of gemeubileerde huurwoningen in Rotterdam en omstreken. Onze visie is om bedrijven, expats en particulieren de hoogst mogelijke persoonlijke service, kennis en kwaliteit te bieden bij het zoeken naar woonruimte en gedurende hun verblijf in de woning.

Jeco Rental Services is van mening dat altijd mogelijke moet zijn passende woonruimte te vinden die voldoet aan de door u aangegeven criteria. Middels ons zeer ruim netwerk van verhuurders en makelaars in Rotterdam en omstreken kunnen wij u hierin assisteren.

Een bedrijf, expat of particulier mag veel van onze serviceverlening verwachten. Wij hechten grote waarde aan het geven van persoonlijke aandacht. Hierdoor vertrouwen grote internationale bedrijven en relocation bureaus ons de volledige begeleiding van hun expats uit het buitenland toe, zodat zowel de woningzoekende als de verhuurder zich geen hoeft zorgen te maken over het vinden of verhuren van woonruimte of over eventuele problemen die kunnen ontstaan tijdens hun verblijfsperiode.

Bent u op zoek naar een gestoffeerde en/of gemeubileerde huurwoning of u wilt uw woning verhuren? Bij ons bent u aan het juiste adres.

+ Toon meer

Medewerkers

  • Marco de Jezus
    Marco de Jezus
    Verhuurmakelaar

+ Toon meer