Perfectrent

Rotterdam

Woningverhuur in Rotterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Perfectrent verhuurt en beheert vastgoed in de regio Rotterdam. Wij werken voor particulieren, professionele beleggers en vastgoedondernemingen met als gezamenlijke noemer “goed verhuurderschap”. In de verhuur zijn wij gespecialiseerd in woningen. In het beheer richten wij ons op complexmatig vastgoed, zowel residentieel als ook commercieel.

Ons streven is de waarde die vastgoed aan mensen biedt te maximaliseren. Huurders ervaren waarde door woongenot en verhuurders door succesvolle beleggingen met zo min mogelijk zorgen.

Wat we doen, willen we goed doen. Begrip, aandacht en kennis staan daarom centraal in ons werk. Werkelijk begrip van de ander laat ons in het juiste belang handelen. Wij werken met aandacht door lokale specialisatie, structuur en een verantwoord aantal objecten. Vraagstukken beantwoorden wij door het voortdurend verzamelen en delen van kennis.

Ons bedrijf is in 2010 opgericht door Tobias Werner. Destijds begon hij Studyrent met als doel medestudenten een fijne huurervaring te bieden. Sinds 2016 benaderen wij een bredere markt onder de naam Perfectrent en bieden wij tevens beheer aan. Elk jaar maximaliseren wij de waarde van vastgoed voor meer mensen. Met plezier in ons werk en behoud van onze identiteit blijven wij deze weg volgen.

Wie zijn wij?

Sander Peek

Verhuurmakelaar

Jennifer Demmers

Verhuurmakelaar

Aniek Hanselman

Verhuurmakelaar

Jeffrey Soentarto

Verhuurmakelaar

Tobias Werner

Directeur

Onze nieuwste woningen

Diergaardesingel

€ 450 per maand

Diergaardesingel

€ 270 per maand

Van Speykstraat

€ 1.025 per maand

Belgischestraat

€ 895 per maand

Groene Hilledijk

€ 900 per maand

Groene Hilledijk

€ 920 per maand

Groene Hilledijk

€ 920 per maand

Schermlaan

€ 950 per maand

Schiedamseweg

€ 785 per maand

Onze vestiging