Pararius Huurwoningen

Woning verhuren in Rotterdam

  NVM Makelaarskantoor G. Kok

  Al bijna 50 jaar is NVM Makelaarskantoor G. Kok actief in Rotterdam. Het specialisme van ons kantoor is de begeleiding van onze opdrachtgevers bij de aan- en/of verkoop van particuliere woningen aan de noordrand van Rotterdam. Ook de verhuur van woning in dit gebied behoort tot onze werkzaamheden.

  Ons kantoor staat bekend om onze jarenlange ervaring, de grote kennis van het werkgebied alsmede de actieve en de zeer persoonlijke begeleiding van de makelaars.

  Voor meer informatie zie tevens: www. gkok. nl.

  Meer informatie

  Ooms Makelaars Woningen

  Als kopen geen optie is, kunt u een huis huren. Voor zzp’ers, freelancers en kleine zelfstandigen is een huurwoning vaak een goede oplossing. Ook omdat het niet altijd lukt om in aanmerking te komen voor een hypotheek. Daarnaast kunt u een appartement of huis huren wanneer u op zoek bent naar iets tijdelijks. Omdat u de huur binnen een redelijke termijn simpelweg kunt opzeggen, blijft u volledig vrij van zorgen over de huizenmarkt.

  Huurwoning die bij u past
  Ooms heeft makelaars die gespecialiseerd zijn in het huursegment. Zij hebben alle kennis en ervaring in huis om u te begeleiden in uw zoektocht naar de ideale woning of appartement. Zodra uw woonwensen en budget bij ons bekend zijn, gaan we aan de slag om snel een huis voor u te vinden. Ook zijn we erbij tijdens de bezichtigingen. Met ruim honderd woningen in ons aanbod is de kans groot dat u slaagt.

  Samen zorgen we ervoor dat u in no time in uw nieuwe stulpje zit. U vindt onze verhuurmakelaars in de regio’s Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hellevoetsluis, Lansingerland, Schiedam en Spijkenisse.  Waarom Ooms?
  - Aanbod van ruim honderd huurwoningen
  - Bestaande bouw en nieuwbouwwoningen
  - Luxe en goedkopere huurwoningen
  - Gestoffeerd, gemeubileerd of kaal
  - Van bruisend centrum tot kindvriendelijke buitenwijk

  Meer informatie

  Baljon & Mora Makelaars

  Baljon & Mora is sinds 1972 succesvol actief op de Rotterdamse onroerend goed markt. Hèt Rotterdamse makelaarskantoor dat staat voor kwaliteit, vakkundigheid, integriteit, gedrevenheid en aandacht.

  Meer informatie

  Maashave Vastgoedbeheer B.V.

  Maashave Vastgoedbeheer beheert en verhuurt appartementen in Rotterdam voor diverse particuliere eigenaren.

  Meer informatie

  HuurtBeter.nl

  HuurtBeter. nl werkt volledig online. Simpeler, sneller en veiliger een woning huren kan niet. Heeft u interesse in een van onze woonruimtes? Meld u zich dan aan op het platform van dat project.

  HuurtBeter. nl behandelt alleen complete huurdossiers (profiel + documenten). Is uw aanmelding compleet, dan garanderen wij u dat u binnen 24 uur hoort of u in aanmerking komt. Weest u alstublieft zo uitgebreid mogelijk bij het invullen van uw profiel. Upload uw documenten goed leesbaar en bij voorkeur in kleur.

  Meer informatie

  De Haas Makelaardij

  Makelaarskantoor De Haas Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 huurwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Van Innevelthof 35, Maasdijk.

  Ben je op zoek naar een huurwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Haas Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Linda Housing

  WIE WE ZIJN

  Linda Housing is het definitieve expertagentschap in Rotterdam. Of u nu een woning als expat of student wilt huren, of uw woning wilt verhuren als huurder of als verhuurder, Linda Housing is het juiste makelaarskantoor voor u. We bieden een breed scala aan eigenschappen, aangevuld met onze professionele diensten. Rotterdam, de op een na grootste stad van Europa en Europa's grootste haven, geniet momenteel van haar voortdurende transformatie als een trendy plek om te bezoeken of te leven. Huurwoningen zijn daarom erg in trek. Om in Rotterdam te kunnen studeren of wonen of om uw woning te verhuren, heeft u een ervaren en betrouwbaar verhuurbedrijf nodig dat de fijne kneepjes van de lokale vastgoedmarkt kent.

  WAT WE DOEN

  Bij Linda Housing helpen we u uw woning te verhuren of de perfecte plek te vinden die het beste bij uw wensen past. Of u nu op zoek bent naar een langetermijn- of een kortlopend huurobject of een huurder, wij zullen onze ervaring en diepgaande branchekennis gebruiken om u tijdens het huurproces te helpen en te ondersteunen. Niet alleen verhuren we panden aan particuliere huurders, maar we werken ook samen met veel multinationals, bedrijven en uitwisselingsprogramma's voor studenten.

  Meer informatie

  TVN Real Estate

  TVN Real Estate BV (TVN ) bestaat uit een deskundig, flexibel en enthousiast team van deskundige medewerkers met ruime ervaring in de vastgoedsector. Ons kandidatenbestand bestaat zowel uit particuliere woningzoekenden, als uit (internationale) bedrijven en instellingen die voor hun medewerkers (regelmatig) woonruimte zoeken. Inmiddels zijn vele zakelijke en particuliere huurders naar volle tevredenheid bemiddeld door TVN. Het woonaanbod op www. tvnrealestate. nl wordt dagelijks bijgewerkt. Ons actuele aanbod wordt tevens via diverse kanalen onder de aandacht gebracht van gegadigden. Om een snelle en effici

  Meer informatie

  Hospitality Apartments (ShortStay)

  Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van woningen, appartementen en studio's in Rotterdam en omgeving. Wij bieden verschillende huizen te huur alsook volledig ingerichte appartementen voor short stay.

  Meer informatie te vinden op onze website www. hospa. nl

  Meer informatie

  Touw Vastgoed Service

  Touw Vastgoed Service is een professionele makelaar van onroerend goed in Rotterdam en omstreken. Wij werken nauw samen met diverse beheerders en brengen huurder en verhuurder samen. Via ons diverse aanbod begeleiden wij zowel expats, internationale studenten als locale woningzoekende bij het vinden van een geschikte woonruimte.

  Onze service gaat verder waar die van andere stopt. Gedurende de gehele huurperiode kunt u bij ons terecht voor eventuele problemen, mankementen of andere vragen en advies.

  Meer informatie

  Oke Wonen Makelaardij

  Makelaarskantoor Oke Wonen Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 huurwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Dorpsweg 127-A, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een huurwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Oke Wonen Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  In de Stad

  Eerlijk is eerlijk, er is een grotere vraag naar woningen dan dat er aanbod is. We begrijpen dat het lastig is om echt te vinden waar je naar op zoek bent. Daarom willen wij met onze ervaring en ons netwerk jou helpen en deze last overnemen. Wij gaan namelijk voor jou op zoek naar een woning die aan jou woonwensen voldoet!

  Of dit nu een gezellige kamer is, waar je faciliteiten deelt met medebewoners, een eigen appartement met leuk uitzicht op de Maas, of een ruime woning om samen te wonen met vrienden, vriendinnen of familie midden in het centrum, of dichtbij verschillende uitvalswegen, wij gaan op zoek en laten jou natuurlijk zelf beslissen of de zoekresultaten in jouw straatje passen. Zowel in als buiten de stad gaan wij op zoek, plannen we bezichtigingen in en bemiddelen wij namens jou bij eigenaren.

  Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om zelf op zoek te gaan en ons te laten weten voor welke woning je in aanmerking wilt komen. Ook dan dragen wij zorg voor de verdere procedure.

  In de Stad Aanhuurmakelaars heeft een jong team met gedreven, vriendelijke en begripvolle medewerkers, die voor jou klaar staan in de zoektocht naar een eigen plekje in Rotterdam en omstreken.

  Meer informatie

  Juistwonen

  Juistwonen
  Ben je op zoek naar een woning in Rotterdam? Dan ben je aan het juiste adres. Heb je een leuke woning gevonden? Dan horen wij graag van je!

  Meer informatie

  Prinsenhof VII B.V.

  Prinsenhof VII, opgericht in 1979, houdt zich sinds jaar en dag bezig met verhuur van woningen, maar ook winkels en parkeerplaatsen behoren tot onze vastgoedportefeuille. Daarnaast houden we ons bezig met aankoop van woningen en winkels en voeren we ons eigen beheer.

  Vindt u het belangrijk dat u vriendelijk, deskundig en snel te woord wordt gestaan? Gaat u voor een professionele en efficiënte werkwijze? Dat de daad bij het woord wordt gevoegd? Kortom: de échte Rotterdamse mentaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  - het beleggen van vermogen in onroerend goed, effekten, schuldvorderingen en/of andere vermogenswaarden.
  - bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Meer informatie

  Klop Real Estate

  Welkom bij Klop Real Estate, wij verbinden huurder met verhuurder en omgekeerd!

  Wij geven veel persoonlijke aandacht, hebben een professionele dienstverlening, en werken resultaatgericht. Ons doel is huurders en verhuurders naar tevredenheid te kunnen helpen met haar vraagstukken. Het streven om de grootste te willen worden en te zijn ambiëren we niet, wat wij wel ambiëren is een hoog service-level en een hoge tevredenheid. Graag staan wij klaar voor u bij het huren, verhuren of beheren van uw appartement of woning. Dat is waar we echt goed in zijn en wat we graag doen! Ons werk gebied is voornamelijk Rotterdam en omstreken. Door onze jarenlange ervaring en onze kennis van de woningmarkt in de regio zijn wij graag uw partner.

  Mocht u meer willen weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op!

  Meer informatie

  Kamen Home Rentals BV

  Huren en verhuur zit in ons bloed!

  Kamen “Home Rentals” is al 22 jaar dé specialist als ’t gaat om gestoffeerde of gemeubileerde woonruimte in Rotterdam en omgeving en derhalve zijn wij bij uitstek in staat om u professioneel te assisteren bij ’t huren/verhuren en beheren van uw woning.
  Door bewust te kiezen voor een klein team medewerkers houden we de communicatielijnen kort en zijn wij in staat om u net dat extra stukje persoonlijke aandacht te geven.

  Uiteraard werken wij nog steeds op “no cure – no pay” basis.

  Meer informatie

  Amstel Housing

  Amstel Housing is opgericht in 2002 en een ervaren en gespecialiseerde woningbemiddelaar met aanbod van gemeubileerde en gestoffeerde appartementen en huizen in grote delen van Nederland, met name Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Wij zijn een ervaren maar dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring in de onroerend goedmarkt.
  Wij zullen onze uiterste best doen om de geschikte huurder voor uw woning voor te vinden, of de geschikte woning voor u als woningzoekende!

  Ons bureau staat bekend om onze klantvriendelijke, pro-actieve en servicegerichte aanpak, wat inhoudt dat ons ervaren team hun uiterste best zal doen om u te helpen bij het vinden van de juiste huurder, of de juiste woonruimte.
  Indien we u geen woning of huurder kunnen bieden uit ons eigen aanbod, dan zullen we gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van collega-bemiddelaars!

  Amstel Housing, de makkelijkste weg naar geschikte woonruimte in Nederland!

  Meer informatie

  HB Housing

  Makelaardij HBhousing » Huren » Verhuren » Expats » Bedrijven » Particulieren

  Staat uw woning leeg te koop? Heeft u een beleggingspand of wilt u een woning kopen om te verhuren? Of juist een appartement of huis huren? Maak dan kennis met makelaardij HBhousing. Als huur- en verhuurmakelaar richt HBhousing zich tot het huren en verhuren van huizen en appartementen rondom Amsterdam, Hoofddorp en Almere. Als huur- en verhuurmakelaar in Amsterdam brengen wij verhuurders en huurders bij elkaar. Door onze jarenlange ervaring met het huren en verhuren van woningen rondom Amsterdam beschikken wij over een brede netwerk van verhuurders, collega makelaars, expats en bedrijven. Het voordeel hiervan is dat wij binnen enkele dagen de juiste match vinden. Of het nu om het verhuren of huren van een woning, voor één persoon of groep medewerkers gaat, zakelijk of particulier, met HBhousing bereikt u snel het gewenste resultaat. Huren of verhuren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze makelaars staan voor u klaar.

  Vakkundig verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

  Uw appartement of huis verhuren rondom Amsterdam, Almere of Hoofddorp is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar verhuren wij uw huis of appartement uitsluitend via de Leegstandswet, huisbewaring of proef-samenwonen. Hierdoor zijn huurrecht en huurbescherming zoals in de Huurwet is opgenomen niet van toepassingen. Dit betekent dat de huurder geen woonduur of woonrecht opbouwt, en na het overeengekomen huurperiode de woning verplicht moet verlaten. Voor u betekent dit dat u met de huurinkomsten gemakkelijker een periode kunt overbruggen, en de woning altijd zelf kunt bewonen of bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Zorgeloos verhuren doet u daarom via verhuurmakelaar HBhousing.

  Verhuur direct aan expats en bedrijven via HBhousing

  Het verhuren van uw woning rondom Amsterdam, Hoofddorp of Almere is via HBhousing snel geregeld. Als verhuurmakelaar rondom Amsterdam beschikt HBhousing over een brede netwerk van expats, bedrijven en particuliere huurders die continu op zoek zijn naar woonruimte. Hierbij gaat het om gestoffeerde en/of gemeubileerde huizen en appartementen voor 6 maanden tot enkele jaren. Als verhuurmakelaar bieden wij, namens u, uw woning binnen ons netwerk van expats en bedrijven aan, en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de verhuurprijs (gemiddeld € 1500,- p. m. ) berekent, uw huis of appartement aanbiedt, de bezichtigingen verzorgt, de kandidaten grondig screent en alle juridische zaken voor u verzorgt. Indien gewenst dragen wij zorg voor het schoonmaken en onderhouden van uw woning. Het voordeel hiervan is dat alles vakkundig voor u wordt geregeld en u er zelf geen omkijken naar heeft. Verhuur daarom direct uw woning aan expats via verhuurmakelaar HBhousing.

  Direct toegang tot alle beschikbare huurwoningen

  Huurmakelaar HBhousing helpt expats, relocators, bedrijven en particulieren bij het vinden en huren van geschikte woonruimte rondom Amsterdam, Hoofddorp, Rotterdam, Almere of elk gewenste locatie in Nederland. Als aanhuurmakelaar beschikt HBhousing over een brede netwerk van collega verhuurmakelaars en particuliere verhuurders. Hierdoor hebben wij direct toegang tot alle beschikbare huurwoningen rondom Amsterdam en daarbuiten. Op basis van uw wensen, inventariseren wij het totaal aanbod aan beschikbare huurwoningen binnen de gewenste locatie, presenteren de meest geschikte woningen en verzorgen het gehele aanhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing namens u de verhuurder benadert, de bezichtigingen verzorgt, de woning grondig inspecteert, namens u onderhandelt en alle benodigde document controleert en opstelt. Het voordeel hiervan is dat alles juridisch goed voor u wordt geregeld, u binnen enkele dagen geschikte woonruimte vindt en nooit teveel voor de woning betaald. Of het nu om één persoon of groep medewerkers gaat, voor enkele maanden of jaren gaat, met HBhousing vindt u binnen enkele dagen de ideale woning.

  HBhousing uw lokale verkoop- en verhuurmakelaar

  VBO makelaardij HBhousing richt zich tot het verkopen, verhuren, huren en beheren van woonruimte rondom Amsterdam en de gemeente Haarlemmermeer. Dit doen wij in opdracht van expats, bedrijven, relocators en particulieren. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp bieden wij onze klanten dé oplossing voor het realiseren van de verkoop, huur- en verhuurplannen. Wat uw wens ook is, met makelaardij HBhousing zet u de eerste stap naar het succesvol kopen, verkopen, huren of verhuren van woonruimte.

  HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

  Succesvol kopen, verkopen, huren of verhuren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze makelaars staan voor u klaar.

  Verhuurmakelaar Amsterdam

  Sloterkade 182
  1059 EB Amsterdam

  Verhuurmakelaar Hoofddorp

  Parklaan 6 - 8
  2132 BN Hoofddorp

  Meer informatie

  Velthaak en Keijzer Makelaars

  Sinds 1 februari 2006 is Velthaak & Keijzer Makelaars/Taxateurs o. g. gevestigd aan De Lugt 5 / Overschiese Dorpsstraat 30te Rotterdam.

  De jarenlange ervaring van de medewerkers garandeert u een deskundige en professionele aanpak om iedere klant expertise te bieden op het gebied van vastgoed-advisering.

  Velthaak & Keijzer adviseert onder andere bij:

  • aan- en verkoop van woningen

  • aan- en verhuur van woningen

  • aan- en verkoop bedrijfsmatig onroerend goed • aan- en verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed • taxaties van zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed • beleggingsobjecten

  Ons kantoor is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00tot 17.30uur. Buiten deze tijden zijn wij u ook echter graag van dienst. Een afspraak op zaterdag is uiteraard mogelijk. Voor vragen kunt u ons telefonisch of per mail bereiken.

  Meer informatie

  Expat & Property Management

  Expat & Property Management is de bemiddelaar en dienstverlener voor huurders en verhuurders van huurwoningen in en rondom Den Haag. Expat en Property Management is specialist in expat verhuur in Den Haag. Wij bieden onze klanten maximale service in het huren en verhuren van geschikte woningen en bieden daarnaast extra diensten aan expats.

  Naast onze adviserende rol en onze functie als verhuurmakelaar bieden wij begeleiding aan expats in het gehele relocation proces. Wij helpen expats hun weg te vinden in een nieuwe stad en dankzij onze business partners kunnen wij snel handelen bij het openen van een bankrekening, verzekeringen, telefoonabonnement en informeren hen over wijken, scholen, gezondheidszorg, winkels, restaurants, sportclubs en alle andere aspecten van het leven in Nederland.

  Meer informatie

Wilt u uw woning in Rotterdam verhuren? Zet dan uw huis te huur op Pararius, dé zestalige website op het gebied van woningverhuur in Rotterdam.

Huizen te huur in Rotterdam
Pararius is de specialist op het gebied van verhuren van woningen en appartementen in Rotterdam. Als u van plan bent uw huis in Rotterdam direct te huur te zetten, kijk dan op deze pagina en schrijf u in: woning verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 bezoekers per maand. Reden genoeg dus om u nu in te schrijven op Pararius. Klik op deze link en schrijf u gratis in: huis verhuren.

Woning verhuren in Rotterdam, strenge selectie!
Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van huizen in Rotterdam. Elke makelaar in Rotterdam die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een huis. Wij kunnen deze criteria handhaven doordat wij alle bij ons aangesloten verhuurmakelaars persoonlijk kennen en hen onderwerpen aan een strenge gedragscode. Bovendien worden zij minimaal twee keer per jaar door onze account managers bezocht. Wij houden dus intensief contact met elke makelaar teneinde de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker op peil te houden. Wij zijn zeer gebrand op vertrouwen en weren bij de minste twijfel verhuurders die niet in ons beeld van netjes zaken doen passen. Bij ons gaat kwaliteit van het aanbod huurwoningen namelijk boven de omvang van het aanbod. Op dit moment hebben wij ongeveer 1550 woningen in de verhuur in Rotterdam. Liever wat minder huizen te huur in Rotterdam dan dat we huurwoningen tonen van discutabele makelaarskantoren. Pararius staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Des te exclusiever het huuraanbod des te sneller woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont derhalve alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van woningen in Rotterdam.

Expat verhuur in Rotterdam
Het verhuren van uw woning aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website met zes verschillende talen. Hierdoor is Pararius weldegelijk van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Rotterdam.

Zet uw woning te huur in Rotterdam
Als u van plan bent om uw huis te verhuren in Rotterdam, dan doet u dit natuurlijk via Pararius. Wij brengen u in contact met een kwalitatieve makelaar uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan één makelaar en zij nemen dan contact op met u over het verhuren van uw woning. Schrijf u nu gratis in en zet uw woning in Rotterdam te huur op Pararius.   

+ Toon meer

Huis verhuren per stad