Pararius Huurwoningen

Woning verhuren in Rotterdam

  De Huisadviseur Rotterdam

  Makelaarskantoor De Huisadviseur Rotterdam is een verhuurmakelaar met een actueel aanbod van 1 huurwoning. Het kantoor is gevestigd aan de Marten Meesweg 8-10, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een huurwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Huisadviseur Rotterdam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  BenHousing (short stay)

  Wie zijn wij?

  Algemeen:
  BenHousing is de specialist op het gebied van huurbemiddeling van huurwoningen in Rotterdam. Daarnaast beheren wij op professionele wijze onroerend goed.

  Met ons kleine daadkrachtige team leveren wij maatwerk en richten wij ons volledig op de behoefte van de klant; U. Daarnaast staat flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel. Bezichtigingen kunnen dan ook plaatsvinden buiten kantoortijden en zelfs in het weekend.

  Huren
  Voor wie? Iedereen die graag een kamer, woning, appartement of bedrijfsruimte wil huren in Rotterdam, voor korte of lange periode.
  Hoe? Nadat u zich heeft ingeschreven gaan wij direct aan de slag met het zoeken naar een woning of bedrijfsruimte die voldoet aan uw eisen. Wij houden u wekelijks op de hoogte van de stand van zaken. En ziet u een mooie woning op onze site? Bel ons dan meteen om een afspraak voor bezichtiging in te plannen!

  Kosten?
  Inschrijfkosten per jaar � 25. - (geen wachtlijst & onbeperkt bezichtigen)
  Bemiddelingskosten 1 maand huur

  Algemeen:
  BenHousing is de specialist op het gebied van huurbemiddeling van woningen en bedrijfruimten in Rotterdam. Daarnaast beheren wij op professionele wijze onroerend goed.

  Met ons kleine daadkrachtige team leveren wij maatwerk en richten wij ons volledig op de behoefte van de klant; U. Daarnaast staat flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel. Bezichtigingen kunnen dan ook plaatsvinden buiten kantoortijden en zelfs in het weekend.

  Verhuurder
  BenHousing adviseert u graag over de verhuur van woningen en bedrijfsruimten.
  Hoe? In een kennismakingsgesprek brengt u ons op de hoogte van uw behoeften. Vervolgens kunnen wij direct een selectie maken van geschikte huurders. Met elke (potenti�le) huurder wordt een uitgebreid persoonlijk intakegesprek gevoerd en er vindt uitgebreid antecedentenonderzoek plaats.
  Kortom; benhousing. nl selecteert voor u de juiste huurder.

  Beheer
  BenHousing beheert op professionele wijze uw onroerend goed. Naast het innen van de huur en de administratieve afhandeling verzorgen wij ook het onderhoud van uw pand. Zo heeft u niet alleen fiscaal voordeel maar ook gemak.

  Juridisch advies
  BenHousing heeft een samenwerkingsverband met een gerenommeerd advocatenkantoor te Rotterdam. Ook voor juridisch advies op het gebied van onroerend goed kunt bij ons terecht.

  Meer informatie

  Portsville (Shortstay)

  Portsville is een verhuurplatform dat huiseigenaren een keuze biedt in de hoeveelheid professionele ondersteuning die zij wensen bij het verhuren van hun woning aan vooraf gescreende huurders. Deze virtuele marktplaats wordt achter de schermen nauwlettend bestuurd door onze hands-on experts. Wij geloven in een non-traditionele aanpak, vandaar deze online omgeving waar je alleen betaalt voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt.

  Meer informatie

  Parc Makelaars BV

  Makelaarskantoor sinds 1980.

  Meer informatie

  Machtan vastgoedbeheer

  Machtan Living doet het beheer en verhuur voor woningeigenaren.

  Wij verzorgen voor onze klanten de verhuur van onroerend goed gelegen in de randstad. Daarbij verlenen wij onze diensten met betrekking tot het afsluiten van huurcontracten, de aanvraag van de woonvergunning indien van toepassing, het opleveren van de woning door diverse inspecties, huurverhogingen en meer.

  Machtan Living zorgt voor de tijdige inning van de huur en vve bijdragen. Incassomaatregelen worden waar nodig gebruikt om de inning kracht bij te zetten.

  Teneinde het onroerend goed in goede staat van onderhoud te brengen en te houden, adviseren wij over de te nemen stappen en de financiële gevolgen hiervan. Het onderhoud valt in twee aspecten uiteen. Het dagelijks onderhoud, zijnde niet planmatig, alsmede het groot onderhoud.

  Meer informatie

  Rotterdam Apartments (short stay)

  Rotterdam Apartments beschikt over meer dan 200 objecten voor verhuur. We bemiddelen in gestoffeerde, gemeubileerde kamers, studio’s, appartementen, huizen en villa’s. De prijzen starten vanaf 400 euro per maand. Ons kantoor bevind zich in Rotterdam en heeft tevens objecten in geheel Groot Rotterdam, Schiedam, Berschenhoek, Vlaardingen, Dordrecht, Den Haag et cetera.

  De eerste keer dat u contact met ons opneemt, registeren we uw gegevens en wensen, daarna zal een van onze huurconsulenten beginnen met de zoektocht naar een woning die overeenkomt met uw profiel. We controleren dat eigenaren bonafide zijn en zorgen ervoor dat u altijd een goed huurcontract ontvangt. Uw huurconsulent helpt u bij de onderhandelingen van de overeenkomst; het maken van de contracten en het aansluiten van gas, water en licht.
  We kunnen ook afspraken maken voor het bezoeken van appartementen van andere makelaars zodat het niet nodig is om andere makelaars te bezoeken om een woning te bekijken die je leuk vind.

  Meer informatie

  Neva Vastgoed BV

  Wij zijn een aanbieder van diverse woonruimte in de regio Rotterdam. Geen bemiddelingskantoor, enkel aangeboden objecten in eigendom.

  Meer informatie

  DW Housing

  “Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven”

  Uit liefde en passie voor mensen, de bouw en woningen heb ik in 2017 DW Housing opgericht.

  Mijn eigen bedrijf, waar ik ontzettend trots op ben en wat inmiddels goed bekend staat in de Rotterdamse woningmarkt.

  Ik versta mijn vak en beoefen het al 14 jaar met ongelofelijk veel plezier. Daarnaast beschik ik over een groot netwerk in de branche. Ik ben altijd eerlijk en recht door zee, kritisch en ik durf zaken op een vriendelijke manier bespreekbaar te maken.

  Met deze oer- Rotterdamse mentaliteit voel ik mij als een vis in het water in de Rotterdamse woningmarkt.

  Ik geef nooit een advies waar ik zelf niet achter sta. Mensen waarderen dat en ervaren een prettige samenwerking met mij. U kunt erop vertrouwen dat uw vastgoed bij mij in goede handen is.

  Welkom op de website van DW Housing!

  Meer informatie

  Vliegenthart Makelaardij

  Al meer dan dertig jaar zijn wij dé specialist op het gebied van woningverhuur in Rotterdam. Zoekt u een kamer, etage of appartement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunnen wij u van dienst zijn bij het vinden van een geschikte bedrijfs- of opslagruimte.

  Door onze ervaring en expertise kennen wij de woningmarkt in Rotterdam als geen ander. Sinds jaar en dag verhuren wij woonruimte aan mensen uit alle windstreken waarbij wij ons onderscheiden door onze heldere communicatie en menselijke aanpak.

  Lometi B. V. is de sleutel tot plezierig wonen. Wij staan garant voor maatwerk en kwaliteit en doen ons uiterste best om voor u een woning te selecteren die aan uw eisen kan voldoen. Omdat onze grote kracht in het persoonlijk contact ligt, is er een snelle service mogelijk. Indien de woning bevalt kan er nog dezelfde dag voor woonruimte worden gezorgd. Tevens is bezichtiging buiten kantoortijden of tijdens het weekend voor ons geen enkel probleem.

  WILT U MEER WETEN OVER ONS AANBOD: www. vliegenthartmakelaardij. com Ons aanbod variert dagelijks.

  Meer informatie

  DuNa vastgoed beheer

  Duidelijk en Transparant


  DuNa Vastgoed Beheer


  DuNa Vastgoedbeheer specialiseert zich in het beheer van bedrijfsruimtes en woningen in de Rotterdamse regio. Wij geven advies op maat, onze communicatielijnen zijn kort en persoonlijk en wij handelen zaken snel af. Wij werken intensief samen met ervaren aannemers, makelaars, incassobureaus en, als het nodig is, deurwaarders.

  Wij beheren vastgoed voor verschillende opdrachtgevers. Ons doel is dat de eigenaar van een pand er geen omkijken naar heeft. Daarom kunnen wij alles voor u verzorgen, van a tot z:

  Dat houdt in dat wij uw pand(en) verhuren en daar een huurcontact voor opmaken en laten ondertekenen.
  We innen maandelijks de huur en handelen als het nodig zou zijn ook de zaken af als een huurder huurachterstand oploopt. Tot en met de incasso.
  U krijgt natuurlijk elke maand een gespecificeerde afrekening waarin inkomsten en uitgaven overzichtelijk zijn verwerkt.
  Als er klachten zijn over het pand, zorgen wij snel en correct dat de problemen worden opgelost.
  Ook buiten kantooruren zijn wij natuurlijk bereikbaar. Vastgoedbeheer is nu eenmaal een 24/7 activiteit.
  Problemen en calamiteiten pakken wij dus altijd meteen aan. Op die manier blijft de schade zo veel mogelijk beperkt.

  Meer informatie

  Ronifica Real Estate

  -

  Meer informatie

  Havensteder

  Als woningcorporatie is Havensteder gespecialiseerd in het verhuren van sociale woningen en het verbeteren van de leefbaarheid in regio Rotterdam. Havensteder bezit ruim 40.000 woningen in regio Rotterdam en een deel hiervan verhuren wij in de vrije sector huur.

  Diverse woningen zijn met regelmaat te huur: appartementen, eengezinswoningen, woningen met 2, 3 en 4 kamers. Onze huurvoorwaarden zijn flexibel: geen minimale looptijd van het huurcontract en een opzegtermijn van enkel 1 maand.

  Kijk voor meer informatie over onze woningen op www. havensteder. nl

  Meer informatie

  J.J.H. Vastgoedbeheer B.V.

  Wij zijn een jong vastgoedbedrijf, opgericht in 2017, dat verhuur en beheer doet van woningen die voornamelijk gelegen zijn in de Randstad. Wij groeien ontzettend hard en zijn op zich naar verschillende mogelijkheden om ons werkgebied uit te breiden.

  Wij zijn begonnen met het verhuren en beheren van een aantal woningen uit onze eigen vastgoedportefeuille. Hierbij hebben we een goede naam opgebouwd in de vastgoedwereld, dat wij onze werkgebied uitgebreid hebben naar het verhuren en beheren van de vastgoedportefeuille van andere particuliere beleggers.

  Professionaliteit en klantvriendelijkheid, zowel naar onze klanten, als naar de huurders toe, staan bij ons hoog in de vaandel. Hiermee onderscheiden wij onszelf van de rest.

  Heeft u nog vragen, kunt u ons altijd mailen of bellen.
  Meer informatie

  Eenhoorn Management B.V.

  Familiebedrijf Eenhoorn is opgericht in 1988 en is uitgegroeid tot een internationale belegger en beheerder voor vastgoed in zowel de Verenigde Staten als in Nederland. Vandaag de dag zijn er wereldwijd bijna 300 werknemers werkzaam voor Eenhoorn. Naast winkels, gezondheidscentra, bedrijfsruimten en woningen, beheert Eenhoorn een woonconcept dat zich specialiseert in (senioren)huurwoningen met additionele services. Vanuit het kantoor in Zeist beheert Eenhoorn met een enthousiast team de portefeuille die voornamelijk is gesitueerd in de Randstad en regio Utrecht.

  Meer informatie

  PM Housing

  A few things we’re great at:

  PM Housing delivers a full service and excellent support to her clients.

  PMH offers unique and high end apartments and houses on the best locations.
  Often beautifully decorated with all amenities nearby.

  We understand what makes a new house a perfect home.
  We listen carefully and translate your wishes to fullfill as much as possible.

  Home owners and investors are assured that their properties are being taken care of in the best possible way, with an excellent and carefree beneficial financial result.

  Meer informatie

  Verwey Vastgoed

  Verwey Vastgoed BV is een dynamische en groeiende organisatie die actief is in het hele segment van het vastgoedmanagement. Zij beheert in opdracht van zowel diverse gerenommeerde Vastgoedbeleggers en Assetmanagement organisaties als gemeentes, kantoren, bedrijfshallen, winkels, woningen en Verenigingen van Eigenaars. Verwey Vastgoed BV heeft een vestiging in Rotterdam en een vestiging in Heerlen en telt 100gedreven medewerkers die zich dagelijks inzetten voor een klantgerichte dienstverlening.

  Belangstellenden voor huurwoningen zijn van harte welkom op het kantoor aan de Bahialaan 200te Rotterdam. In een speciaal ingericht ontvangstgedeelte kunnen potentiële huurders het woonaanbod bekijken en zijn de verhuurmedewerkers van Verwey Vastgoed u graag van dienst.

  Meer informatie

  Danka Consultancy

  DANKA Consultancy staat voor transparante bemiddeling op maat. Wij zijn uw betrouwbare woningbemiddelaar op het gebied van huur, verhuur en beheer van woonruimte. DANKA consultancy is gespecialiseerd in de bemiddeling van gestoffeerde en/ of gemeubileerde woonruimte. Ook bemiddelen wij voor buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland werkzaam zijn.

  Meer informatie

  RE/MAX Totaal Makelaars

  RE/MAX Totaal Makelaars maakt onderdeel uit van het wereldwijde netwerk van RE/MAX kantoren welke in meer dan 70landen gevestigd zijn. Als u gaat verhuizen, moet u RE/MAX kennen! Wij werken ook 's avonds en in het weekend.

  Ons makelaarskantoor is gevestigd aan de Straatweg 30in Rotterdam-Hillegersberg. U bent van harte welkom om langs te komen en uw mogelijkheden te bespreken. Meer informatie vindt u op onze website www. remax-totaal. nl.

  Meer informatie

  de Vastgoed Experts

  Wij kunnen u begeleiden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar. Ook kunnen wij u begeleiden bij de aankoop en(ver) huur van uw nieuwe en bestaande woning.

  Uiteraard kunnen wij ook uw woning taxeren of een bouwkundige keuring uitvoeren.

  U kunt bij ons ook terecht voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheek en verzekering advies.

  Voor vrijblijvende informatie verwelkomen wij u graag in onze zaak. De koffie staat voor u klaar!

  Over WitteWoning Makelaars
  WitteWoning Makelaars is een franchiseorganisatie met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kiezen uit verschillende diensten.

  Prestatiegerichte aankoopmakelaar
  Wij zorgen bij de aankoop van een woning voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en geeft u een professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Bij het inschakelen van één van onze aankoopmakelaars slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel klanten gingen u voor waarbij wij als succesvol aankoopmakelaar fungeerden.

  Meer informatie

  VoorkomLeegstand

  VoorkomLeegstand biedt tijdelijke woonruimtes aan. Wij bieden deze ruimtes aan met tijdelijke huurcontracten (leegstandwet) of bruikleenovereenkomsten (antikraak). Dit houdt in dat de kosten voor het wonen laag zijn ten opzichte van reguliere huur. Daartegenover is de opzegtermijn ook lager met respectievelijk 3 maanden (tijdelijke huur) en 28 dagen(bruikleen).

  Ben jij opzoek naar een leuke betaalbaar woning/woonruimte en heb je geen bezwaar dat dit tijdelijk is? Reageer dan op ons aanbod of schrijf je gratis in via onze website.

  Meer informatie

Wilt u uw woning in Rotterdam verhuren? Zet dan uw huis te huur op Pararius, dé zestalige website op het gebied van woningverhuur in Rotterdam.

Huizen te huur in Rotterdam
Pararius is de specialist op het gebied van verhuren van woningen en appartementen in Rotterdam. Als u van plan bent uw huis in Rotterdam direct te huur te zetten, kijk dan op deze pagina en schrijf u in: woning verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 bezoekers per maand. Reden genoeg dus om u nu in te schrijven op Pararius. Klik op deze link en schrijf u gratis in: huis verhuren.

Woning verhuren in Rotterdam, strenge selectie!
Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van huizen in Rotterdam. Elke makelaar in Rotterdam die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een huis. Wij kunnen deze criteria handhaven doordat wij alle bij ons aangesloten verhuurmakelaars persoonlijk kennen en hen onderwerpen aan een strenge gedragscode. Bovendien worden zij minimaal twee keer per jaar door onze account managers bezocht. Wij houden dus intensief contact met elke makelaar teneinde de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker op peil te houden. Wij zijn zeer gebrand op vertrouwen en weren bij de minste twijfel verhuurders die niet in ons beeld van netjes zaken doen passen. Bij ons gaat kwaliteit van het aanbod huurwoningen namelijk boven de omvang van het aanbod. Op dit moment hebben wij ongeveer 1550 woningen in de verhuur in Rotterdam. Liever wat minder huizen te huur in Rotterdam dan dat we huurwoningen tonen van discutabele makelaarskantoren. Pararius staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Des te exclusiever het huuraanbod des te sneller woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont derhalve alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van woningen in Rotterdam.

Expat verhuur in Rotterdam
Het verhuren van uw woning aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website met zes verschillende talen. Hierdoor is Pararius weldegelijk van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Rotterdam.

Zet uw woning te huur in Rotterdam
Als u van plan bent om uw huis te verhuren in Rotterdam, dan doet u dit natuurlijk via Pararius. Wij brengen u in contact met een kwalitatieve makelaar uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan één makelaar en zij nemen dan contact op met u over het verhuren van uw woning. Schrijf u nu gratis in en zet uw woning in Rotterdam te huur op Pararius.   

+ Toon meer

Huis verhuren per stad