Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Woning verhuren in Rotterdam

  Rotterdam Appartementen

  Rotterdam Appartementen verhuurt, verkoopt en beheert woonruimte voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.
  Wij beschikken over een jarenlange ervaring in verhuur, verkoop en beheer van woningen en bedrijfsruimten.
  Daarnaast maken wij voor de dienstverlening gebruik van een kwalitatief goed netwerk van partners zoals aannemers, loodgieters, timmerbedrijven.

  Rotterdam Appartementen bemiddelt in principe voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerde appartementen, gemeubileerde of kale huurwoningen.

  Omdat wij een kleine organisatie zijn met jarenlange ervaring en kennis van de vastgoedmarkt kunnen wij snel, efficiënt en effectief opereren.

  Meer informatie

  Loftly

  Loftly is een short stay service die met zorg en aandacht gemeubileerde woningen tijdelijk verhuurt alsof het ons eigen is.

  Ben je op zoek naar een leuke short-stay in Rotterdam met service? Neem contact met ons op.

  Wil jij jouw leuke woning in Rotterdam tijdelijk verhuren? Tijdens je vakantie, zaken- of wereldreis bijvoorbeeld, maar heb je de tijd niet om alle bijkomstigheden zelf te regelen? Loftly neemt graag het intensieve short-stay verhuurtraject voor je uit handen en wij zetten ons met aandacht en creativiteit in voor de verhuur.

  Je kunt bij ons terecht voor verhuur van enkele dagen tot zelfs een jaar, aan één of meerdere partijen gedurende de verhuurperiode.

  Meer informatie

  BenHousing (short stay)

  Wie zijn wij?

  Algemeen:
  BenHousing is de specialist op het gebied van huurbemiddeling van huurwoningen in Rotterdam. Daarnaast beheren wij op professionele wijze onroerend goed.

  Met ons kleine daadkrachtige team leveren wij maatwerk en richten wij ons volledig op de behoefte van de klant; U. Daarnaast staat flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel. Bezichtigingen kunnen dan ook plaatsvinden buiten kantoortijden en zelfs in het weekend.

  Huren
  Voor wie? Iedereen die graag een kamer, woning, appartement of bedrijfsruimte wil huren in Rotterdam, voor korte of lange periode.
  Hoe? Nadat u zich heeft ingeschreven gaan wij direct aan de slag met het zoeken naar een woning of bedrijfsruimte die voldoet aan uw eisen. Wij houden u wekelijks op de hoogte van de stand van zaken. En ziet u een mooie woning op onze site? Bel ons dan meteen om een afspraak voor bezichtiging in te plannen!

  Kosten?
  Inschrijfkosten per jaar � 25. - (geen wachtlijst & onbeperkt bezichtigen)
  Bemiddelingskosten 1 maand huur

  Algemeen:
  BenHousing is de specialist op het gebied van huurbemiddeling van woningen en bedrijfruimten in Rotterdam. Daarnaast beheren wij op professionele wijze onroerend goed.

  Met ons kleine daadkrachtige team leveren wij maatwerk en richten wij ons volledig op de behoefte van de klant; U. Daarnaast staat flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel. Bezichtigingen kunnen dan ook plaatsvinden buiten kantoortijden en zelfs in het weekend.

  Verhuurder
  BenHousing adviseert u graag over de verhuur van woningen en bedrijfsruimten.
  Hoe? In een kennismakingsgesprek brengt u ons op de hoogte van uw behoeften. Vervolgens kunnen wij direct een selectie maken van geschikte huurders. Met elke (potenti�le) huurder wordt een uitgebreid persoonlijk intakegesprek gevoerd en er vindt uitgebreid antecedentenonderzoek plaats.
  Kortom; benhousing. nl selecteert voor u de juiste huurder.

  Beheer
  BenHousing beheert op professionele wijze uw onroerend goed. Naast het innen van de huur en de administratieve afhandeling verzorgen wij ook het onderhoud van uw pand. Zo heeft u niet alleen fiscaal voordeel maar ook gemak.

  Juridisch advies
  BenHousing heeft een samenwerkingsverband met een gerenommeerd advocatenkantoor te Rotterdam. Ook voor juridisch advies op het gebied van onroerend goed kunt bij ons terecht.

  Meer informatie

  Portsville (Shortstay)

  Portsville is een verhuurplatform dat huiseigenaren een keuze biedt in de hoeveelheid professionele ondersteuning die zij wensen bij het verhuren van hun woning aan vooraf gescreende huurders. Deze virtuele marktplaats wordt achter de schermen nauwlettend bestuurd door onze hands-on experts. Wij geloven in een non-traditionele aanpak, vandaar deze online omgeving waar je alleen betaalt voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt.

  Meer informatie

  Parc Makelaars BV

  Makelaarskantoor sinds 1980.

  Meer informatie

  Rotterdam Apartments (short stay)

  Rotterdam Apartments beschikt over meer dan 200 objecten voor verhuur. We bemiddelen in gestoffeerde, gemeubileerde kamers, studio’s, appartementen, huizen en villa’s. De prijzen starten vanaf 400 euro per maand. Ons kantoor bevind zich in Rotterdam en heeft tevens objecten in geheel Groot Rotterdam, Schiedam, Berschenhoek, Vlaardingen, Dordrecht, Den Haag et cetera.

  De eerste keer dat u contact met ons opneemt, registeren we uw gegevens en wensen, daarna zal een van onze huurconsulenten beginnen met de zoektocht naar een woning die overeenkomt met uw profiel. We controleren dat eigenaren bonafide zijn en zorgen ervoor dat u altijd een goed huurcontract ontvangt. Uw huurconsulent helpt u bij de onderhandelingen van de overeenkomst; het maken van de contracten en het aansluiten van gas, water en licht.
  We kunnen ook afspraken maken voor het bezoeken van appartementen van andere makelaars zodat het niet nodig is om andere makelaars te bezoeken om een woning te bekijken die je leuk vind.

  Meer informatie

  NTH Apartments (shortstay)

  NTH Apartments biedt luxueuze accommodatie in Rotterdam. De volledig ingerichte appartementen hebben moderne keukens, luxe badkamers met wasmachine / droger, comfortabele ruime slaapkamers, snelle WiFi en tv met internationale HD-zenders. Sommige appartementen hebben gratis fitnessruimte in hetzelfde gebouw. Alle appartementen zijn uitstekend gelegen in het hart van Rotterdam, zeer dicht bij het centraal station. De winkels, restaurants, bars, historische plaatsen, musea, theaters bevinden zich allemaal op loopafstand.
  Geniet van NTH Apartments
  Luxury to the NTH degree. . .

  Meer informatie

  Ronifica Real Estate

  -

  Meer informatie

  Rotterdamsche Huizen Maatschappij Onroerend Goed B

  Rotterdamsche huizen maatschappij​

  ​wij zijn een particuliere vastgoed-belegger. Wij richten ons op het beleggen, beheren en het optimaliseren van randstedelijk vastgoed, met de focus op rotterdam.

  ons team

  ​ons team bestaat uit vastgoed-deskundigen met verschillende achtergronden. Hetgeen ons bindt is de passie voor het vastgoed en de stad rotterdam.

  ons doel

  ​wij stellen ons ten doel de vastgoed-portefeuille continu uit te breiden en te optimaliseren. Duurzaamheid, stabiele groei en waardetoevoeging staan daarbij centraal.

  Meer informatie

  Hansa Makelaardij O.G

  Wat verhuren wij?

  Wij verhuren hoofdzakelijk tijdelijke gemeubileerde c. q. gestoffeerde appartementen, eengezinswoningen, bungalows en villa’s.

  Wie zijn onze klanten? (95%)

  Bedrijven, multinationals, ambassades, consulaten etc.

  Waarom gespecialiseeerd?

  Omdat wij door de jaren heen een uitgebreid netwerk van uitstekende contacten hebben opgebouwd met het bedrijfsleven. Hierin hebben wij een sterke marktpositie verworven. De zakelijke markt kennen wij als geen ander Hierdoor leveren wij een optimale service en deskundigheid. Vertrouwde en plezierige samenwerking met zowel huurders als verhuurders levert ons al jaren een degelijk klantenbestand op.

  Meer informatie

  Verwey Vastgoed

  Verwey Vastgoed BV is een dynamische en groeiende organisatie die actief is in het hele segment van het vastgoedmanagement. Zij beheert in opdracht van zowel diverse gerenommeerde Vastgoedbeleggers en Assetmanagement organisaties als gemeentes, kantoren, bedrijfshallen, winkels, woningen en Verenigingen van Eigenaars. Verwey Vastgoed BV heeft een vestiging in Rotterdam en een vestiging in Heerlen en telt 100gedreven medewerkers die zich dagelijks inzetten voor een klantgerichte dienstverlening.

  Belangstellenden voor huurwoningen zijn van harte welkom op het kantoor aan de Bahialaan 200te Rotterdam. In een speciaal ingericht ontvangstgedeelte kunnen potentiële huurders het woonaanbod bekijken en zijn de verhuurmedewerkers van Verwey Vastgoed u graag van dienst.

  Meer informatie

  Danka Consultancy

  DANKA Consultancy staat voor transparante bemiddeling op maat. Wij zijn uw betrouwbare woningbemiddelaar op het gebied van huur, verhuur en beheer van woonruimte. DANKA consultancy is gespecialiseerd in de bemiddeling van gestoffeerde en/ of gemeubileerde woonruimte. Ook bemiddelen wij voor buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland werkzaam zijn.

  Meer informatie

  Nationaal Grondbezit

  Nationaal Grondbezit heeft een rijke geschiedenis in het vastgoed. In 1879 werd deze naam gekozen door oprichter Isidore Vos om zich vanuit Den Haag met Nederlands vastgoed bezig te gaan houden.

  Tussen nu en 1897 hebben wij, verspreid over het hele land, een mooie vastgoedportefeuille opgebouwd die we met enthousiasme beheren.

  Meer informatie

  Wonen Hartje Rotterdam

  Wij richten ons op de verhuur van woningen die geschikt zijn voor starters en studenten die wat verder zijn in hun studie.

  Zie voor meer informatie www. wonenhartjerotterdam. nl

  Meer informatie

  Ad Hoc Rotterdam

  Ad Hoc is al sinds 1990 de onbetwiste marktleider op het gebied van bestrijding van leegstandsrisico's. Ad Hoc biedt leegstandbeheer met landelijke dekking en regionale expertise.

  Tijdelijk huren via Ad Hoc: zoek jij een woning voor weinig? Tijdelijk huren bied je meer zekerheid dan anti-kraak, met toch lage lasten én een hoge flexibiliteit!

  Wil jij wonen via Ad Hoc? Kijk dan op onze website voor meer informatie of neem contact op met ons regiokantoor in Rotterdam.

  Meer informatie

  Kalender Verhuur

  Uw Verhuurmakelaar die de volgende diensten op een rij heeft:

  - Vinden van huurders
  - Inschrijven/Uitschrijven van huurders bij de gemeente
  - Opstellen van contracten/overeenkomsten
  - Beheren van uw woning
  - Maandelijkse debiteurenbeheer
  - Uitvoering en beheer van reparaties
  - Bemiddeling in verhuren
  - Compleet uit handen nemen van uw verhuurwerkzaamheden
  - Belastingvoordeel (box 3) van uw investering
  - Bemiddeling in verhuren

  Meer informatie

  Fransen Vastgoed

  Fransen Vastgoed staat garant voor een persoonlijke, duurzame en concrete aanpak.

  Na jaren werkzaam te zijn in de verhuur, verkoop, aankoop, beheer en ontwikkeling van vastgoed weet Fransen Vastgoed dat service en vertrouwen voor de klant zeer belangrijk zijn!

  Interesse in onze persoonlijke, duurzame en concrete aanpak?

  Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

  Meer informatie

  VasteState

  VasteState Vastgoedmanagement staat voor optimaal beheer en rendement van uw vastgoed. Ons enthousiaste team van specialisten werkt onder andere volgens de internationaal erkende PRINCE2 projectmethode. Ook beschikken wij over het ISAE 3402 type II-certificaat. Met onze daadkrachtige en mensgerichte aanpak gaan we, samen met u, voor het optimale resultaat: waardevol en aantrekkelijk vastgoed.

  Meer informatie

Wilt u uw woning in Rotterdam verhuren? Zet dan uw huis te huur op Pararius, dé zestalige website op het gebied van woningverhuur in Rotterdam.

Huizen te huur in Rotterdam
Pararius is de specialist op het gebied van verhuren van woningen en appartementen in Rotterdam. Als u van plan bent uw huis in Rotterdam direct te huur te zetten, kijk dan op deze pagina en schrijf u in: woning verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 bezoekers per maand. Reden genoeg dus om u nu in te schrijven op Pararius. Klik op deze link en schrijf u gratis in: huis verhuren.

Woning verhuren in Rotterdam, strenge selectie!
Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van huizen in Rotterdam. Elke makelaar in Rotterdam die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een huis. Wij kunnen deze criteria handhaven doordat wij alle bij ons aangesloten verhuurmakelaars persoonlijk kennen en hen onderwerpen aan een strenge gedragscode. Bovendien worden zij minimaal twee keer per jaar door onze account managers bezocht. Wij houden dus intensief contact met elke makelaar teneinde de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker op peil te houden. Wij zijn zeer gebrand op vertrouwen en weren bij de minste twijfel verhuurders die niet in ons beeld van netjes zaken doen passen. Bij ons gaat kwaliteit van het aanbod huurwoningen namelijk boven de omvang van het aanbod. Op dit moment hebben wij ongeveer 1550 woningen in de verhuur in Rotterdam. Liever wat minder huizen te huur in Rotterdam dan dat we huurwoningen tonen van discutabele makelaarskantoren. Pararius staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Des te exclusiever het huuraanbod des te sneller woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont derhalve alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van woningen in Rotterdam.

Expat verhuur in Rotterdam
Het verhuren van uw woning aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website met zes verschillende talen. Hierdoor is Pararius weldegelijk van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Rotterdam.

Zet uw woning te huur in Rotterdam
Als u van plan bent om uw huis te verhuren in Rotterdam, dan doet u dit natuurlijk via Pararius. Wij brengen u in contact met een kwalitatieve makelaar uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan één makelaar en zij nemen dan contact op met u over het verhuren van uw woning. Schrijf u nu gratis in en zet uw woning in Rotterdam te huur op Pararius.   

+ Toon meer