Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Rotterdam

109 resultaten

  TW3 Strategie Marketing Makelaardij B.V.

  “Thuis in toegevoegde waarde”
  TW3 is een kantoor met een onderscheidende dienstverlening, gefundeerd op expertise en een betrouwbare procedure conform NVM-regelgeving.
  Wij bieden u een mix van diensten:
  - projectadvies in de voorbereiding en haalbaarheidsstudies
  - marketingvisies en -begeleiding
  - makelaarsdiensten zoals begeleiding bij aan- en verkoop, verhuur, financieel advies en taxatie
  - financiële expertise en kennis van de markt in het geval van beleggingsobjecten


  TW staat voor Toegevoegde Waarde
  De 3 staat voor de verbeelding van de 3 diensten onder één dak:
  - makelaarsdiensten
  - strategie
  - marketing

  Onze aanpak is gestoeld op een brede expertise, jarenlange ervaring, een uitstekende kennis van regelgeving, inzicht in consumentenwensen en creativiteit in de uitvoering. Flexibiliteit is de kernwaarde van onze werkwijze die zich uit in het dienstenpakket en ons klantgericht werken.

  TW3 beschikt over een breed en diep netwerk in de markt. Door de combinatie van kennis en creativiteit is TW3 in staat om juist in de veranderde woningbouwmarkt het verschil te kunnen maken voor partijen.

  Waar zijn wij actief:
  De regio is Groot-Rotterdam/Gouda/Haaglanden, maar de specifieke expertise is ook landelijk inzetbaar.

  Met wie:
  De adviseurs en makelaars van TW3 zijn Marco Jongeleen, Göran Boon en Tom van Noord. Zelfstandig opererende medewerkers die elkaar op de diverse kennisvlakken kunnen aanvullen en ondersteunen.

  Klant staat centraal
  Centraal in onze werkwijze staat de klant. Per project fungeert de verkoopadviseur van TW3 als het aanspreekpunt voor U, de klant binnen het project. Een platform waar U met alle vragen terecht kunt omtrent de aankoop of huur van de nieuwe woning, taxaties, financieel advies, verkoop eigen woning, keuze kopersvraagstukken. Graag zijn wij uw vertrouwenspersoon in het gehele traject.
  Wij stellen ons flexibel op in tijd en locatie omtrent afspraken. Zo kunt u afspraken maken op diverse afspreekpunten of als u dat wenst bij u thuis.

  Meer informatie

  HMJ Makelaardij

  HMJ Makelaardij is gevestigd in Rotterdam, het Lage land. In het jaar 2000 is HMJ Makelaardij opgericht door drie enthousiaste en zeer ervaren makelaars. Als relatief klein makelaarskantoor, hebben wij een groot marktaandeel in de deelgemeente Prins Alexander (Rotterdam Oost). Tevens zijn wij ook actief in regio Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel.

  Wij zijn een full-service makelaarskantoor waar u terecht kunt voor de verkoop van uw woning en aankoopbegeleiding, hypotheekadvies, financiële planning, taxaties of waardebepalingen. Wij begeleiden u vanaf onze eerste kennismaking tot en met de overdracht bij de notaris.

  Twee-onder-één-dak advies: Dit betekent dat binnen HMJ Makelaardij twee verschillende disciplines beschikbaar zijn. Wij zijn niet alleen makelaar maar bieden u eveneens advies met betrekking tot uw Huis & Hypotheek. HMJ Makelaardij werkt namelijk nauw samen met gecertificeerde hypotheekadviseurs van Huis & Hypotheek.

  Wij zien er naar uit om met u een succesvolle samenwerking aan te gaan, waarbij uw belangen centraal staan!

  Meer informatie

  Prins Makelaardij

  Prins Makelaardij is uw persoonlijke makelaar in Rotterdam en omstreken. Wij spelen actief in op uw wensen en behoeften zodat wij samen met u een positief resultaat kunnen neerzetten. U kunt bij ons aankloppen voor zowel de verkoop van uw huis als het vinden van een nieuwe woning. Ook kunt u een beroep op ons doen voor de taxatie of verhuur van uw onroerend goed.

  Volg ons nu ook op ******** en download onze app!

  Meer informatie

  De Gratis Makelaar

  De Gratis Makelaar heeft als doel om de makelaardij volledig transparant te maken. Dat doen we tegen minimale kosten voor zowel de koper als de verkoper. Wij zijn gestart in Rotterdamen hebben onze dienstverlening daarna snel uitgebreid naar Den Haag, Zoetermeer en Utrecht. Inmiddels werken we door heel Nederland.

  Wat onderscheidt ons?
  Wij bieden een nieuwe, moderne manier om je woning te verkopen. Innovatie en digitale technieken maken dat mogelijk. Wij verkopen je huis gratis – maar wel op een professionele en betrokken manier. We zijn bereikbaar via de chatfunctie op onze website en via Messenger. Maar pak ook gerust de telefoon.

  We hebben een verkoopdienst ontwikkeld die hoge kwaliteit levert aan de klant. Hiervoor zetten we ervaren professionals in. Denk aan taxateurs met lokale marktkennis, professionele fotografen en een serviceteam met verstand van zaken.

  Revolutionaire dienstverlening
  Onze manier van werken is revolutionair in Nederland. Wij werken met een volledig digitaal woningdossier voor verkopers. Daarin verzamel je alle informatie over jouw woning. Zodra de woning in de verkoop gaat, kunnen geïnteresseerde kopers online een bod uitbrengen. Het hoogste bod op een woning is voor iedereen inzichtelijk. Dat is super transparant en uniek in de woningmarkt.

  Meer informatie

  Spindler Makelaars

  Je woning kopen of verkopen: het is een flinke stap. Dan wil je zeker weten dat je de juiste keuzes maakt. Toch? Met Spindler Makelaars haal je de kennis in huis die je nodig hebt. We werken al jarenlang in jouw omgeving. Daardoor bepalen we steeds precies de juiste prijs en weten we snel potentiële kopers te vinden. Ons werkgebied is regio groot- Rotterdam.  Je woning kopen of verkopen: het is een flinke stap. Dan wil je zeker weten dat je de juiste keuzes maakt. Toch? Met Spindler Makelaars haal je de kennis in huis die je nodig hebt. We werken al jarenlang in jouw omgeving. Daardoor bepalen we steeds precies de juiste prijs en weten we snel potentiële kopers te vinden.  Ons werkgebied is regio groot- Rotterdam.

  Meer informatie

  Ideaal Housing & Makelaars

  Ideaal Housing & Makelaars is gespecialiseerd in de huur en verhuur van gestoffeerde en/of gemeubileerde huurwoningen in Rotterdam e. o. Vanuit ons kantoor in Rotterdam bestrijken wij de gehele woningmarkt in Rotterdam en omstreken.


  Ideaal Housing & Makelaars beschikt over een groot aantal huurwoningen. De diensten van Ideaal Housing & Makelaars omvatten een compleet verhuurconcept dat zich speciaal richt op tijdelijke verhuur van woningen.
  Wat uw wensen voor uw woning ook zijn Ideaal Housing & Makelaars zet de kennis en de persoonlijke benadering van haar medewerkers in om u aan passende woonruimte te helpen. Zonder wachtlijsten.


  De voordelen van huren bij Ideaal Housing & Makelaars
  Door u in te schrijven voor een huurwoning bij Ideaal Housing & Makelaars kiest u voor de juiste manier om snel goede woonruimte te vinden.

  Ideaal Housing & Makelaars biedt u:
  • Gratis inschrijving.
  • Optimale inzet.
  • Snel een huurwoning.
  • Uitstekende begeleiding.
  • Een huurcontract op maat gemaakt voor uw situatie.
  • Duidelijke voorwaarden, geen verrassingen achteraf.
  • Woonruimte voor lange of voor korte termijn.
  • Vriendelijke en professionele medewerkers.
  • No cure, no fee.

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van: Maandag tot vrijdag 09:00tot 17:30uur of per e-mail.

  Meer informatie

  Kleurrijk NVM Makelaars & Taxateurs

  Kleurrijk NVM makelaars en taxateurs b. v. is een jong en dynamisch makelaarskantoor in Zoetermeer en Rotterdam, met een eigen no-nonsense visie op het verkopen, aankopen en taxeren van woningen. Goede kennis van de markt en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. De liefde voor ons vak is groot en zorgt ervoor dat alle opdrachten in perfectie worden afgerond.

  KLEURRIJK MAKELAARS PAST BIJ U ALS U:

  Een specialist zoekt in aan- en verkoopbegeleiding; Houdt van directe communicatie, we draaien niet om elkaar heen; Laagdrempeligheid prettig vindt; De tijd hebt om een makelaar in de arm te nemen die op basis van uw wensen en eisen weloverwogen voor u aan de slag gaat; Vindt dat uw makelaar beschikbaar moet zijn wanneer het u uitkomt; Altijd rechtstreeks contact wilt met de makelaar.

  WIJ ZIJN NVM-MAKELAAR. WAT IS DE MEERWAARDE?

  NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Dat wij lid zijn van de NVM geeft u de volgende zekerheden: IWij beschikken over een grote NVM-database. Op basis van de informatie hieruit kunnen wij u uitstekend adviseren en ons advies onderbouwen; Wij zijn gecertificeerd Register Makelaar in uw gebied; Wij zijn goed opgeleid en wij houden onze kennis voortdurend op peil; Wij werken conform de NVM-Erecode.

  Meer informatie

  Voorberg NVM Makelaars Nesselande

  Al meer dan 35 jaar verstaan wij ons vak en zijn wij een vertrouwd gezicht in Rotterdam en omgeving. Voor ons is iedere opdrachtgever uniek en daarom werken we bij Voorberg niet pand- maar klantgericht. Wij leveren altijd maatwerk en maken ons hard voor de resultaten waar u blij van wordt. Door ons continu te vernieuwen, mee te gaan met de ontwikkelingen en in te spelen op veranderingen in de markt blijven wij mooie resultaten behalen.

  Wij stropen onze mouwen graag voor u op. U krijgt een stevige en nuchtere aanpak, rotsvaste service en brede kennis.

  Voorberg NVM Makelaars gaat niet voor minder dan VERKOCHT!

  Meer informatie

  Blijdorp Makelaardij

  Makelaarskantoor Blijdorp Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 18 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Heemraadssingel 219, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Blijdorp Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaardij Lankhuijzen b.v.

  Makelaardij Lankhuijzen sinds 1935.
  Jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt heeft Makelaardij Lankhuijzen gemaakt tot hèt allround makelaarskantoor van Rotterdam en omstreken. Deze prachtige stad kennen wij als geen ander en kennis op alle gebieden van de vastgoedmarkt hebben wij volop in huis.

  Je kunt bij ons terecht voor:

  *Het verkopen van een woning
  *Het aankopen van een woning
  *Het verhuren van een woning
  *VvE beheer
  *Het beheer van woningen
  *Beleggingen (zowel particulier als bedrijfsmatig)

  Door dit allround aanbod kunnen wij onze klanten zo volledig mogelijk bedienen.

  Wil je meer over ons weten? Je leest het op www. lankhuijzen. nl
  Je kunt natuurlijk ook meteen contact met ons opnemen ************
  We staan je graag te woord.

  Meer informatie

  Bakker en Steffen, NVM Makelaars & Taxateurs BV

  Bakker & Steffen NVM Makelaars en Taxateurs

  Uw NVM-makelaar en registermakelaar voor:


  * professionele ondersteuning bij het zoeken naar- en aankopen van- uw droomhuis

  * gedegen bouwkundige- en onderhoudsadviezen

  * zorgvuldige begeleiding tot en met de notariële levering

  * gratis waardebepaling van uw huidige woning

  * duidelijk (vrijblijvend) verkoopadvies voor uw woning

  * verhuren van woningen

  * bespreekbare - gunstige - tarieven voor onze werkzaamheden


  Bel, of mail ons gastvrije kantoor!

  Alleen een taxatie? ? Snelle service: NVM, NWWI, TaxateursUnie -rapporten, geschikt voor iedere bank.

  Meer informatie

  Uw MakelaarSite

  Een specialisme van UwMakelaarSite.

  Vanaf de start van ons kantoor hebben wij ons gespecialiseerd in de complete begeleiding bij de aankoopprocedure van een woning.

  Onze vastgoedprofessionals zijn tevens bekend met koopconstructies zoals :

  MVE, FairValue, MGE, Voorkeursrecht, Vrije verkoop, KoopGarant etc.

  Vanaf de eerste bezichtiging tot en met de notariële overdracht en zelfs daarna zijn wij uw eigen makelaar.

  Dankzij onze jarenlange ervaring in de makelaardij, bent u altijd verzekerd van deskundige begeleiding.

  Meer informatie

  Landhuis Makelaardij

  Ons Kantoor

  Bij een belangrijke stap als bijvoorbeeld het verkopen van uw woning hoort natuurlijk een goede begeleiding. Meer nog dan dat, is het vooral een vertrouwenskwestie. Dat u daarbij gekozen heeft voor Landhuis NVM Makelaardij is voor ons een nog grotere stimulans om voor u alle zaken tot in de puntjes te regelen. Wij stellen ons dan ook graag even nader aan u voor.

  Met als bakermat Rotterdam Delfshaven, zijn wij al geruime tijd actief in de woningmakelaardij. De snelle economische groei in het Rijnmondgebied en het complexer en veel­eisender worden van de vastgoedmarkt zorgden er onder andere voor dat wij steeds nieuwe diensten en activiteiten ontplooien. Eenvoudigweg omdat wij onze opdrachtgevers zo goed mogelijk wilden blijven bedienen. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot een fullservice­ onderneming met een innovatief dienstenpakket. Een allround­ makelaar die vooral sterk geworteld is in Rotterdam

  Van alle markten thuis

  Landhuis NVM Makelaardij staat voor een betrouwbare en deskundige dienstverlening. Onze aansluiting bij de NVM, de grootste branche­organisatie in de makelaardij, geeft u onder andere die garantie. Of het nu gaat om de verkoop van uw woning, de aankoop van een nieuwe woning, huur en verhuur in de vrije sector. Maar ook voor taxaties en het beheer van onroerend goed.

  De combinatie van de NVM ­woningmakelaardij, waar wij jaarlijks tientallen woningen verkopen en onze zake­lijke vastgoedkennis, maakt ons tot een ideale adviseur en gesprekspartner voor u, onze opdrachtgever.

  Helder en persoonlijk

  Onze kracht is dan ook dat wij u uiterst pro­actief kunnen bedienen. Daarbij mag u rekenen op de expertise en kennis van ons team, op helderheid in communicatie, maar vooral op persoonlijke aandacht voor al uw woning­vraagstukken. Want pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

  Meer informatie

  Plek Makelaardij

  Bij Plek kom je binnen voor een goede kop koffie en een ontspannen gesprek. Geen verplichtingen, wel nieuwe inzichten en doordacht advies. Een huis kopen of verkopen is een mijlpaal in je leven en voor iedereen anders. Dus nemen we de tijd om te luisteren naar jouw mening, jouw wensen en verwachtingen. En hebben de jarenlange ervaring om daar het beste voor je uit te halen.

  De deur is open, de koffie staat klaar. Welkom bij Plek.

  Meer informatie

  Delfshaven Makelaardij

  Makelaarskantoor Delfshaven Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 11 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Volmarijnstraat 127, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Delfshaven Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rotterdamse Verhuur Makelaars

  Rotterdamse Verhuur Makelaars verhuurd woonruimte en bedrijfsruimte in opdracht van diverse welbekende en gerenommeerde investering maatschappijen, beleggingsfondsen en particulieren investeerders. In de regio Rotterdam voorzien wij ca 5000 huurwoningen, appartementen, kamers en studio's van een nieuwe huurder. Heeft u vragen over het huren van een wonig, onze werkkwijze of bijvoorbeeld een huisvestingsvergunning kunt 24 uur per dag,7 dagen per week telefonisch contact opnemen via ons servicenummer.

  Rotterdamse Verhuur Makelaars adviseer, begeleid en beheer vastgoed portefeuille van/voor investering maatschappijen en beleggingsfondsen, maar ook voor particulieren investeerders, of de wereldreiziger die zijn huis tijdelijk wil verhuren. In de regio Rotterdam beheren en voorzien wij ca.5000 appartementen, kamers & studio's van een nieuwe huurder.

  Meer informatie

  ViaDaan

  ViaDaan, verantwoord huren.

  ViaDaan staat voor bemiddeling tussen huurders en verhuurders op de particuliere woningmarkt.

  Historie

  ViaDaan is opgericht in 2017 en daarmee een frisse nieuwe speler op de markt. Wij staan voor duidelijke communicatie tussen huurder en verhuurder. Hiermee profilieren wij ons niet zozeer op de klassieke makelaardij echter meer op een nieuwe frisse wind in de verhuurmarkt.

  Filosofie

  ViaDaan bemiddelt tussen huurder en verhuurder en zorgt voor de juiste match op basis van zoekcriteria en gewenst kandidatenprofiel. ViaDaan is snel, professioneel en flexibel. Eenmaal bij ViaDaan ingeschreven worden huurkandidaten direct geholpen bij het vinden van de juiste woonruimte. Voor verhuurders geldt dat woonruimte snel kan worden verhuurd aan de juiste kandidaat uit onze geselecteerde ledenbestand.

  Meer informatie

  Metz Real Estate

  Metz Real Estate is een echt Rotterdams makelaardij. Wij staat klaar voor je, wil jij een woning verkopen of heb je ons hulp nodig bij de aankoop? Wie wij zijn? Rotterdammers met al ruim 8 jaar ervaring in het vastgoed.

  In de huidige verhitte woningmarkt kan het erg van pas komen om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Wij hebben een groot netwerk, zijn niet bang om advies te geven, ook ongevraagd, wij zijn er écht voor je! Wil jij een woning verkopen, dan komen wij altijd langs om een waardebepaling te geven en gaan zorgvuldig te werk om het meest haalbare te halen. Heb je ons nodig voor een vraag tussendoor via de Whatsapp of wil je dat we meegaan naar een bezichtiging in het weekend? Done deal.

  Meer informatie

  Adwil Vastgoed BV

  Graag stellen wij ons aan u voor. Het is voor ons belangrijk om ons aan u als particulier en als zakelijke klant voor te stellen.

  Adwil Vastgoed is sinds 1995 actief op de vastgoedmarkt van Rotterdam en omgeving. In deze tijd hebben wij een grote kring van tevreden opdrachtgevers opgebouwd.

  Wij werken vanuit een goed gesitueerd centraal gelegen kantoor. Wij streven er naar om van uit deze lokatie om onze opdrachtgevers en nieuwe klanten een optimale service te verlenen.

  Een zeer enthousiast team van medewerkers staat voor u klaar. U zult merken dat wij persoonlijke aandacht, service en kwaliteit naar onze opdrachtgevers zeer belangrijk vinden.

  Adwil Vastgoed staat u graag terzijde in de zeer gecompliceerde markt van onroerend goed met de vele jaren ervaring die zij hebben bij:

  Verkopen

  Aankopen

  Financieren (via een extern erkend hypotheekkantoor)

  Huren en verhuren

  Zowel grootopdrachtgevers als particulieren hebben van onze expertise gebruik gemaakt. Neem voor een afspraak gerust contact op met ons kantoor

  Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag op afspraak.

  Meer informatie

  Van Eijk Makelaars & Taxateurs

  Van Eijk Makelaars & Taxateurs is dé makelaar in Rotterdam Hillegersberg en omstreken, omdat wij de buurt en de bewoners kennen. Bovendien werken we met een duidelijk stappenplan, waardoor je altijd weet wat je van ons kunt verwachten. Meer weten? Kom langs, de koffie staat klaar!

  Openingstijden:
  Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur

  Op zaterdag is een bezichtiging mogelijk op afspraak.

  Meer informatie