Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Rotterdam

105 resultaten

  Kleurrijk NVM Makelaars & Taxateurs

  Kleurrijk NVM makelaars en taxateurs b. v. is een jong en dynamisch makelaarskantoor in Zoetermeer en Rotterdam, met een eigen no-nonsense visie op het verkopen, aankopen en taxeren van woningen. Goede kennis van de markt en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. De liefde voor ons vak is groot en zorgt ervoor dat alle opdrachten in perfectie worden afgerond.

  KLEURRIJK MAKELAARS PAST BIJ U ALS U:

  Een specialist zoekt in aan- en verkoopbegeleiding; Houdt van directe communicatie, we draaien niet om elkaar heen; Laagdrempeligheid prettig vindt; De tijd hebt om een makelaar in de arm te nemen die op basis van uw wensen en eisen weloverwogen voor u aan de slag gaat; Vindt dat uw makelaar beschikbaar moet zijn wanneer het u uitkomt; Altijd rechtstreeks contact wilt met de makelaar.

  WIJ ZIJN NVM-MAKELAAR. WAT IS DE MEERWAARDE?

  NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Dat wij lid zijn van de NVM geeft u de volgende zekerheden: IWij beschikken over een grote NVM-database. Op basis van de informatie hieruit kunnen wij u uitstekend adviseren en ons advies onderbouwen; Wij zijn gecertificeerd Register Makelaar in uw gebied; Wij zijn goed opgeleid en wij houden onze kennis voortdurend op peil; Wij werken conform de NVM-Erecode.

  Meer informatie

  Voorberg NVM Makelaars Nesselande

  Al meer dan 35 jaar verstaan wij ons vak en zijn wij een vertrouwd gezicht in Rotterdam en omgeving. Voor ons is iedere opdrachtgever uniek en daarom werken we bij Voorberg niet pand- maar klantgericht. Wij leveren altijd maatwerk en maken ons hard voor de resultaten waar u blij van wordt. Door ons continu te vernieuwen, mee te gaan met de ontwikkelingen en in te spelen op veranderingen in de markt blijven wij mooie resultaten behalen.

  Wij stropen onze mouwen graag voor u op. U krijgt een stevige en nuchtere aanpak, rotsvaste service en brede kennis.

  Voorberg NVM Makelaars gaat niet voor minder dan VERKOCHT!

  Meer informatie

  Spindler Makelaars

  Je woning kopen of verkopen: het is een flinke stap. Dan wil je zeker weten dat je de juiste keuzes maakt. Toch? Met Spindler Makelaars haal je de kennis in huis die je nodig hebt. We werken al jarenlang in jouw omgeving. Daardoor bepalen we steeds precies de juiste prijs en weten we snel potentiële kopers te vinden. Ons werkgebied is regio groot- Rotterdam.  Je woning kopen of verkopen: het is een flinke stap. Dan wil je zeker weten dat je de juiste keuzes maakt. Toch? Met Spindler Makelaars haal je de kennis in huis die je nodig hebt. We werken al jarenlang in jouw omgeving. Daardoor bepalen we steeds precies de juiste prijs en weten we snel potentiële kopers te vinden.  Ons werkgebied is regio groot- Rotterdam.

  Meer informatie

  Blijdorp Makelaardij

  Makelaarskantoor Blijdorp Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Heemraadssingel 219, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Blijdorp Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Landhuis Makelaardij

  Ons Kantoor

  Bij een belangrijke stap als bijvoorbeeld het verkopen van uw woning hoort natuurlijk een goede begeleiding. Meer nog dan dat, is het vooral een vertrouwenskwestie. Dat u daarbij gekozen heeft voor Landhuis NVM Makelaardij is voor ons een nog grotere stimulans om voor u alle zaken tot in de puntjes te regelen. Wij stellen ons dan ook graag even nader aan u voor.

  Met als bakermat Rotterdam Delfshaven, zijn wij al geruime tijd actief in de woningmakelaardij. De snelle economische groei in het Rijnmondgebied en het complexer en veel­eisender worden van de vastgoedmarkt zorgden er onder andere voor dat wij steeds nieuwe diensten en activiteiten ontplooien. Eenvoudigweg omdat wij onze opdrachtgevers zo goed mogelijk wilden blijven bedienen. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot een fullservice­ onderneming met een innovatief dienstenpakket. Een allround­ makelaar die vooral sterk geworteld is in Rotterdam

  Van alle markten thuis

  Landhuis NVM Makelaardij staat voor een betrouwbare en deskundige dienstverlening. Onze aansluiting bij de NVM, de grootste branche­organisatie in de makelaardij, geeft u onder andere die garantie. Of het nu gaat om de verkoop van uw woning, de aankoop van een nieuwe woning, huur en verhuur in de vrije sector. Maar ook voor taxaties en het beheer van onroerend goed.

  De combinatie van de NVM ­woningmakelaardij, waar wij jaarlijks tientallen woningen verkopen en onze zake­lijke vastgoedkennis, maakt ons tot een ideale adviseur en gesprekspartner voor u, onze opdrachtgever.

  Helder en persoonlijk

  Onze kracht is dan ook dat wij u uiterst pro­actief kunnen bedienen. Daarbij mag u rekenen op de expertise en kennis van ons team, op helderheid in communicatie, maar vooral op persoonlijke aandacht voor al uw woning­vraagstukken. Want pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

  Meer informatie

  Makelaardij Lankhuijzen b.v.

  Makelaardij Lankhuijzen sinds 1935.
  Jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt heeft Makelaardij Lankhuijzen gemaakt tot hèt allround makelaarskantoor van Rotterdam en omstreken. Deze prachtige stad kennen wij als geen ander en kennis op alle gebieden van de vastgoedmarkt hebben wij volop in huis.

  Je kunt bij ons terecht voor:

  *Het verkopen van een woning
  *Het aankopen van een woning
  *Het verhuren van een woning
  *VvE beheer
  *Het beheer van woningen
  *Beleggingen (zowel particulier als bedrijfsmatig)

  Door dit allround aanbod kunnen wij onze klanten zo volledig mogelijk bedienen.

  Wil je meer over ons weten? Je leest het op www. lankhuijzen. nl
  Je kunt natuurlijk ook meteen contact met ons opnemen ************
  We staan je graag te woord.

  Meer informatie

  Plek Makelaardij

  Bij Plek kom je binnen voor een goede kop koffie en een ontspannen gesprek. Geen verplichtingen, wel nieuwe inzichten en doordacht advies. Een huis kopen of verkopen is een mijlpaal in je leven en voor iedereen anders. Dus nemen we de tijd om te luisteren naar jouw mening, jouw wensen en verwachtingen. En hebben de jarenlange ervaring om daar het beste voor je uit te halen.

  De deur is open, de koffie staat klaar. Welkom bij Plek.

  Meer informatie

  Bakker en Steffen, NVM Makelaars & Taxateurs BV

  Bakker & Steffen NVM Makelaars en Taxateurs

  Uw NVM-makelaar en registermakelaar voor:


  * professionele ondersteuning bij het zoeken naar- en aankopen van- uw droomhuis

  * gedegen bouwkundige- en onderhoudsadviezen

  * zorgvuldige begeleiding tot en met de notariële levering

  * gratis waardebepaling van uw huidige woning

  * duidelijk (vrijblijvend) verkoopadvies voor uw woning

  * verhuren van woningen

  * bespreekbare - gunstige - tarieven voor onze werkzaamheden


  Bel, of mail ons gastvrije kantoor!

  Alleen een taxatie? ? Snelle service: NVM, NWWI, TaxateursUnie -rapporten, geschikt voor iedere bank.

  Meer informatie

  Adwil Vastgoed BV

  Graag stellen wij ons aan u voor. Het is voor ons belangrijk om ons aan u als particulier en als zakelijke klant voor te stellen.

  Adwil Vastgoed is sinds 1995 actief op de vastgoedmarkt van Rotterdam en omgeving. In deze tijd hebben wij een grote kring van tevreden opdrachtgevers opgebouwd.

  Wij werken vanuit een goed gesitueerd centraal gelegen kantoor. Wij streven er naar om van uit deze lokatie om onze opdrachtgevers en nieuwe klanten een optimale service te verlenen.

  Een zeer enthousiast team van medewerkers staat voor u klaar. U zult merken dat wij persoonlijke aandacht, service en kwaliteit naar onze opdrachtgevers zeer belangrijk vinden.

  Adwil Vastgoed staat u graag terzijde in de zeer gecompliceerde markt van onroerend goed met de vele jaren ervaring die zij hebben bij:

  Verkopen

  Aankopen

  Financieren (via een extern erkend hypotheekkantoor)

  Huren en verhuren

  Zowel grootopdrachtgevers als particulieren hebben van onze expertise gebruik gemaakt. Neem voor een afspraak gerust contact op met ons kantoor

  Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag op afspraak.

  Meer informatie

  Uw MakelaarSite

  Een specialisme van UwMakelaarSite.

  Vanaf de start van ons kantoor hebben wij ons gespecialiseerd in de complete begeleiding bij de aankoopprocedure van een woning.

  Onze vastgoedprofessionals zijn tevens bekend met koopconstructies zoals :

  MVE, FairValue, MGE, Voorkeursrecht, Vrije verkoop, KoopGarant etc.

  Vanaf de eerste bezichtiging tot en met de notariële overdracht en zelfs daarna zijn wij uw eigen makelaar.

  Dankzij onze jarenlange ervaring in de makelaardij, bent u altijd verzekerd van deskundige begeleiding.

  Meer informatie

  Delfshaven Makelaardij

  Makelaarskantoor Delfshaven Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Volmarijnstraat 127, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Delfshaven Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Diel

  Makelaarskantoor Diel is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 20 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Veerhaven 4, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Diel of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Nultien Makelaars

  Makelaarskantoor Nultien Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Aelbrechtskade 66, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Nultien Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Koophuis Makelaars Rotterdam

  Makelaarskantoor Koophuis Makelaars Rotterdam is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Postbus 85082, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Koophuis Makelaars Rotterdam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van Eijk Makelaars & Taxateurs

  Van Eijk Makelaars & Taxateurs is dé makelaar in Rotterdam Hillegersberg en omstreken, omdat wij de buurt en de bewoners kennen. Bovendien werken we met een duidelijk stappenplan, waardoor je altijd weet wat je van ons kunt verwachten. Meer weten? Kom langs, de koffie staat klaar!

  Openingstijden:
  Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur

  Op zaterdag is een bezichtiging mogelijk op afspraak.

  Meer informatie

  HEM Makelaardij

  HEM betekent huis in het Zweeds. Iedereen die bezig is met zijn huis, of toekomstige woning, weet dat er niets zo persoonlijk is als een huis, groot of klein, huur of koop. Alle aspecten die hiermee te maken hebben, vragen dan ook om een persoonlijke aanpak. Dat heeft Xander Meulendijk, de drijvende kracht achter HEM, goed begrepen en daarom staan zijn diensten als een huis.

  Immers zit Xander Meulendijk reeds 15 jaar in het vak en brengt een schat aan ervaring met zich mee. Zowel op het gebied van aan- en verkoopbemiddeling, als ook verhuur en taxaties. Door zijn werkzaamheden bij verschillende NVM-makelaarskantoren in de regio, weet hij precies hoe het werkt in met name Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht en Capelle aan den IJssel en beschikt over een breed netwerk.

  HEM staat voor kwaliteit. Het makelaarskantoor is dan ook aangesloten bij de NVM en Xander Meulendijk is gecertificeerd bij Vastgoedcert. Middels het investeren in permanente educatie is HEM altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het bouwkundige, financiele en juridische vlak.

  HEM hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Tijd maken voor de klant is voor HEM vanzelfsprekend. Ook buiten kantooruren.

  Iedereen kan bij HEM terecht. Zijn opdrachtgevers zijn onder andere particulieren, bedrijven, banken en verzekeraars, vastgoedeigenaren en woningbouwverenigingen.

  Wanneer het onroerend goed betreft, komt de vraag 'wat kost het? ' al snel boven. HEM hanteert een concurrerend courtagetarief en aankoopadvies is al mogelijk op basis van een uurtarief, maar aangezien iedere situatie anders is, verzorgt HEM graag een persoonlijke offerte.

  Neem contact op met HEM!

  Meer informatie

  Schieland Borsboom NVM Makelaars Rotterdam

  Makelaarskantoor Schieland Borsboom NVM Makelaars Rotterdam is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Goudsesingel 12, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Schieland Borsboom NVM Makelaars Rotterdam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Quote Makelaars Rotterdam

  Makelaarskantoor Quote Makelaars Rotterdam is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Noordsingel 96, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Quote Makelaars Rotterdam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van Herk makelaardij

  Makelaarskantoor Van Herk makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 6 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Oudehoofdplein 4, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Herk makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rdam Makelaars

  Makelaarskantoor Rdam Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Schieweg 95-A, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rdam Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie