Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Rotterdam

105 resultaten

  De Huizenbemiddelaar Rotterdam

  Makelaarskantoor De Huizenbemiddelaar Rotterdam is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de 's-Gravensingel 65, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Huizenbemiddelaar Rotterdam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Sas Vastgoed

  Makelaarskantoor Sas Vastgoed is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Verlengde Motorstraat 4, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Sas Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  AXA Makelaardij

  AXA Makelaardij is een deskundig kantoor en sinds 2009 actief in alle facetten van de woningmakelaardij. Wij zijn een laagdrempelig en bijzonder toegankelijk kantoor waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid gewaarborgd is.

  De dienstverlening van onze enthousiaste en gedreven medewerkers is gebaseerd op passie, enthousiasme, creativiteit, deskundigheid en aanpassingsvermogen in de steeds veranderende markt. Onze werkwijze sluit aan op hetgeen bij veel consumenten leeft: deeldiensten of full service dienstverlening, geheel afgestemd op uw wensen en altijd op basis van optimale kwaliteit en resultaat.

  Grondige kennis van de woningmarkt, zakelijke creativiteit en een uitgebreid netwerk staan garant voor een helder advies en een optimaal resultaat. Wij begeleiden de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning van A tot Z en nemen u alle zorg uit handen.

  Werkgebied: Regio haaglanden

  Wij werken tezamen met AE Insurance die bekwaam zijn in hypotheken en verzekeringen. Door deze samenwerking kunt u ook terecht voor al uw vragen over hypotheken & verzekeringen.

  Meer informatie

  Ideaal Housing & Makelaars

  Ideaal Housing & Makelaars is gespecialiseerd in de huur en verhuur van gestoffeerde en/of gemeubileerde huurwoningen in Rotterdam e. o. Vanuit ons kantoor in Rotterdam bestrijken wij de gehele woningmarkt in Rotterdam en omstreken.


  Ideaal Housing & Makelaars beschikt over een groot aantal huurwoningen. De diensten van Ideaal Housing & Makelaars omvatten een compleet verhuurconcept dat zich speciaal richt op tijdelijke verhuur van woningen.
  Wat uw wensen voor uw woning ook zijn Ideaal Housing & Makelaars zet de kennis en de persoonlijke benadering van haar medewerkers in om u aan passende woonruimte te helpen. Zonder wachtlijsten.


  De voordelen van huren bij Ideaal Housing & Makelaars
  Door u in te schrijven voor een huurwoning bij Ideaal Housing & Makelaars kiest u voor de juiste manier om snel goede woonruimte te vinden.

  Ideaal Housing & Makelaars biedt u:
  • Gratis inschrijving.
  • Optimale inzet.
  • Snel een huurwoning.
  • Uitstekende begeleiding.
  • Een huurcontract op maat gemaakt voor uw situatie.
  • Duidelijke voorwaarden, geen verrassingen achteraf.
  • Woonruimte voor lange of voor korte termijn.
  • Vriendelijke en professionele medewerkers.
  • No cure, no fee.

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van: Maandag tot vrijdag 09:00tot 17:30uur of per e-mail.

  Meer informatie

  Mijn Huis Makelaardij

  Makelaarskantoor Mijn Huis Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 101 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zandvaartkade 1, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mijn Huis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Oke Wonen Makelaardij

  Makelaarskantoor Oke Wonen Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Statenweg 106-A, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Oke Wonen Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  de Vastgoed Experts

  Wij kunnen u begeleiden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar. Ook kunnen wij u begeleiden bij de aankoop en(ver) huur van uw nieuwe en bestaande woning.

  Uiteraard kunnen wij ook uw woning taxeren of een bouwkundige keuring uitvoeren.

  U kunt bij ons ook terecht voor een eerlijk en écht onafhankelijk hypotheek en verzekering advies.

  Voor vrijblijvende informatie verwelkomen wij u graag in onze zaak. De koffie staat voor u klaar!

  Over WitteWoning Makelaars
  WitteWoning Makelaars is een franchiseorganisatie met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kiezen uit verschillende diensten.

  Prestatiegerichte aankoopmakelaar
  Wij zorgen bij de aankoop van een woning voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en geeft u een professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Bij het inschakelen van één van onze aankoopmakelaars slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel klanten gingen u voor waarbij wij als succesvol aankoopmakelaar fungeerden.

  Meer informatie

  Rotterdam Rent

  Rotterdamrent is een jonge, eigentijdse en professionele makelaar die zich bezighoudt met de aankoop, verkoop, huur en verhuur van woningen, huizen, appartementen, studio’s, kamers en winkels in Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Amsterdam, Maassluis en Hellevoetsluis.
  Roterdamrent makelaardij werkt met flexibele werktijden en is zowel ’s avonds als in het weekend telefonisch bereikbaar voor vragen of opdrachten. Het bezichtigen van een woning kan ook ’s avonds en in het weekend.

  Meer informatie

  BMP Wonen

  Makelaarskantoor BMP Wonen is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Middenbaan 35, Barendrecht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van BMP Wonen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  @WORK Makelaardij

  Aamkoopmakelaar Rotterdam

  Wat is een pand écht waard? Hoeveel moet je bieden? Is de fundering op orde of loop je hiermee risico? Een huis aankopen brengt ontzettend veel vragen met zich mee en soms moet je binnen 1 dag een bod uitbrengen. Van onderhoud tot prijzen: je moet snel veel informatie ophalen om grote knopen door te hakken. Momenteel is er namelijk veel concurrentie – zeker in de stad Rotterdam. Op 1 woning komen soms gemakkelijk 30 tot 40 mensen af. Dat maakt het lastig om het hoofd koel te houden en een weloverwogen besluit te nemen. Misschien heb je al een aantal keren een bod uitgebracht, maar krijg je telkens een afwijzing. Eigenlijk weet je niet precies wat een goed bod inhoudt. Of je komt er simpelweg niet tussen. Je hypotheekadviseur vertelt je dat je alléén kunt overbieden als je dit bedrag vanuit eigen vermogen kunt dekken – en die mogelijkheid heb je niet. Tegelijkertijd hoor je allerlei verhalen over het ‘gekkenhuis’ dat de woningmarkt nu als bijnaam heeft gekregen. Kortom, je wilt een huis aankopen, maar je bent al een aantal keren tegen de muur gelopen. Daarom zoek je iemand die zich inleeft in jouw wensen en de handen uit de mouwen steekt. Zodat jij binnen de kortste keren intrek kunt nemen in je nieuwe woning. Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Verkoopmakelaar Rotterdam

  Ik ben er voor jou om een succesvolle verkooptransactie te realiseren. De eerste stap voor een verkoop is het vaststellen van de waarde van de woning. Deze service is geheel kosteloos en vrijblijvend en je kan kennismaken met mijn werkwijze. Activiteiten voor de gratis waardebepaling:Een @work makelaar bezoekt jouw woning (ook ’s avonds en op zaterdag;De makelaar taxeert de reële marktwaarde van jouw woning maar kijkt met jou ook naar de kansen in de huidige markt, tezamen met een ingeschatte verkooptijd om dit te realiseren;Je krijgt tips over hoe de woning aantrekkelijker te maken voor kopers;Informatie over de verkoopmogelijkheden;Inzicht in pakketten en Courtage verkoopmakelaar / kosten verkoopmakelaar.

  Meer informatie

  Van der Hart Makelaardij

  Makelaarskantoor Van der Hart Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zijpe 6, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van der Hart Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  HS Makelaars

  Welkom op de website van HOUSE SELECT

  Specialist voor huur- en koopaanbod, al ruim 12 jaar!

  Het succes van HS Makelaars zit hem in de nauwe betrokkenheid bij alle klanten, het geven van de maximale aandacht, het voortdurend streven naar maximale kwaliteit, nakomen wat je belooft en het adequaat reageren! In onze organisatie is het tevens vrij normaal om te werken wanneer u niet werkt. Ook op een zaterdag!

  Wij zorgen samen met u voor een goede presentatie op o. a. onze website, Funda. nl, Huislijn. nl, Pararius/koopwoningen. nl. Dit doen we doormiddel van professionele foto’s, video, plattegrond en 3d foto’s. Denk hiernaast ook aan ********, Google en YouTube. Wij halen alles uit de kast om uw woning zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen.

  Op deze website geven we u een indruk van onze diensten. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij leggen u dan graag in persoonlijk gesprek alles uit over de mogelijkheden.

  Meer informatie

  Randstad Makelaars

  Makelaarskantoor Randstad Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Walenburgerweg 120, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Randstad Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mom Makelaardij

  Makelaarskantoor Mom Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Laagjes 5, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mom Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Home in Holland

  Makelaarskantoor Home in Holland is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Dirk van der Kooijweg 50, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Home in Holland of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  D&S Makelaardij Schiedam

  Makelaarskantoor D&S Makelaardij Schiedam is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 18 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Land van Belofte 50, Schiedam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van D&S Makelaardij Schiedam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Ronifica Real Estate

  -

  Meer informatie

  Gelijk Regelen

  Op zoek naar een betrouwbare partner om uw onroerend goed snel te verkopen? Of om juist een gedegen aankoop te doen? Wat dacht u van verbouwen of renoveren? Wij kunnen het Gelijk Regelen!

  Het maken van een keuze voor een makelaar in Rotterdam en omgeving is niet makkelijk.

  Waarom zou je voor Gelijk Regelen kiezen?

  Wij houden van korte strakke lijnen en wij onderscheiden ons doordat we het makelaarsvak op een heel andere manier uitoefenen. Neem bijvoorbeeld het persoonlijke en efficiënte contact met ons. Wij zijn flexibel bereikbaar voor afspraken. Maar misschien wel het allerbelangrijkst: we luisteren naar je! .

  Als je van plan bent een huis te verkopen is de kans groot dat je ook een huis wilt kopen. Ook dan ben je bij Gelijk Regelen op het juiste adres! Wij zorgen voor een soepele begeleiding, hoezo moeilijk? GELIJK REGELEN!

  Door onze ruime ervaring in aankoop en verkoop van huizen zijn wij ook ervaren in het uitvoeren van verbouwingen in en om het huis. Of het nu gaat om de complete renovatie van uw woning of alleen een badkamer, onze professionele klussers klaren voor u het werk binnen een mum van tijd.

  Een nette verbouwing of renovatie hoeft namelijk niet duur te zijn en ook zeker niet lang te duren.

  Soms zijn volledige of gedeeltelijke verbouwingen zeer gunstig voor een snelle verkoop van uw woning. Of bent u gewoonweg toe aan een nieuwe keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer, zolder of tuin. Neem contact met ons op en laten wij u informeren.

  Meer informatie

  Metz Real Estate

  Metz Real Estate is een echt Rotterdams makelaardij. Wij staat klaar voor je, wil jij een woning verkopen of heb je ons hulp nodig bij de aankoop? Wie wij zijn? Rotterdammers met al ruim 8 jaar ervaring in het vastgoed.

  In de huidige verhitte woningmarkt kan het erg van pas komen om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Wij hebben een groot netwerk, zijn niet bang om advies te geven, ook ongevraagd, wij zijn er écht voor je! Wil jij een woning verkopen, dan komen wij altijd langs om een waardebepaling te geven en gaan zorgvuldig te werk om het meest haalbare te halen. Heb je ons nodig voor een vraag tussendoor via de Whatsapp of wil je dat we meegaan naar een bezichtiging in het weekend? Done deal.

  Meer informatie

  Ahuys

  Makelaarskantoor Ahuys is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Bergselaan 237, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Ahuys of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie