Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Rotterdam

109 resultaten

  Diel

  Makelaarskantoor Diel is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 17 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Veerhaven 4, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Diel of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Woonzicht Makelaars

  Makelaarskantoor Woonzicht Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 14 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Laan op Zuid 394-c, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Woonzicht Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  HUIZEN010

  Wij bieden u meer dan de gebruikelijke (internet)makelaar. Bij ons krijgt u het beste van twee werelden: het gemak van een internetmakelaar én de service van de traditionele makelaar. HUIZEN010 is actief in de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen.
  Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak, wij komen ons graag aan u voorstellen.

  Meer informatie

  StartHousing

  Starthousing, de moderne makelaar in Utrecht & Rotterdam!

  Start met verkopen of verhuren. Start met ons!

  Je woning verkopen of verhuren is een belangrijke stap. Wij geloven dat een persoonlijke en actieve ondersteuning hét verschil maakt bij een vlotte verkoop of verhuur. StartHousing bestaat uit een jong team van makelaars met passie voor het vak. Wij gaan ervoor!

  Neem contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie! Wij helpen u graag!

  Meer informatie

  De Huizenbemiddelaar Rotterdam

  Makelaarskantoor De Huizenbemiddelaar Rotterdam is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de 's-Gravensingel 65, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Huizenbemiddelaar Rotterdam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mijn Huis Makelaardij

  Makelaarskantoor Mijn Huis Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 109 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zandvaartkade 1, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mijn Huis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Nultien Makelaars

  Makelaarskantoor Nultien Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 6 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Aelbrechtskade 66, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Nultien Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  HEM Makelaardij

  HEM betekent huis in het Zweeds. Iedereen die bezig is met zijn huis, of toekomstige woning, weet dat er niets zo persoonlijk is als een huis, groot of klein, huur of koop. Alle aspecten die hiermee te maken hebben, vragen dan ook om een persoonlijke aanpak. Dat heeft Xander Meulendijk, de drijvende kracht achter HEM, goed begrepen en daarom staan zijn diensten als een huis.

  Immers zit Xander Meulendijk reeds 15 jaar in het vak en brengt een schat aan ervaring met zich mee. Zowel op het gebied van aan- en verkoopbemiddeling, als ook verhuur en taxaties. Door zijn werkzaamheden bij verschillende NVM-makelaarskantoren in de regio, weet hij precies hoe het werkt in met name Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht en Capelle aan den IJssel en beschikt over een breed netwerk.

  HEM staat voor kwaliteit. Het makelaarskantoor is dan ook aangesloten bij de NVM en Xander Meulendijk is gecertificeerd bij Vastgoedcert. Middels het investeren in permanente educatie is HEM altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het bouwkundige, financiele en juridische vlak.

  HEM hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Tijd maken voor de klant is voor HEM vanzelfsprekend. Ook buiten kantooruren.

  Iedereen kan bij HEM terecht. Zijn opdrachtgevers zijn onder andere particulieren, bedrijven, banken en verzekeraars, vastgoedeigenaren en woningbouwverenigingen.

  Wanneer het onroerend goed betreft, komt de vraag 'wat kost het? ' al snel boven. HEM hanteert een concurrerend courtagetarief en aankoopadvies is al mogelijk op basis van een uurtarief, maar aangezien iedere situatie anders is, verzorgt HEM graag een persoonlijke offerte.

  Neem contact op met HEM!

  Meer informatie

  Mom Makelaardij

  Makelaarskantoor Mom Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Laagjes 5, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mom Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Oke Wonen Makelaardij

  Makelaarskantoor Oke Wonen Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Statenweg 106-A, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Oke Wonen Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Home in Holland

  Makelaarskantoor Home in Holland is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 7 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Dirk van der Kooijweg 50, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Home in Holland of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rdam Makelaars

  Makelaarskantoor Rdam Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Schieweg 95-A, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rdam Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Schieland Borsboom NVM Makelaars Rotterdam

  Makelaarskantoor Schieland Borsboom NVM Makelaars Rotterdam is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 6 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Goudsesingel 12, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Schieland Borsboom NVM Makelaars Rotterdam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Koophuis Makelaars Rotterdam

  Makelaarskantoor Koophuis Makelaars Rotterdam is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Postbus 85082, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Koophuis Makelaars Rotterdam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  HS Makelaars

  Welkom op de website van HOUSE SELECT

  Specialist voor huur- en koopaanbod, al ruim 12 jaar!

  Het succes van HS Makelaars zit hem in de nauwe betrokkenheid bij alle klanten, het geven van de maximale aandacht, het voortdurend streven naar maximale kwaliteit, nakomen wat je belooft en het adequaat reageren! In onze organisatie is het tevens vrij normaal om te werken wanneer u niet werkt. Ook op een zaterdag!

  Wij zorgen samen met u voor een goede presentatie op o. a. onze website, Funda. nl, Huislijn. nl, Pararius/koopwoningen. nl. Dit doen we doormiddel van professionele foto’s, video, plattegrond en 3d foto’s. Denk hiernaast ook aan ********, Google en YouTube. Wij halen alles uit de kast om uw woning zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen.

  Op deze website geven we u een indruk van onze diensten. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij leggen u dan graag in persoonlijk gesprek alles uit over de mogelijkheden.

  Meer informatie

  BVA Makelaardij

  Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VBO makelaar. Bij ons bent u op een vertrouwd adres in een eigentijds jasje. Voor een creatieve en persoonlijke aanpak kunt u bij BVA Makelaardij terecht voor koopwoningen, taxaties en hypotheken.

  Meer informatie

  Schiebrugge Makelaars

  Als gerenommeerd makelaarskantoor in de regio's Rotterdam, Zuidplas en Lansingerland zijn wij, naast bemiddelaar in aan -en verkoop van onroerend goed, ook specialist in de aan- en verhuur van woningen. Onze verhuurspecialisten beschikken over een uitgebreid netwerk en kunnen u, mede door hun locale kennis en ervaring, goed bijstaan in uw huur- en/of verhuuropdracht. Zorgeloos huren of verhuren? Wij kunnen u helpen. Ga nu naar: www. schiebrugge. nl of bel voor een vrijblijvend advies naar ons kantoor.

  Meer informatie

  Sas Vastgoed

  Makelaarskantoor Sas Vastgoed is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Verlengde Motorstraat 4, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Sas Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Haas Makelaardij

  Makelaarskantoor De Haas Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Van Innevelthof 35, Maasdijk.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Haas Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  CITYBIRD

  CITYBIRD - RENTALS ontzorgt de verhuurder op het gebied van verhuur en (onderhouds)beheer. CITYBIRD verhuurt appartementen en kamers van particulieren en beleggers in en rondom Rotterdam. Met de wensen en eisen van de verhuurder, gaan wij opzoek naar de geschikte huurder. Waarbij de tevredenheid van zowel de verhuurder als huurder centraal staat.

  Meer informatie