Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Rotterdam

105 resultaten

  Lilit Home Makelaardij

  Wij zijn een bemiddelingskantoor met een groot aanbod op het gebied van huurwoningen, koopwoningen, kamers, studio’s, winkel en bedrijfspanden in de regio Rotterdam en omgeving.

  Meer informatie

  Prachthuis Makelaardij

  Makelaarskantoor Prachthuis Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Burgemeester Baumannlaan 110-A, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Prachthuis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Elias Vastgoed

  Makelaarskantoor Elias Vastgoed is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Willem van Boelrestraat 103, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Elias Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van der Elst Taxateurs & Bouwkundigen

  Makelaarskantoor Van der Elst Taxateurs & Bouwkundigen is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Handelsplein 63-G, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van der Elst Taxateurs & Bouwkundigen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  BVA Makelaardij

  Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VBO makelaar. Bij ons bent u op een vertrouwd adres in een eigentijds jasje. Voor een creatieve en persoonlijke aanpak kunt u bij BVA Makelaardij terecht voor koopwoningen, taxaties en hypotheken.

  Meer informatie

  Extra Wonen

  Makelaarskantoor Extra Wonen is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Brugwachter 11, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Extra Wonen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Top Wonen

  Makelaarskantoor Top Wonen is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Koningswaard 97, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Top Wonen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Te Riele Makelaardij

  Te Riele Makelaardij is gespecialiseerd in verhuur en verkoop op maat in de regio Rotterdam.
  Voor meer informatie ga je naar onze website, www. terielemakelaardij. nl

  Meer informatie

  van der Valk Vastgoed

  Heeft u ook wel eens gasten / tijdelijke werknemers (Expats vanuit het buitenland ) die u voor kortere of langere termijn dient te huisvesten? Vooral als het om een langere periode gaat, lopen de kosten van huisvesting in een hotel of motel snel flink op.

  Van der Valk Vastgoed kan u bij deze huisvesting helpen, waarbij u flink op deze kosten bespaart. Regelmatig kunnen wij u gestoffeerde of volledig ingerichte, stijlvolle en van alle gemakken voorziene studio’s, appartementen en woningen voor kortere (reeds vanaf 1 maand) of langere termijn te huur aanbieden.

  Van der Valk Vastgoed beschikt over een meer dan 20jarige ervaring op het gebied van aan- en verhuren van onroerend goed.

  Van der Valk Vastgoed is gespecialiseerd in huisvesting en facilitaire vraagstukken voor het bedrijfsleven. Of het nu gaat om de tijdelijke of permanente huisvesting van uw organisatie of personeel, van der Valk Vastgoed kent de markt en kan u bij een zoektocht met raad en daad bijstaan.

  Eventuele vragen worden door ons graag beantwoord.

  Met vriendelijke groet,
  J. G. van der Valk

  Meer informatie

  Vliegenthart Makelaardij

  Al meer dan dertig jaar zijn wij dé specialist op het gebied van woningverhuur in Rotterdam. Zoekt u een kamer, etage of appartement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunnen wij u van dienst zijn bij het vinden van een geschikte bedrijfs- of opslagruimte.

  Door onze ervaring en expertise kennen wij de woningmarkt in Rotterdam als geen ander. Sinds jaar en dag verhuren wij woonruimte aan mensen uit alle windstreken waarbij wij ons onderscheiden door onze heldere communicatie en menselijke aanpak.

  Lometi B. V. is de sleutel tot plezierig wonen. Wij staan garant voor maatwerk en kwaliteit en doen ons uiterste best om voor u een woning te selecteren die aan uw eisen kan voldoen. Omdat onze grote kracht in het persoonlijk contact ligt, is er een snelle service mogelijk. Indien de woning bevalt kan er nog dezelfde dag voor woonruimte worden gezorgd. Tevens is bezichtiging buiten kantoortijden of tijdens het weekend voor ons geen enkel probleem.

  WILT U MEER WETEN OVER ONS AANBOD: www. vliegenthartmakelaardij. com Ons aanbod variert dagelijks.

  Meer informatie

  Makelaardij Rijnmond

  Makelaarskantoor Makelaardij Rijnmond is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Goudse Rijweg 400, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Rijnmond of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Schiebrugge Makelaars

  Als gerenommeerd makelaarskantoor in de regio's Rotterdam, Zuidplas en Lansingerland zijn wij, naast bemiddelaar in aan -en verkoop van onroerend goed, ook specialist in de aan- en verhuur van woningen. Onze verhuurspecialisten beschikken over een uitgebreid netwerk en kunnen u, mede door hun locale kennis en ervaring, goed bijstaan in uw huur- en/of verhuuropdracht. Zorgeloos huren of verhuren? Wij kunnen u helpen. Ga nu naar: www. schiebrugge. nl of bel voor een vrijblijvend advies naar ons kantoor.

  Meer informatie

  NSR Apartments

  Wij van NSR Apartments (Robert & Ricardo Nasser) 2 broers die zijn opgegroeid in de wereld van de Rotterdamse vastgoed. Sinds onze jeugd zien wij onze ouders zich bezig houden met beheer en verhuur van Rotterdamse appartementen. Vanaf een zeer jonge leeftijd nam onze vader ons mee naar vele bezichtigingen. Je kan makkelijk zeggen dat het ons met de 'paplepel ingegeven is, daarom was het voor ons een logische keuze om NSR Apartments op te richten.

  NSR Apartments is de specialist op het gebied van verhuur, short stay en gemeubileerde appartementen in de regio Randstad.

  Meer informatie

  KIJK! Onze makelaar

  Makelaarskantoor KIJK! Onze makelaar is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Herman Bielingplein 7, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van KIJK! Onze makelaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Doryz Makelaars

  Makelaarskantoor Doryz Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Petuniahof 2, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Doryz Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rotsvast Rotterdam

  Rotsvast Rotterdam
  Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon Rotsvast ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels is Rots-Vast uitgegroeid tot een organisatie met 27 vestigingen door heel Nederland. En we blijven groeien! Binnen 25 jaar zijn we uitgegroeid tot een landelijke organisatie met 24 franchise- en 3 eigen vestigingen in Nederland.

  Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt Rotsvast u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij sinds 1989 hebben opgebouwd.

  Huren
  Rotsvast bemiddelt in principe voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerde appartementen, gemeubileerde of kale huurwoningen.

  Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij Rotsvast inschrijft wordt succesvol bemiddeld.

  Verhuren
  Als dé specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden. Wij streven naar een optimale dienstverlening, waartoe ook een e-mailservice en deze internetsite behoren.

  Meer informatie

  Rotterdamse Verhuur Makelaars

  Rotterdamse Verhuur Makelaars verhuurd woonruimte en bedrijfsruimte in opdracht van diverse welbekende en gerenommeerde investering maatschappijen, beleggingsfondsen en particulieren investeerders. In de regio Rotterdam voorzien wij ca 5000 huurwoningen, appartementen, kamers en studio's van een nieuwe huurder. Heeft u vragen over het huren van een wonig, onze werkkwijze of bijvoorbeeld een huisvestingsvergunning kunt 24 uur per dag,7 dagen per week telefonisch contact opnemen via ons servicenummer.

  Rotterdamse Verhuur Makelaars adviseer, begeleid en beheer vastgoed portefeuille van/voor investering maatschappijen en beleggingsfondsen, maar ook voor particulieren investeerders, of de wereldreiziger die zijn huis tijdelijk wil verhuren. In de regio Rotterdam beheren en voorzien wij ca.5000 appartementen, kamers & studio's van een nieuwe huurder.

  Meer informatie

  Interhouse Rotterdam

  Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® is een gerenommeerde uitbreidende verhuurmakelaardij organisatie met momenteel vestigingen in Amsterdam, Amersfoort, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Sassenheim, Rotterdam en Utrecht. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij aanhuur en verhuur van alle soorten woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Interhouse beschikt over een enorm netwerk van vraag en aanbod en werkt immer aan lange termijn relaties met haar cliënten. Iedere vestiging beschikt over een eigen exclusiviteitgebied, waarbij de betreffende vestiging volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt.

  Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® is opgericht op 1 januari 1998. Interhouse staat reeds meer dan 19 jaar voor vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en bovenal kwaliteit!

  Vanuit onze vestiging in Rotterdam bedienen wij het gebied 'Rotterdam e. o. ' en de direct omliggende gemeenten.

  Wij werken continu aan het verder verbeteren van onze formule, waarbij wij altijd net een paar stappen verder zullen blijven gaan. De vestigingen van Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® beschikken over gemotiveerde, vakkundige medewerkers en staan volledig in dienst staan van onze cliënten.

  Als u overweegt een woning te huren, te verhuren, of wellicht het volledige beheer van uw onroerende zaken vertrouwd uit handen wilt geven, dan bent u bij Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® echt aan het juiste adres!

  Meer informatie

  Prima Makelaars

  PRIMA Makelaars is een aktief en modern kantoor, bekend door kwaliteit en kennis. Het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten is voor ons de basis van zakelijk handelen. Een huis huren is niet alleen een zakelijke transactie, maar gaat samen met emoties. Het is een belangrijke stap in de toekomst.

  Heb je vragen of wil je een woning bezichtigen? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen. Wij hopen jou snel als klant te mogen begroeten!

  Meer informatie

  Match Makelaars Rotterdam

  Makelaarskantoor Match Makelaars Rotterdam is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Hang 19, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Match Makelaars Rotterdam of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie