Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Rotterdam

109 resultaten

  Van der Elst Taxateurs & Bouwkundigen

  Makelaarskantoor Van der Elst Taxateurs & Bouwkundigen is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Handelsplein 63-G, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van der Elst Taxateurs & Bouwkundigen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Te Riele Makelaardij

  Te Riele Makelaardij is gespecialiseerd in verhuur en verkoop op maat in de regio Rotterdam.
  Voor meer informatie ga je naar onze website, www. terielemakelaardij. nl

  Meer informatie

  @WORK Makelaardij

  Aamkoopmakelaar Rotterdam

  Wat is een pand écht waard? Hoeveel moet je bieden? Is de fundering op orde of loop je hiermee risico? Een huis aankopen brengt ontzettend veel vragen met zich mee en soms moet je binnen 1 dag een bod uitbrengen. Van onderhoud tot prijzen: je moet snel veel informatie ophalen om grote knopen door te hakken. Momenteel is er namelijk veel concurrentie – zeker in de stad Rotterdam. Op 1 woning komen soms gemakkelijk 30 tot 40 mensen af. Dat maakt het lastig om het hoofd koel te houden en een weloverwogen besluit te nemen. Misschien heb je al een aantal keren een bod uitgebracht, maar krijg je telkens een afwijzing. Eigenlijk weet je niet precies wat een goed bod inhoudt. Of je komt er simpelweg niet tussen. Je hypotheekadviseur vertelt je dat je alléén kunt overbieden als je dit bedrag vanuit eigen vermogen kunt dekken – en die mogelijkheid heb je niet. Tegelijkertijd hoor je allerlei verhalen over het ‘gekkenhuis’ dat de woningmarkt nu als bijnaam heeft gekregen. Kortom, je wilt een huis aankopen, maar je bent al een aantal keren tegen de muur gelopen. Daarom zoek je iemand die zich inleeft in jouw wensen en de handen uit de mouwen steekt. Zodat jij binnen de kortste keren intrek kunt nemen in je nieuwe woning. Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Verkoopmakelaar Rotterdam

  Ik ben er voor jou om een succesvolle verkooptransactie te realiseren. De eerste stap voor een verkoop is het vaststellen van de waarde van de woning. Deze service is geheel kosteloos en vrijblijvend en je kan kennismaken met mijn werkwijze. Activiteiten voor de gratis waardebepaling:Een @work makelaar bezoekt jouw woning (ook ’s avonds en op zaterdag;De makelaar taxeert de reële marktwaarde van jouw woning maar kijkt met jou ook naar de kansen in de huidige markt, tezamen met een ingeschatte verkooptijd om dit te realiseren;Je krijgt tips over hoe de woning aantrekkelijker te maken voor kopers;Informatie over de verkoopmogelijkheden;Inzicht in pakketten en Courtage verkoopmakelaar / kosten verkoopmakelaar.

  Meer informatie

  Doryz Makelaars

  Makelaarskantoor Doryz Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Petuniahof 2, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Doryz Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  2V Makelaars

  Makelaarskantoor 2V Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Brabantsestraat 16, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van 2V Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hero Makelaardij

  Hero Makelaardij voor een goed advies, persoonlijke en actieve aanpak
  in de verkoop, aankoop en verhuur van uw onroerend goed. De specialist voor de aankoop van nieuwbouwwoningen.

  Meer informatie

  Lilit Home Makelaardij

  Wij zijn een bemiddelingskantoor met een groot aanbod op het gebied van huurwoningen, koopwoningen, kamers, studio’s, winkel en bedrijfspanden in de regio Rotterdam en omgeving.

  Meer informatie

  Mansion Makelaardij

  Makelaarskantoor Mansion Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Lichtenauerlaan 102, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mansion Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  RE/MAX Plus

  Makelaarskantoor RE/MAX Plus is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Strevelsweg 26-A, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van RE/MAX Plus of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  ERA Prachthuis Makelaardij

  Makelaarskantoor ERA Prachthuis Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Burgemeester Baumannlaan 110-A, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van ERA Prachthuis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Elias Vastgoed

  Makelaarskantoor Elias Vastgoed is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Willem van Boelrestraat 103, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Elias Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  DWM Makelaardij

  DWM makelaardij;

  “Ik ben uw makelaar, onderscheidend in mijn vak”

  DWM Makelaardij staat voor kwaliteit, professionaliteit, persoonlijke begeleiding en een succesvolle samenwerking om uw woning zo goed en zo snel mogelijk te verkopen.

  DWM makelaardij is een onderneming handelend onder DW Housing.

  Meer informatie

  Aan de Maas Makelaardij

  Makelaarskantoor Aan de Maas Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Kleinpolderkade 13, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Aan de Maas Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Ronifica Real Estate

  -

  Meer informatie

  Ahuys

  Makelaarskantoor Ahuys is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Bergselaan 237, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Ahuys of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van Herk makelaardij

  Makelaarskantoor Van Herk makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Oudehoofdplein 4, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Herk makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Top Wonen

  Makelaarskantoor Top Wonen is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Koningswaard 97, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Top Wonen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  010 Budget Makelaar

  Makelaarskantoor 010 Budget Makelaar is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 1 koopwoning. Het kantoor is gevestigd aan de Bas Jungeriusstraat 200-C, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van 010 Budget Makelaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaardij Rijnmond

  Makelaarskantoor Makelaardij Rijnmond is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Goudse Rijweg 400, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Rijnmond of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Joost van Hengel Makelaars

  Makelaarskantoor Joost van Hengel Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Bahialaan 100, Rotterdam.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Joost van Hengel Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie