Interhouse verhuurmakelaars Sassenheim

Sassenheim

Woningverhuur in Sassenheim en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Interhouse verhuurmakelaars is een gerenommeerde franchise-organisatie met vestigingen door heel Nederland. De activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij verhuur en aanhuur van alle soorten residentiële woningen. Iedere vestiging beschikt over een groot netwerk van vraag en aanbod en bedient een exclusief werkgebied. Zij zijn dan ook volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt.

Interhouse verhuurmakelaars in Sassenheim bedient de Duin- en Bollenstreek, de Haarlemmermeer en de stad Leiden. Een bijzonder geliefde omgeving om te wonen. Er is volop bedrijvigheid en heeft een gunstige ligging bij de grote steden in de Randstad, luchthaven Schiphol, maar biedt ook het strand, bos en diverse aantrekkelijke dorpen en een rijk cultureel erfgoed. Ideaal voor woningzoekenden die waarde hechten aan een hoge kwaliteit van leven.

Interhouse verhuurmakelaars is opgericht op 1 januari 1998 en behoort tot de meest ervaren makelaars in deze nichemarkt. Als hoge kwaliteit en integriteit voor u belangrijk zijn, dan bent u voor het huren of verhuren van een woning gegarandeerd aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Shannon Metzelaar

Commercieel medewerker

Rob Salman

Verhuurmakelaar

Ashley Wijnhout

Commercieel medewerker

Pim van der Deijl

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Schoolstraat

€ 1.525 per maand

Bramerveld

€ 1.500 per maand

Rustenburgerpad

€ 1.225 per maand

Westerdreef

€ 1.695 per maand

Mercuriusstraat

€ 1.395 per maand

Loosterweg

€ 900 per maand

Loosterweg

€ 1.550 per maand

Hortusplein

€ 1.650 per maand

Julianastraat

€ 1.195 per maand

Onze vestiging