Pararius Huurwoningen

Start Home Rentals Zuid Holland, woningverhuur in Spijkenisse en omgeving

Jan Campertlaan 8 A, 3201 AX Spijkenisse

Toon alle huurwoningen aangeboden door Start Home Rentals Zuid Holland

Over ons

Over Start Home Rentals
Start Home Rentals heeft al ruim 10jaar ervaring met het verhuren en beheren van woningen in de regio Rotterdam. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we snel een geschikte huurwoning of huurder kunnen vinden. We leveren de kwaliteit en service die u van een betrouwbaar en ervaren bedrijf als Start Home Rentals mag verwachten. Flexibiliteit en snelheid vinden we belangrijk, we realiseren ons dat we hiermee het verschil maken. Daarom staan we 7 dagen in de week voor u klaar en zijn al uw wensen bespreekbaar.

Huren of verhuren zonder zorgen
Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hoeft te doen, vanaf het moment dat u ons de opdracht geeft totdat het huurcontract eindigt of de huurder vertrekt. Technisch beheer van de huurwoningen, administratieve ondersteuning, opstellen van huurcontracten, schoonmaak, gemeubileerde woningen. Alles is mogelijk. Wij vertalen uw wensen in een oplossing op maat.

Welke klanten huren of verhuren bij Start Home Rentals?
De volgende klanten maken gebruik van onze diensten: bedrijven die op zoek zijn naar huurwoningen voor hun personeel, beleggers, particuliere huurders, huiseigenaren die tijdelijk dubbele woonlasten hebben, flexwerkers en expats.

Waar zijn wij actief?
Voor de zakelijke markt zijn wij met name actief in de Botlek, Maasvlakte, Europoort en Rotterdam. Daarnaast hebben wij verschillende projecten in de Benelux.

Op de particuliere markt ligt onze nadruk op Zuid-Holland, regio Rotterdam.

Neem gerust contact op of kom langs bij ons op kantoor in Spijkenisse

+ Toon meer