Pararius Huurwoningen

M2 Makelaars Zeeuws-Vlaanderen, woningverkoop in Terneuzen en omgeving

Axelsestraat 119, 4537 AG Terneuzen

Toon alle koopwoningen aangeboden door M2 Makelaars Zeeuws-Vlaanderen

Over ons

Bij de verkoop van uw woning moet u kunnen rekenen op kwaliteit, enthousiasme en volledige inzet. M2 Makelaars zorgt er voor dat alles in het werk wordt gesteld om een succesvol resultaat te boeken voor u.

Alleen de allerbeste presentatie is goed genoeg. Die verzorgen wij dan ook om uw huis als mooiste te presenteren. Een professionele fotograaf maakt schitterende foto's. Plattegronden laten wij intekenen door een gespecialiseerd tekenbureau. Teksten schrijven we zelf en u mag ook een tekst toevoegen. Zo ontstaan een zeer complete en schitterende presentatie die het onderscheid zal maken tussen uw huis en dat van uw buurman.

Dus voor verkoop bent u bij ons aan het juiste adres! Maar ook als u assistentie zoekt bij het kopen van een huis staan wij voor u klaar. Wij helpen u met zoeken, selecteren en staan u bij met de bezichtiging. Alles wordt voor u onderzocht zodat u zeker weet dat het gevonden droomhuis geen onaangename verrassingen voor u in petto heeft. Daarna onderhandelen wij voor u en zorgen dat er een goed en gedegen koopcontract wordt opgesteld. Begeleiding van A tot Z voor een zorgeloze aankoop!

En wilt u alleen de waarde weten? Dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Ook dat hoor bij onze dienstverlening.

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door M2 Makelaars Zeeuws-Vlaanderen