Pararius Huurwoningen

P&D Housing, woningverhuur in Tilburg en omgeving

Willem II-straat 8, 5038 BG Tilburg

Toon alle huurwoningen aangeboden door P&D Housing

Over ons

Welkom bij P&D Housing!

P&D Housing is als verhuurmakelaar stevig gehuisvest in de wereld van internationals en expatriates. Met ons woningaanbod bedienen wij de sterk groeiende groep van internationals in de regio. De huisvesting van internationals vergt een specifieke benadering. P&D Housing is erop ingericht om correct, snel en vakkundig met internationals te communiceren en hen op een correcte manier te informeren over het beschikbare woningaanbod en de bijbehorende kenmerken en voorwaarden. Wat een vanzelfsprekendheid op de Nederlandse woningmarkt is, kan voor de international onbekend zijn.

P&D Housing acht het van groot belang dat het de international duidelijk is onder welke voorwaarden in Nederland een woning wordt opgeleverd en aanvaard. Alvorens het Nederlandse huurcontract wordt aangeboden is het door P&D Housing nauwkeurig getoetst en toegelicht. Zo kan de nieuwkomer dit met een gerust hart ondertekenen.

P&D Housing begrijpt dat goede huisvesting voor een international in Nederland bijdraagt aan een succesvol en langdurig verblijf: from abroad to domestic!

+ Toon meer

Medewerkers

  • John Paul Portzgen
    John Paul Portzgen
    Verhuurmakelaar
  • Anouk Portzgen
    Anouk Portzgen
    Verhuurmakelaar

+ Toon meer