B&S Rental Service

Utrecht

Woningverhuur in Utrecht en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Tijdelijke woonruimte nodig in de regio Utrecht?
B&S Rental Service is sinds 1990 gespecialiseerd in huur en verhuur van onroerend goed in Utrecht en omgeving.

Werkwijze
Op basis van uw wensen en onze jarenlange ervaring maken wij samen met u een selectie uit ons uitgebreide woningbestand. Een van onze medewerkers begeleidt u tijdens de bezichtigingronde. U kunt zoveel panden bekijken als u wilt. Wij staan al meer dan tien jaar klaar voor iedereen die tijdelijke woonruimte zoekt in de regio Utrecht. Wie exclusieve woonruimte zoekt, komt dus bijna als vanzelf bij ons terecht. Wij kennen Utrecht en omgeving immers als onze broekzak.

Prettig wonen is belangrijk voor u of voor een van uw medewerkers. U wilt echter geen overbodige tijd besteden aan het zoeken van een nieuwe woning. Wij zorgen ervoor dat u snel vindt wat u zoekt. Uw wensenlijst is ons uitgangspunt. Dat stellen we graag met u samen in een persoonlijk gesprek. Zo kunt u aangeven wat u belangrijk vindt: zoals bijvoorbeeld het aantal kamers, een kindvriendelijke omgeving of snelle toegang tot de uitvalswegen. Zijn uw wensen duidelijk, dan vervullen wij die snel en efficiënt. Inclusief het huurcontract en alle bijkomende afspraken met de verhuurder.

Misschien bent u zelf op zoek naar een tijdelijke huurder voor uw mooie huis of appartement? Dan zijn wij heel eerlijk. Wij beloven u geen gouden bergen. U bent immers gebaat bij een realistische inschatting van de huurprijs die de marktwaarde van uw woning zo dicht mogelijk benadert. Wat we u wl beloven is een betrouwbare huurder die bij de woning past. Het blijft immers nog altijd w woning en daar gaan wij zorgvuldig mee om.

B&S Rental Service. Snel, betrouwbaar en persoonlijk.

HUREN
Service
Heeft u een woning naar wens gevonden, dan zorgen wij voor de rest. U heeft tenslotte al genoeg aan uw hoofd. Onderhandelingen over de huurprijs, opzegtermijn, contracten? Afspraken over onderhoud van huis en tuin? Zodra u de sleutel in het slot steekt, is het allemaal geregeld.

Gemeubileerd of gestoffeerd
De meeste woningen in ons bestand zijn geheel gemeubileerd, van stoffering, verlichting en meubels tot en met linnengoed, bestek en een complete keukeninrichting. U kunt ook kiezen voor een gestoffeerde woning met vloerbedekking, verlichting, gordijnen en keukenapparatuur.

Huurprijs
Van € 800,00 tot € 10.000 per maand.

No cure, no pay
U betaalt geen inschrijfgeld. Vinden wij niet wat u zoekt, dan kost u dat niets.

VERHUREN
Woonruimte aanbieden voor tijdelijk verhuur
Van representatieve studio's hartje stad tot luxe villa's in de Gooise bossen.
Voor medewerkers van internationale bedrijven die voor korte of langere tijd van Nederland hun thuis maken.

B&S Rental Service heeft contacten met tientallen grote bedrijven en instellingen in de regio. Van banken en verzekeraars tot IT-bedrijven en de medische industrie. In opdracht van deze internationale bedrijven zoeken wij huisvesting voor hun buitenlandse medewerkers die tijdelijk in Nederland gestationeerd worden

Service
Om met het belangrijkste te beginnen: onze huurdersselectie is secuur. Wij garanderen u een betrouwbare huurder. Iemand die bij uw woning past, en die op uw woning past. U krijgt van ons een realistisch huuradvies dat de marktwaarde van uw woning zo nauwkeurig mogelijk benadert. B&S stelt het huurcontract op waarin uw wensen en die van de verhuurder zijn verwerkt. In een inspectierapport beschrijven we de staat van de woning. Gaat het om een gemeubileerde woning, dan krijgt u van ons tips over het maken van een inventarislijst van waardevolle objecten zoals schilderijen of antiek.

Onze nieuwste woningen

Magnoliaerf

€ 2.595 per maand

Villawal

€ 1.495 per maand

Rolderdiephof

€ 1.995 per maand

Poortstraat

€ 1.625 per maand

Oudwijkerdwarsstraat

€ 1.595 per maand

Thorbeckesingel

€ 1.495 per maand

Biltstraat

€ 2.150 per maand

Dorotheagaarde

€ 1.575 per maand

Gruttersdijk

€ 1.650 per maand

Onze vestiging