Covers & Jonker Makelaars BV

Utrecht

Woningverhuur en woningverkoop in Utrecht en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wij, Bastiaan Jonker en Arthur Covers, hebben als goede vrienden en collega’s besloten, 25 jaar aan ervaring en opgebouwd netwerk te bundelen binnen één kantoor.

Arthur heeft zich met zijn bedrijf ¨Covers Housing¨ sinds 2001 vooral gespecialiseerd in het verhuren en beheren van woningen in het luxere segment. Bastiaan heeft in de afgelopen 10 jaar bij diverse makelaarskantoren vele opdrachtgevers begeleid, bij zowel de aan- als verkoop van woningen in…de Utrechtse binnenstad en omliggende plaatsen zoals De Bilt, Bilthoven, Bosch en Duin, Zeist enz. .

Covers & Jonker Makelaars is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het hart van het Utrechtse Museumkwartier. Met een enthousiast en ervaren team staan wij voor je klaar om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij de verkoop of verhuur van een woning, of juist het vinden daarvan.

Ook voor het beheren van jouw woning of voor een taxatie ben je bij ons aan het juiste adres. Dit alles regelen wij op een informele maar professionele wijze. Daarbij staat aandacht voor jou als opdrachtgever bij ons hoog in het vaandel.

Wie zijn wij?

Arthur Covers

Directeur

Bastiaan Jonker

Directeur

Toine ten Bouwhuys

Verhuurmakelaar

Manon de Bruin

Assistent makelaar

Sandy Mandias

Office manager

Onze nieuwste woningen

Vrouwjuttenstraat

€ 2.500 per maand

Trans

€ 1.250 per maand

Oudegracht

€ 1.125 per maand

Weerdsingel W.Z.

€ 1.450 per maand

Houtrakgracht

€ 1.075 per maand

Adriaan van Bergenstraat

€ 1.625 per maand

Westerkade

€ 1.995 per maand

Croeselaan

€ 1.775 per maand

Brigittenstraat

€ 2.450 per maand

Onze vestiging