Pararius Huurwoningen

Covers & Jonker Makelaars BV, woningverhuur en woningverkoop in Utrecht en omgeving

Nieuwegracht 26, 3512 LS Utrecht

Toon alle huurwoningen aangeboden door Covers & Jonker Makelaars BV

Toon alle koopwoningen aangeboden door Covers & Jonker Makelaars BV

Over ons

Wij, Bastiaan Jonker en Arthur Covers, hebben als goede vrienden en collega’s besloten, 25 jaar aan ervaring en opgebouwd netwerk te bundelen binnen één kantoor.

Arthur heeft zich met zijn bedrijf ¨Covers Housing¨ sinds 2001 vooral gespecialiseerd in het verhuren en beheren van woningen in het luxere segment. Bastiaan heeft in de afgelopen 10 jaar bij diverse makelaarskantoren vele opdrachtgevers begeleid, bij zowel de aan- als verkoop van woningen in…de Utrechtse binnenstad en omliggende plaatsen zoals De Bilt, Bilthoven, Bosch en Duin, Zeist enz. .

Covers & Jonker Makelaars is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het hart van het Utrechtse Museumkwartier. Met een enthousiast en ervaren team staan wij voor je klaar om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij de verkoop of verhuur van een woning, of juist het vinden daarvan.

Ook voor het beheren van jouw woning of voor een taxatie ben je bij ons aan het juiste adres. Dit alles regelen wij op een informele maar professionele wijze. Daarbij staat aandacht voor jou als opdrachtgever bij ons hoog in het vaandel.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Arthur Covers
  Arthur Covers
  Directeur
 • Bastiaan Jonker
  Bastiaan Jonker
  Directeur
 • Toine ten Bouwhuys
  Toine ten Bouwhuys
  Verhuurmakelaar
 • Manon de Bruin
  Manon de Bruin
  Assistent makelaar
 • Sophie Appeldoorn
  Sophie Appeldoorn
  Assistent makelaar

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Covers & Jonker Makelaars BV