Gusto Casa

Utrecht

Woningverkoop in Utrecht en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Gusto Casa

Jong, creatief, innovatief en vernieuwend, maar tegelijkertijd staan voor betrouwbaarheid en vakbekwaamheid. Door een ouderwets behulpzame makelaar te zijn met een uitstekende dienstverlening voor onze opdrachtgevers, maar met de inzet van alle technologische ontwikkelingen.

Begeleiding bij aankoop van uw nieuwe woning.
Het zoeken naar en het op een verantwoorde manier kopen van een woning vergt een degelijke kennis van alles waarmee je met het kopen van een huis in aanraking komt. Maar ook de ontwikkelinge in de wijk zijn van belang. Daarnaast ook de mogelijkheden van een wijk of van het huis zelf. Als u overweegt om met ons een woning aan te kopen is van groot belang om samen zorgvuldig de woonwensen te inventariseren. Soms merken we in het proces dat de woonwensen toch ander zijn dan in eerste instantie gedacht werd. Ook met inzet van sociale media proberen wij te zoeken naar een geschikte woning, nog voordat het op Funda staan. De markt is over verhit, hoe kun je dan toch een fair deal doen? Wij leggen het aan je uit.

Begeleiding bij verkoop van uw huidige woning
Jouw huis goed verkopen is in deze markt niet zo moeilijk. Maar hoe verkoop je jouw woning nu nog beter? Door gebruik te maken van alle beschikbare data bedenken wij de juiste marketingstrategie. Kaasjes van de kaasboer op de hoek om een goed gesprek met mensen aan tafel te hebben, een muziekje zodat mensen zich direct thuis voelen, een aantal blogs voorafgaande aan het online zetten van de woning met specifieke informatie uit de buurt. De juiste foto's te maken en men mee te nemen in de ontwikkelingen in de wijk, de beste plekjes om boodschappen te doen, te eten of een stevige wandeling te maken. Alles draait om gevoel bij de potentiele koper. Daar moeten wij goed gebruik van maken. Benieuwd waar wij aan denken bij de verkoop? Wij vertellen het je graag.

Samen bepalen we de beste strategie voor de verkoop of aankoop van uw woning.

Wie zijn wij?

Lindy Hendriks

Register makelaar taxateur

Ge Hoeijmakers

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Laan van Nieuw-Guinea 80 A

€ 350.000 k.k.

1e Daalsedijk 179

€ 295.000 k.k.

Croeselaan 281

€ 450.000 k.k.

Wittevrouwensingel 26 J

€ 650.000 k.k.

Herenstraat 6 B

€ 325.000 k.k.

Onze vestiging