Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Holland City Apartments (shortstay), woningverhuur in Utrecht en omgeving

Nachtegaalstraat 60 BS, 3581 AL Utrecht

Toon alle huurwoningen aangeboden door Holland City Apartments (shortstay)

Over ons

H. C. A voor short stay in Utrecht

Bent u op zoek naar een geweldig appartement in Utrecht? H. C. A biedt u de beste accomodaties op de beste locaties in de binnenstad van Utrecht. Of u nu op zoek bent naar een appartement voor kort- of lang(er) verblijf, H. C. A heeft de accomodatie die past bij uw wensen. Alle appartementen zijn volledig gerenoveerd, luxueus ingericht en voorzien van alle benodigdheden die voor een comfortabel verblijf zorgen. Tevens zijn services zoals wekelijkse schoonmaak, beddengoed en toiletartikelen inbegrepen.

Serviced appartmenten in Utrecht voor short stay

Wij zorgen voor uw short stay verblijf. U kunt een serviced appartement bij H. C. A huren voor een verblijf tot aan zes maanden.

Wanneer het gaat over de duur van uw verblijf, kan gesteld worden dat wat H. C. A aanbiedt moeilijk, zo niet onmogelijk, elders in utrecht te vinden is. Dit geldt des te meer, wanneer het niveau van de inrichting van de appartementen en services in acht genomen wordt.

Gezien het feit dat de appartementen geboekt kunnen worden voor langer verblijf, voor perioden van enkele maanden, zijn deze uitermate geschikt voor expats en reizigers die tijdelijk naar Nederland verhuizen.

Tijdens een verblijf in een van onze serviced appartementen ervaart u de privacy die u thuis kent. Deze privacy is gecombineerd met het service niveau dat verwacht kan worden.