HouseHunting Utrecht

Utrecht

Woningverhuur en woningverkoop in Utrecht en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Dé makelaar voor verhuur, beheer, verkoop en advies in Utrecht en omgeving!

Service, betrokkenheid en professionaliteit kenmerken HouseHunting Utrecht. De verhuurmakelaar die voor u klaarstaat met deskundig advies en goede bereikbaarheid. Onze efficiënte werkwijze zorgt dat we snel tot huurovereenkomst kunnen komen met de juiste kandidaat.

Onze expertise
Over de jaren is onze expertise uitgegroeid tot expat housing en kent ons netwerk veel relocationbureaus en multinationals. Utrecht ligt in het hart van Nederland en is daarmee een aantrekkelijke thuisbasis voor veel expats. De Universiteit Utrecht, het UMC, multinationals en tevens de uitstekende verbinding met o. a. Amsterdam trekken veel woningzoekenden naar de regio.

Onze regio
Wij zijn actief in het verhuren van woonruimtes in Utrecht en omstreken, zoals o. a. Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Maarssen, de Meern, de Bilt, Bilthoven, Zeist, Bunnik en Driebergen. De regio Utrecht biedt zoveel moois, zoals de historische binnenstad en grachten van Utrecht, het moderne nieuwe centrum van Leidsche Rijn, de groene Utrechtse Heuvelrug en de Loosdrechtse Plassen.

Wij verhuren zowel gestoffeerde als gemeubileerde woonruimtes in allerlei prijsklassen, zoals appartementen, eengezinswoningen, villa’s maar ook studio’s. De huurtermijnen variëren van short stay vanaf 2 maanden tot onbepaalde tijd.

Wie zijn wij?

Rick de Jong

Verhuurmakelaar

Sergio van Heeswijk

Commercieel medewerker

Vicky Perfors

Binnendienst

Jelmer Wielema

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Heuvelse Steeg

€ 1.095 per maand

Oudegracht

€ 1.625 per maand

Burgemeester De Withstraat

€ 910 per maand

Van Asch van Wijckskade

€ 1.395 per maand

Koninginnelaan

€ 895 per maand

Amsterdamsestraatweg

€ 1.095 per maand

Hubert Duyfhuysstraat

€ 1.225 per maand

Hooikamp

€ 1.100 per maand

Achterstraat

€ 895 per maand

Onze vestiging